az úgy könnyû lenne így nehezebb
DIG hülye vagyok nem értelek.
a hussefelt tömege a gyártó honlapjáról van.
a másikat én mértem.
RPM RULEZ!!
A demoban Ringlé agy van.
Van nekem 150*12-es de nem mérem le, mert egy köcsög geci vagyok:D
az úgy könnyû lenne így nehezebb
DIG hülye vagyok nem értelek.
a hussefelt tömege a gyártó honlapjáról van.
a másikat én mértem.
RPM RULEZ!!
Milyen nagativuma lehet annak ha en igy vagy ennel kicsit jobban felfurom a lanctanyeromat?
A demó gyári setuppal 21,5kg
az rpm valóban sokkal jobb mint a hussefelt már csak a neve miatt is kiemelkedõ teljesítményjavulás érhetõ el vele, akkor lenne mégjobb ha mondjuk rpm 10000 lenne a neve.
a demoval legalább lesz mit könnyíteni, és tényleg érdemes is. az tök hülyeség hogy venni könnyû vázat, könnyû villával és ahhoz venni könnyû alkatrészeket, igazad van.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Néha egyébként meghökkenve nézem ezt a sok baromságot, amit itt összehordunk. Mikor pl. látok egy öreg nénit, a zörgõ, nyekergõ 50 éves tanyabájkon, ami 10 éve látott kenõanyagot, akkor is fáradtolajat. Szal, lehet, hogy csak el vagyunk kényeztetve és baromira unatkozunk... mindenki felteheti a kérdést: baj, az a pár(száz) gramm???
Inkább tekerjetek többet, erõsebbek lesztek..egy idõ után repülni fog a gép.
2: ezt magadra is írhattad volna nem?
3: egy postba nem lehetne?
1: igen, az igénytelenségnek nincs határa.Néha egyébként meghökkenve nézem ezt a sok baromságot, amit itt összehordunk. Mikor pl. látok egy öreg nénit, a zörgõ, nyekergõ 50 éves tanyabájkon, ami 10 éve látott kenõanyagot, akkor is fáradtolajat. Szal, lehet, hogy csak el vagyunk kényeztetve és baromira unatkozunk... mindenki felteheti a kérdést: baj, az a pár(száz) gramm???
Inkább tekerjetek többet, erõsebbek lesztek..egy idõ után repülni fog a gép.
Mert akkor megyek a zállatkertHEZ, meg a cirkuszHOZ, ott mindíg vannak héliumos bácsik. Kérek a belsõmbe egy kicsit...