Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Akkor mit csinájjak, hogy könnyû legyen a gépem ?
Sztem a kerékkönnyítéssel most 0,7 kilót faragok,meg a gumikkal is lehet variálni.
nem veszek SID-et :D
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

:lol1: :mybad: Pedig mekkora technikai újítás lenne! (nehéz, de rugalmas! ez elmenne az Eurobike-on...)

Fõleg ha még üregesre is kovácsolnák és a közepére prizmát tennének!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Késõ van bár, biztos azért írtál 1.5/2.0/1.5-ös méretet. ;)

:lol1: :mybad: Pedig mekkora technikai újítás lenne! (nehéz, de rugalmas! ez elmenne az Eurobike-on...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Nekem merev a hátulja és nem féltem, bírja is. Össztelõson szerintem nyugodtan használhatlád. Késõ van bár, biztos azért írtál 1.5/2.0/1.5-ös méretet. ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nekem 2/1.8/2 van, mert bengára rángatom a bringát kiállva (ráadásul fully ezért az 1.5/2/1.5-tõl féltem), de semmivel sem puhább, mint a végig 2-es, de könnyebb. 8asom meg még nem volt vele.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Egy régebbi BikeMag küllõteszt szerint nem gyengébb, mert jobb anyagból van. De mindenképpen rugalmasabb a kerék, azt hiszem a nyúlása nagyobb.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Na, átteszem a kérdésemet a szakikhoz. Vékonyított küllõ mennyivel gyengébb?Nyúlik? Zúzósabb használatot hogy viseli könnyû ember alatt?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Látom itt mindenki az építõiparban van. Hát legalább valahol hasznosítható a dolog.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

De ez még mindig jobb mintha 72-ben, vagy 36-ban gondolkodnál! ;)

Hát ugye...a szakág átka. :D ;)

(küllõféltés - alatta? nem kell, de ha mégis, akkor competition-t bele és kész)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ne dumááááááááálj, gyorzár/felniszalag akkor is kimaradt :D (+küllõmágnes az elsõrõl). Telóügyben meg sajnos ez a szitu. (csak rámutattam, hogy a gyári súlyadatok és a ténylegesek között pl a Marzónál (is) jellemzõ 10-15% eltérés...)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ja télleg, mindig 64-ben gondolkodom. Bocs.

De ez még mindig jobb mintha 72-ben, vagy 36-ban gondolkodnál! ;) Mondjuk én kicsit féltem a küllõket a tárcsától.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
heheheheeh :D
BEBUKTAD :cry:
a telómért viszont még kapsz :D

Izé

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ja télleg, mindig 64-ben gondolkodom. Bocs.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

De - Coldrock 140 grammos küllõszett ugye tudod, hogy nincs...

Ha csak egy kerékre írja akkor van: 2.0-1.5-2.0 DT Revolution (saját mérés) + 10g alu küllõanya

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Hát nekem ehhez képest benganehéz kerekeim vannak - de legalább mindent kibírnak, s nem kopnak el 2 hónap alatt...1400 elsõ/1900-as hátsó súlyokkal ne dumáljak itten...;)

(ami meg kimaradt - felniszalag, küllõanya, gyorszár - ez közel 50 gramm kapásból, a küllõre meg rátehetsz egy 100-ast, még ha 1.8/1.5/1.8-asban utazol is)

LÉLEKROMBOLÓ :mad: ;)

Izé

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Pedig az talán jobb lenne mint a Maxxis, de 150-200 km-t biztos nem él túl. Nekem Flyweight wolt. 20 km-es sáros versenyek látható kopást tapasztaltam. Ha telik rá akkor jó lehet, ha nem akkor inkább a egy magasabb minázatú, tartosabb darab lenne jó. Egy darabig én is örültem a könnyû keréknek, késõbb a pénztárcám megvonta a bizalmat.

A hátsó kerekem most 730 gr gumi nélkül, és nem valami merevségbajnok. A mintázatot annyira nem mertem kockáztatni, a szélességet csökkentettem 1.7-re, de nem lett több felütéses defektem.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát nekem ehhez képest benganehéz kerekeim vannak - de legalább mindent kibírnak, s nem kopnak el 2 hónap alatt...1400 elsõ/1900-as hátsó súlyokkal ne dumáljak itten...;)

(ami meg kimaradt - felniszalag, küllõanya, gyorszár - ez közel 50 gramm kapásból, a küllõre meg rátehetsz egy 100-ast, még ha 1.8/1.5/1.8-asban utazol is)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
jah.
De a külsõ valszeg Dante írása szerint nem a Continental twister supersonic lesz :)

Izé

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Szerintem azzal a gumival nem sokra mész. Papíron jól mutat, de a valóságban nem sokáig használható. Nekem is volt, de nem vált be.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
nem, csak egyszerûe kiváncsi voltam, mi mennyi...
külsõ a flyweight?