Munkára fel!
http://si6.mtb-news....ata/505/142.jpg
Mintha marcipánból lenne
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ezt én is meg tudom erõsíteni,mind a 317-s,mind a 717-es felnim tuti,pedig én elég nehéz gyerek vagyokHat, csak igy meg osszessegeben nem jossz ki konnyebben. Sot. Amugy a 717es Mavic szerintem nagyon jo felni, a tarcsas 400g, ennek ellenere szerintem eleg jo eros es tartos.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Campa Stheno 400 g- érzékeny a nyolcasra
Syncros XLR 412..415g- király felni, szeressük, csak már nem kapni
Gondolkodtam, h ha a küllõket Revora cserélném, nyernék 170 grammot a két keréken. 10ezerért. Így 1860 helyett lemenne 1690-re a szett tömege. Viszont attól tartok, hogy érezhetõen hajolni fog.
Matrix Mr.T (titán) felni 360 g , nekem van ilyenem és eléggé yól birya, igaz 2mm-es 36 db küllõvel van fûzve.
Ráadásul szegecselt ami még nehezít rayta.
nekm ilyen 430 körül van a 317 disc....az nem gyenge darabnekem pont 425 gr-osak a Sun CR17-eim...
hát azt meg kell hagyni, hogy nincs benne sehol több anyag, mint szükséges
(az ára meg kifejezetten baráti volt, ha jól emlékszem ~1800Ft-ért vettem darabját 3 éve)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
könnyû......sokkal könnyebb nincs ,360 g a sun ufo ami még használható,/ meg most van egy két szkandium meg magnézium cucc olyan 330 g körül, de azért azok mögött még nincs több év hasznáéati tapasztalat asszem/Tán ez a jó topik.
425 grammos MTB felni az mennyire nehéz? Nem az érdekel, hogy van-e ennél könnyebb (mert nyilván), hanem nagyságrendileg milyen kategória, könnyû, közepes, nehéz?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers