Azt nem szeretik ha közvetlenül egymás után vannak a hozzászólásaid, párbeszédként szabályos.
Az meg chat ez meg off.
Azt nem szeretik ha közvetlenül egymás után vannak a hozzászólásaid, párbeszédként szabályos.
Akkor jó lesz alám is ha fûznöm kell majd kereket.Igen. Sajnos botrányosan szar küllõkkel fûztem a kereket és az miatt vannak problémáim, de a felninek semmi baja. Biztos az is benne van, hogy ismerem a mondást, hogy kik fékeznek.
Azt nem szeretik ha közvetlenül egymás után vannak a hozzászólásaid, párbeszédként szabályos.Énkérekelnézést, direkt csinálom, úgytudom/úgy-vettem-észre hogy a moderátorok nem szeretik hogyha szerkesztési idõn belül vagyok, de új hozzászólást írok.
A sebesség mindent megold.
Leszokhatnál róla, hogy egy új kérdésre az elõzõ hsz-ben válaszolsz, mert már vagy 10-szer néztem vissza, hogy mikor válaszolsz.
Készült már belõle kerék? Hogy kell ehhez küllõt számolni?
Egyébként nekem van két 32 lyukas Ritchey felnim, amik aero profilúak, és 415g darabja. 10ezerért vettem a kettõt. Az a baj hogy nem adom el õket. Csak gondoltam szólok hogy létezik ilyen
http://farm5.static...._a33db142a0.jpg
Szerk.: Igen, a hátsó asszimetrikus.
Szerk2: SUN felnik híresek róla hogy elég szûken megy fel rá pl egy conti gumi, ugyanakkor a schwalbe hajtogatható külsõit pedig simán fel tudom rakni kézzel mavic (cosmic elite) ,shimano (whr-550) vuelta (Airline) ,SUN (single-track) felnire is
Külsõje válogatja, valamelyiket kézzel rakom fel/szedem le.
Errõl a felnirõl könnyen le tudod szedni a külsõt?
Amikor én anno használtam ilyet akkor a mûanyag gumileszedõk elhajlottak
Sun Assault
Még mindig bírja alattad?
ez sem az, sõt. de tegnapi üzenõfalas dolog után gondoltam berakom
Csepel Ringo felni (szerintem egy fehérre lefestett bike positive street) 615gramm
a bikepositive street 520g papíron :S
A vuelta airline 4 pedig 650gramm, szóval nem sokat spóroltam
Azt hittem tényleg 520 ez a csepel...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->