Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Sziasztok!
Nem tudom,volt e már,de ha olcsón akarunk könnyû kerékszettet építeni, emellett nehéz szó nélkül elmenni. Szerintem... :)

a2Z XCR agyszett (121+235g) (Kerék | Kerékagy - Szett) | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz

Mondjuk a tartósságára kíváncsi lennék...
Van ilyen valakinek?

Az mtbr.com szerint nagyon gyorsan tönkremennek.

vargamarton

vargamarton

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok!
Nem tudom,volt e már,de ha olcsón akarunk könnyû kerékszettet építeni, emellett nehéz szó nélkül elmenni. Szerintem... :)

a2Z XCR agyszett (121+235g) (Kerék | Kerékagy - Szett) | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz

Mondjuk a tartósságára kíváncsi lennék...
Van ilyen valakinek?

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
you win the internet today

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

Azok a csomagküldés információi, semmi köze a teherbíráshoz.

és tényleg.....akkor mégsem vagyok intelligens...
:D

KaraI: nem kell egybõl a sárba taposni ha valaki rosszul ír valamit a fórumon. Örülj neki ha ilyen intelligens vagy és egybõl tudtad angoltudás nélkül is hogy mi van odaírva.

Jó csak nem ez volt a lényege a hsz-nek.A tipusszámot kerestem ezt a szöveget találtam a neten és bemásoltam.
Tök mindegy,hogy mekkora a doboz súlya.......
KROSS Level A2

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Dehogynem, angol nyelv nem bírásával van! :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Gratulálok!
Én nem tudok angolul de egybõl tudtam,hogy az a teherbírása.

Azok a csomagküldés információi, semmi köze a teherbíráshoz.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
KaraI: nem kell egybõl a sárba taposni ha valaki rosszul ír valamit a fórumon. Örülj neki ha ilyen intelligens vagy és egybõl tudtad angoltudás nélkül is hogy mi van odaírva.

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

csomagoltak hozzá egy vázat is...?

Gratulálok!
Én nem tudok angolul de egybõl tudtam,hogy az a teherbírása.
KROSS Level A2

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás

mi a pontos típusa?
...lopnám a képet...

erre elegge hasonlit: ZEFAL > Bottles & Bottle cages > Bottle cages > FULL CARBON

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

lehet hogy a teherbírását írták oda?:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Product details
Item Weight: 18 g
Boxed-product Weight: 1.5 Kg

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Használtan vettem sajna nem tudom.A neten sem találok tipusszámot róla.
:(
Ezt találtam a neten róla:
Product details
Item Weight: 18 g
Boxed-product Weight: 1.5 Kg
Delivery Destinations: Visit the Delivery Destinations Help page to see where this item can be delivered.
Find out more about our Delivery Rates and Returns Policy
Item model number: 3575057
ASIN: B001CFIVLC
Date first available at Amazon.co.uk: 9 July 2008
KROSS Level A2

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Mit vettem.... :)
http://hhwforum.hu/u...-1288856811.jpg

mi a pontos típusa?
...lopnám a képet...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Mit vettem.... :)
Feltöltött kép
KROSS Level A2

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

ennek majd akkor lesz létjogosultsága, amikor már szép kövér adatbázisunk lesz.
illetve minden alkatrésznél be kell állítgatni a tulajdonságait - vázaknál mondjuk megadni a fejcsõ átmérõt (1; 1 1/8; 1/8 - 1,5; 1,5) illetve a nyeregcsõ vastagságot, majd korlátozni, hogy a kiválasztott vázhoz csak a hozzá illõ villát és nyeregcsövet ajánlja fel...

ha már van mibõl megcsinálni, akkor szerintem nem lenne nehéz, csak pontosan meg kell adni minden tulajdonságot, hogy ne akarjon országútira DH külsõt húzni meg a 25,4-es kormányszárba 31,8-as kormányt dugni...

csoportokba kellene foglalni az alkatrészeket és illeszteni a csoportokat, hogy melyik melyikkel kompatibilis...

de az ötlet mindenképp jó, megfontolandó.
bár el kell gondolkodnom, hogy ezt az "extra szolgáltatást" megéri-e csinálni, van-e értelme energiát fektetni bele.
ezért is akarom "mindenki" számára elérhetõvé tenni a lista bõvítést is, hogy ne csak én csináljam, hanem egy kicsit a közé legyen :)

mondjuk a program "tanulhatna" a mások által kitöltött adatokból és az ottani párosításokat megjegyezné...
meg mondjuk a regisztrált felhasználók "csinálhatnák" az adatbázist és persze õk érhetnék el az extrákat.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ûrlap témában nekem az jutott az eszembe, hogy lehetne olyan ûrlapot csinálni ami kiszámolná(a beírt alkatrészek alapján),hogy mennyit nyom a paripa...mert mondjuk valakinek nincs kedve kibogarászni és ez így "segítség lenne"
vagy mondjuk van egy elképzelése,de gyorsan össze akar rakni virtuálisan egy gépet és így "pár" perc alatt megtudhatná a végeredményt...

ennek majd akkor lesz létjogosultsága, amikor már szép kövér adatbázisunk lesz.
illetve minden alkatrésznél be kell állítgatni a tulajdonságait - vázaknál mondjuk megadni a fejcsõ átmérõt (1; 1 1/8; 1/8 - 1,5; 1,5) illetve a nyeregcsõ vastagságot, majd korlátozni, hogy a kiválasztott vázhoz csak a hozzá illõ villát és nyeregcsövet ajánlja fel...

ha már van mibõl megcsinálni, akkor szerintem nem lenne nehéz, csak pontosan meg kell adni minden tulajdonságot, hogy ne akarjon országútira DH külsõt húzni meg a 25,4-es kormányszárba 31,8-as kormányt dugni...

csoportokba kellene foglalni az alkatrészeket és illeszteni a csoportokat, hogy melyik melyikkel kompatibilis...

de az ötlet mindenképp jó, megfontolandó.
bár el kell gondolkodnom, hogy ezt az "extra szolgáltatást" megéri-e csinálni, van-e értelme energiát fektetni bele.
ezért is akarom "mindenki" számára elérhetõvé tenni a lista bõvítést is, hogy ne csak én csináljam, hanem egy kicsit a közé legyen :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

SikiMano:
a kerékre itt is csorgatom a nyálam, bár élõben is láttam már! :)
ésszerû, átgondolt, szimpatikus kerékszett!

kicsit már kezdek hiteltelenné válni a grammániás oldallal, de úgy néz ki, hogy hamarosan lesz elõrelépés.

lenne egy kérdésem:

az szerintetek jó lenne, hogy regisztráció után egy ûrlappal bárki feltölthetné az adatokat (képfeltöltés meg fakultatív lehetõség lenne)?
persze kontrollálnám, mielõtt bekerül a listába...

komplett bringákról is legyen lista? ugyanúgy, mint a weightweeniesen. Weight Weenies - Articles

egyéb ötlet?

Ûrlap témában nekem az jutott az eszembe, hogy lehetne olyan ûrlapot csinálni ami kiszámolná(a beírt alkatrészek alapján),hogy mennyit nyom a paripa...mert mondjuk valakinek nincs kedve kibogarászni és ez így "segítség lenne"
vagy mondjuk van egy elképzelése,de gyorsan össze akar rakni virtuálisan egy gépet és így "pár" perc alatt megtudhatná a végeredményt...
gondolom nem kis meló lennefrissíteni meg feltölteni az adatokat,de elég egyedi lenne.
esetleg külön outi,mounti szekciók?!
aztán még lehetne a vázanyag szerint is szeparálni a dolgokat.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A komplett bringa jó ötlet lenne, képpel alkatrészlistával esetleg mi mennyit nyom, de az össztömeg az mindenképp kellene. Ebbõl aztán lehetne ihletet meríteni, ha valaki hasonlót építene.

oks!
azt is valahogy automatizálni kellene, mert ha véletlen beindul...
megpróbáljuk. most végre találtam embert, aki szívesen babrál ilyen adatbázisokkal :)
nekem "csak" fizetni kell :P

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A komplett bringa jó ötlet lenne, képpel alkatrészlistával esetleg mi mennyit nyom, de az össztömeg az mindenképp kellene. Ebbõl aztán lehetne ihletet meríteni, ha valaki hasonlót építene.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
SikiMano:
a kerékre itt is csorgatom a nyálam, bár élõben is láttam már! :)
ésszerû, átgondolt, szimpatikus kerékszett!

kicsit már kezdek hiteltelenné válni a grammániás oldallal, de úgy néz ki, hogy hamarosan lesz elõrelépés.

lenne egy kérdésem:

az szerintetek jó lenne, hogy regisztráció után egy ûrlappal bárki feltölthetné az adatokat (képfeltöltés meg fakultatív lehetõség lenne)?
persze kontrollálnám, mielõtt bekerül a listába...

komplett bringákról is legyen lista? ugyanúgy, mint a weightweeniesen. Weight Weenies - Articles

egyéb ötlet?