Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6549 replies to this topic

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Az aktuális bikkmakk shopping guide-ját lapozgatva eléggé fennakadt a szemem, amikor megláttam egy kb 20 évvel ezelõtti dizájnt idézõ kõnehéz (284g+88g) szarvat, amit a Syntace gyárt, és a legjobb az ára, 30E Ft!!! WTF???

Feltöltött kép

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Nekem van egy vadiúj ricsi karbon rizer kormányom.

Privi ment penczbike.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
viszont ritka szarul szerepelt a fritzek töréstesztjén.....tudom labor, nem élet da akkor is...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

tévedés: LINK
tényleg annyi.

Ahol én néztem ott 600 áll de be kell ismerjem, hogy a Te forrásod meggyözöbb.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tévedés: LINK
tényleg annyi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Létezik, hogy a Ritchey Carbon Rizer WCS kormány 31.8-as 660mm, és 160 g? Ugye nem? Nehéz elhinnem, bár 36ezerért...

600mm-es szélességben annyi. A 660 elírás lehet, mert ez egy CC kormány.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Létezik, hogy a Ritchey Carbon Rizer WCS kormány 31.8-as 660mm, és 160 g? Ugye nem? Nehéz elhinnem, bár 36ezerért...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

A 172g egy hajlított karbon CC kormánynak (600-620mm) miért nehéz?

meg levágva 56 cm-re (mint nekem) már nem is olyan nehéz...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Nekem is volt régen Cateye-om, most már nem nagyon "menõ", de egyébként nagyon jó!
A 172g egy hajlított karbon CC kormánynak (600-620mm) miért nehéz? Aluból könnyebbet? Példát! (Ne 1millásat:))
(Nem egyenes kormányra gondoltatok?)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

legközelebb megpróbálom leírni rendesen mit szeretnék. :)

szóval szarvam már lesz (úgy néz ki), egy kulacstartó hiányzik csak... hagyományos rendszerût (aminek van "alja") szeretnék, olyat ami nem fogja össze (nagyon) a kulacsokat, és természetesen könnyû. :)
ötletek?

Ha 36g könnyûnek számít akkor Cateye mûanyag kulacstartó, még egyszer sem hagytam el belõle kulacsot és nem koszolja össze sem. Kb. 900Ft-ért vesztegetik, persze van Tune is, csak nem ennyiért.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Ha akkor szólsz, hogy kell fekete, akkor ma már lehetne ilyened...2 hét alatt bármilyen Pro itt van.

legközelebb megpróbálom leírni rendesen mit szeretnék. :)

szóval szarvam már lesz (úgy néz ki), egy kulacstartó hiányzik csak... hagyományos rendszerût (aminek van "alja") szeretnék, olyat ami nem fogja össze (nagyon) a kulacsokat, és természetesen könnyû. :)
ötletek?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
igen, ilyesmi kellene :) egy agyonkopott van, helyette kellene egy szép fekete gyári :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

nekem eredeti roox kellene, nem az mxc
valahol látni? azt a régi fajta vékony litehorn.

Láthatsz az én gépemen egy agyonkopottat...;)
De megy majd át az edõgépre - teljesen anatómiai formára kopott, az ujjam íve belekerült az anyagba...

http://heartofwinter...bike/mybike.jpg
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

teljesen jó lett volna a Pro is, csak feketét szerettem volna (ezt elfelejtettem írni...). :)
úgy néz ki konásnak hála megoldódik a dolog, és lesz egy smica-m nekem is :)

Ha akkor szólsz, hogy kell fekete, akkor ma már lehetne ilyened...2 hét alatt bármilyen Pro itt van.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Gyalogkakukk: miért kell alternatíva a Pro-hoz, miért nem jó a pro? Van is egy teljesen új az aproban 4E Ft-ért...

teljesen jó lett volna a Pro is, csak feketét szerettem volna (ezt elfelejtettem írni...). :)
úgy néz ki konásnak hála megoldódik a dolog, és lesz egy smica-m nekem is :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Gyalogkakukk: miért kell alternatíva a Pro-hoz, miért nem jó a pro? Van is egy teljesen új az aproban 4E Ft-ért...

ne beszéld már le róla, megrendeltem neki a smica-t!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Én szombaton akartam menni a factorba...már megszûnt. De lehet átkerültek dolgok a Lurdyba(?)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
rob: én 1-2 hónapja láttam a momban lévõ faktorban fekete roox szarvacskákat, valami egész tûrhetõ áron, bár lehet, hogy már meg is szûnt ott a faktor??

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nekem egy b+ van, 1600 ft és 68-70 gramm...:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem eredeti roox kellene, nem az mxc
valahol látni? azt a régi fajta vékony litehorn.