Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2006. december 21. - 13:08
szerintem semmire nem korlátoznak.
kala: van budapesten egy kisker bolt, ahol már most megvásárolható a syntace választék nagy része. tavaszra pedig az egész. most te jössz, mondj egy ugyanilyen boltot az eastonnal kapcsolatban.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. december 21. - 12:47
Nem kéne bántani a Syntace-t, mert sztem k..va jó cuccokat csinál. Van F99 stucnim, ami 97g ...
nekik nincs súlykorlátozásuk?
pl. a KCNC-nek is (vagy nemtom melyiknek) van 140 grammos nyeregcsöve (27,2 x 350 v. 400) és 60 kg a limit.
szóval a konkrét kérdés, hogy érdemes lenne-e nekem is feltenni ilyet a bicajra. 73 kg vagyok és kicsit varacskos disznó vagyok lefele is , nem szeretném, ha leleffenne...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. december 21. - 12:41
Írta 2006. december 21. - 12:37
amit ha jól emléxem tavaly vissza is hívtak javítgatásra....Én viszont sajna úgy veszem észre, hogy a WCS-t kivéve a Ritchey minõség erõsen hanyatlik...bár már az is..
Nekem van polír fejû WCS nyeregcsövem is, meg a 2006-os fekete is, és a feketének folyamatosan kilazul a nyeregrögzítése...
A WCS elsõ kerék gyorszár rendszere gány, ellenben tartósak a kerekek. A Comp, és Pro szériás cuccaim meg hajlottak mind:( (kormány,nyeregszár)
Bezzeg régen örök darabok voltak...
Ja meg a WCS agy AC....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. december 21. - 12:29
Nekem van polír fejû WCS nyeregcsövem is, meg a 2006-os fekete is, és a feketének folyamatosan kilazul a nyeregrögzítése...
A WCS elsõ kerék gyorszár rendszere gány, ellenben tartósak a kerekek. A Comp, és Pro szériás cuccaim meg hajlottak mind:( (kormány,nyeregszár)
Bezzeg régen örök darabok voltak...
Ja meg a WCS agy AC....
Írta 2006. december 21. - 12:24
viszont annyiért van race face next sl rizer /ha hajlított kell/ , 60 centi széles , 150 gramm, és tán kissé tartósabb darabRicsi rizerhez visszatérve, ha levágom 600 mm-re, akkor 145-140 g lesz, és úgy talán el se fog törni(rövidebb erõkar)? Túl szép, hogy igaz legyen...
http://www.raceface....l-riser-bar.htm
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. december 21. - 12:15
Írta 2006. december 20. - 22:13
Írta 2006. december 20. - 16:12
Hááááát, szerintem drágás, és pl. az Eastonnal összehasonlítva nem könnyebben elérhetõ.
Írta 2006. december 20. - 14:02
olyan sok könnyebb és olcsóbb stucni kapható itthon?
de van 120 grammos stucnijuk is, 8 ezer (!) forintért. (75mm hosszban 117 gramm)
duraflite karbon kormány, 120 gramm 30k huf. egyéb alternativa? easton igaz? mennyiért? itthon elérhetõ kiskerben?
egyszer láttam a német bike fárasztásos kormánytesztjét. lehet rá mondani, hogy nem produkál életközeli eredményeket. a korményok mégis eltörtek. nem ugy, mint a syntace...
a minõségnek ára van. ráadásul nem is olyan súlyos ára, mint mondjuk egy taiwani nagyszériás rithcey-nek.
persze a 10 év garancia mindenre alap. a low-endre és a karbonra is.
szerk: a kormányrendszer érdekes megoldás, amig nem próbáltam nem nyilatkoznék. mindenesetre nagyon szeretném kipróbálni, állítólag még erõsebb mint a sima stucni/kormány kombó
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. december 20. - 13:52
ezt most akkor hogy is?
buta vagyok és nem értem az iróniát? remélem, mert amugy példákat kellene hoznom.
Nem, nincs benne irónia. Csak ránéztem a weblapjukra, s az ár/súly arányokon fennakadtam. Nem csak az említett szarv esetében. Nem jelenteném ki természetesen kategórikusan, hogy minden egy hulladék, de van jópár - számomra - érthetetlen konstrukció...
Ja, nem tudom, h Syntace vagy Syncros az a szarv...de én speciel a www.syntace.com-ra látogattam, s a stucnirendszeren akadtam fel.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 20. - 12:10
Mondjuk nekem a Syntace névrõl az F99, meg a Duraflite jut eszembe:)
Még jó, hogy nem használok szarvat...
Írta 2006. december 20. - 12:04
Írta 2006. december 20. - 11:58
Sztem Syncros-t akart írni...biztos, hogy Syntace az a szarv? Mert az oldalukon nincsen szarv.. www.syntace.comezt most akkor hogy is?
buta vagyok és nem értem az iróniát? remélem, mert amugy példákat kellene hoznom.
Üdv:Thy
Írta 2006. december 20. - 11:44
ezt most akkor hogy is?OFF Szerintem förtelmes, amit a Syntace csinál, csupa bonyolult, kõnehéz, sermmiben-sem-jobb alkatrész, HORRORáron. Ehh.
Írta 2006. december 20. - 11:41
a Tune-FRM kupán az elsõ három helyezett díja egy arany/ezüst/bronz színû egyedi szarv, elfogadnám...
http://www.tune-frm-...arend-gross.jpg
Írta 2006. december 20. - 11:26
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 20. - 10:45
Ez hogy kapcsolódik ehhez a topikhoz? 284g???? áááááAz aktuális bikkmakk shopping guide-ját lapozgatva eléggé fennakadt a szemem, amikor megláttam egy kb 20 évvel ezelõtti dizájnt idézõ kõnehéz (284g+88g) szarvat, amit a Syntace gyárt, és a legjobb az ára, 30E Ft!!! WTF???
Írta 2006. december 20. - 09:59
Létezik, hogy a Ritchey Carbon Rizer WCS kormány 31.8-as 660mm, és 160 g? Ugye nem? Nehéz elhinnem, bár 36ezerért...
A német Bike Magazin elég elszomorító cikket írt a WCS karbon kormányokról, már ami a fáradásos tesztet illeti...