szerintem semmire nem korlátoznak.
kala: van budapesten egy kisker bolt, ahol már most megvásárolható a syntace választék nagy része. tavaszra pedig az egész. most te jössz, mondj egy ugyanilyen boltot az eastonnal kapcsolatban.
![;)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/wink.png)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nem kéne bántani a Syntace-t, mert sztem k..va jó cuccokat csinál. Van F99 stucnim, ami 97g ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
amit ha jól emléxem tavaly vissza is hívtak javítgatásra....Én viszont sajna úgy veszem észre, hogy a WCS-t kivéve a Ritchey minõség erõsen hanyatlik...bár már az is..
Nekem van polír fejû WCS nyeregcsövem is, meg a 2006-os fekete is, és a feketének folyamatosan kilazul a nyeregrögzítése...
A WCS elsõ kerék gyorszár rendszere gány, ellenben tartósak a kerekek. A Comp, és Pro szériás cuccaim meg hajlottak mind:( (kormány,nyeregszár)
Bezzeg régen örök darabok voltak...
Ja meg a WCS agy AC....
viszont annyiért van race face next sl rizer /ha hajlított kell/ , 60 centi széles , 150 gramm, és tán kissé tartósabb darabRicsi rizerhez visszatérve, ha levágom 600 mm-re, akkor 145-140 g lesz, és úgy talán el se fog törni(rövidebb erõkar)? Túl szép, hogy igaz legyen...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ezt most akkor hogy is?
buta vagyok és nem értem az iróniát? remélem, mert amugy példákat kellene hoznom.
Sztem Syncros-t akart írni...biztos, hogy Syntace az a szarv? Mert az oldalukon nincsen szarv.. www.syntace.comezt most akkor hogy is?
buta vagyok és nem értem az iróniát? remélem, mert amugy példákat kellene hoznom.
ezt most akkor hogy is?OFF Szerintem förtelmes, amit a Syntace csinál, csupa bonyolult, kõnehéz, sermmiben-sem-jobb alkatrész, HORRORáron. Ehh.
Ez hogy kapcsolódik ehhez a topikhoz?Az aktuális bikkmakk shopping guide-ját lapozgatva eléggé fennakadt a szemem, amikor megláttam egy kb 20 évvel ezelõtti dizájnt idézõ kõnehéz (284g+88g) szarvat, amit a Syntace gyárt, és a legjobb az ára, 30E Ft!!! WTF???
Létezik, hogy a Ritchey Carbon Rizer WCS kormány 31.8-as 660mm, és 160 g? Ugye nem? Nehéz elhinnem, bár 36ezerért...