Hátul legfeljebb féloldalon lehet radiál.
elöl érdemes veszõdni félradiállal tárcsafékkel, ha Revolution küllõt akarok? (2-1,5-2)
tényleg Revolutionnál jobbat tudtok? (ár is számít) ez 0,7 Euro lenne darabonként (fekete) + küllõanya.
Hátul legfeljebb féloldalon lehet radiál.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A sebesség mindent megold.
Általában ugyanolyan erõs, de rugalmasabb. Azért nem rossz dolog a merev teló és kerék.A húzott küllõ erõsebb is mint a sima.
Hátul legfeljebb féloldalon lehet radiál.Ha radiálba fûzök elöl-hátul húzott küllõt mtb-n (ss hátsóagy)akkor még életben maradok?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
...
A húzott küllõ erõsebb is mint a sima.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Van egyébként értelme 32 lukú mtb kereket húzott küllõvel befûzni v-fékhez egy kb 72kg-os bicósnak gyorszáras marzó villával vagy annyira rugalmas lesz tõle a kerék hogy már zavaró?
Sztem nem laboratóriummal kéne bringázni. Talán a túlzott könnyítés a teljesítmény rovására megy nem (mármint a valóságban és nem papíron)? Van egy optimális súlyadat egy merev mtb-nál ami mondjuk egy átlagszám és még emberi körülmények között használható is terepen tõle a bringa? Mondjuk 10.4kg vagy ilyesmi? Gondolom ez persze riderfüggõ is de egy versenysúlyú fickóval számolok...
a marzo villa rugalmassága mellett az már nem lesz észrevehetõ...egyébként nekem a 90+omhoz voltak v-fékhez /amíg használtam oluat/ meg tárcsához húzott küllõim.....Van egyébként értelme 32 lukú mtb kereket húzott küllõvel befûzni v-fékhez egy kb 72kg-os bicósnak gyorszáras marzó villával vagy annyira rugalmas lesz tõle a kerék hogy már zavaró?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
99 g?
jujujujujujjjjj
veszek egyet hirtelen
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission