Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2007. július 20. - 00:50
2500-ért a zsibogós ember hozta az EA70-emet!
És azóta is ZSírkirály!
Ja a feleségem kerekeit teszteltem most néhány sör után bátrabban 177 kilóval.
Mind a 40 küllõjével jól vannak köszönik.
Írta 2007. július 19. - 23:47
Hat ehhez csak annyit, hogy hahaha... (hany eves is vagy?)
Itt azert angolhonban kicsi tobben hasznallnak nivosabb alkatreszeket mint otthon. Nem vagyok en meg itt oreg roka, de lattam, lecsoffadt easton nyeregcsovet (carbont es alut is! ja es az alu nyeregcso yulaja egy 56kg-os srac volt..)volt szerencsem megmakkant thompson stucnihoz es torott syntace kormanyhoz is..nos...
Meg igy utolag annyit, hogy volt made in usa easton kormanyom es most van made in china...es a belsejet elnezve eg es fold a ketto! A monkey lite sl-embol (ez a kinai) logtak ki a szovetdarabok ket oldalt mikor megjott... (biztos kaveszunet volt, mikor lesesett a gyartosor vegen)
es hol lattal azon a megmakkant stucnin P betut?
a tobbire:
amugy szep es jo hogy most hirtelen ilyen okosak vagyunk, de megis mindenki jobban gerjed a RaceFace karbon nyeregcsore, mint a Bikepositive alura a kimilyen bringaval stb topikban.
hogyisvanez? :wtf:
ruszkiversenyt mindenkinek? acelfelnivel? en inkabb vagyok hulye es elhiszem hogy jo az Easton. buzi-e vagyok?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. július 19. - 17:48
ez meg szintén abszolút így vanjogos
de ez nem változtat azon, hogy az 5 év gari magában még nem = a feltétlen minõséggel
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. július 19. - 17:45
de ez nem változtat azon, hogy az 5 év gari magában még nem = a feltétlen minõséggel
Írta 2007. július 19. - 17:41
mellesleg a Te vázad elõállítási költsége sem több kb 30 dollárnál (és az már egy igényes drága váz).....úgyhogy ilyen szempontból a mi mennyibe került inkább hagyjuk...ok, szuper az 5 év gari, és az easton biztos minõséget állít elõ, de mennyiért is ad egy szénkormányt? 20-30e Ft? elõállítási költsége nem több 1000Ft-nál. Tehát ha 5 év alatt 5x kicseréli még akkor is vastagon megérte neki ez a marketing fogás. Mikor megveszed az eastont kifizeted rögtön a jövõbeli esetleges cseréket is ne aggódj.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. július 19. - 16:31
Ugyanitt szpesölájzd acélváz, kicsit már repedten, de ezt legalább kicserélik. Elég pöpec..
Írta 2007. július 19. - 16:26
az easton a nasa-nak is dolgozik.
szeritnem értenek ahhoz amit csinálnak. ott ugyanis nem lehet hibázni.
mondjatok egy másik céget aki szintén ért hozzá, és felveszem a listámba
Hat ehhez csak annyit, hogy hahaha... (hany eves is vagy?)
Itt azert angolhonban kicsi tobben hasznallnak nivosabb alkatreszeket mint otthon. Nem vagyok en meg itt oreg roka, de lattam, lecsoffadt easton nyeregcsovet (carbont es alut is! ja es az alu nyeregcso yulaja egy 56kg-os srac volt..)volt szerencsem megmakkant thompson stucnihoz es torott syntace kormanyhoz is..nos...
Meg igy utolag annyit, hogy volt made in usa easton kormanyom es most van made in china...es a belsejet elnezve eg es fold a ketto! A monkey lite sl-embol (ez a kinai) logtak ki a szovetdarabok ket oldalt mikor megjott... (biztos kaveszunet volt, mikor lesesett a gyartosor vegen)
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2007. július 19. - 15:48
Írta 2007. július 19. - 15:43
de ha valaki 5 ev, vagy annal tobb [akar elettartam] garanciat vallal egy 150grammos karbonkormanyra, az velem azt hiteti el, hogy bizhatok benne.
Nekem csak a reményt adja, hogy talán nem lesz az adott cuccal gond. Valószínûleg a gyártó bízik annyira magában és termékében, hogy rendeltetésszerû felhasználás mellett tényleg (várhatóan) nem lesz probléma. Az igazság úgyis a gyakorlatban derül ki. Az, hogy valaki 5 év vagy élettartam garanciát vállal, még nem jelenti azt, hogy a cumó tényleg soha nem fog lecsoffadni. Persze, szvsz a képletben valahol ott lehet az is, hogy a montis cumókat (meg általában a bringás alkatrészeket) amúgy is cseréli az ember 1-2-3-4-5 évente. (Van, aki 1-2-3-4-5 havonta, ugye Thez? ) Ennél tovább nem nagyon használ egy-egy cucccot olyan júzer, aki komolyan veszi a sportot technikai oldalról is. Mert (legyen az a marketingesek által táplált erkölcsi vagy valós, technikai fejlesztés miatti) avulás miatt úgyis újat vesz.
Az az élettartam garncia amúgy is vicces dolog.. Kinek/minek az élettartama? Ha a júzeré, akkor még mindig jön a kérdés, hogy mi van olyankor, ha a júzer élettartama rövidebb lesz a vártnál, pont a kezében kettétört kormány miatt? Akkor ki érvényesíti a garit? (Ok, ez utóbbi csak kötözködés, de akkor is.) Ha meg a cumó élettartama, akkor meg az egész duma csak egy pofon a sz@rnak, mert ha lecsoffadt, lehet rá mondani, hogy "ilyen felhasználás mellett ez ennyit bírt, a hiba nem gyártási probléma miatt állt be".
Egy cég sem gyárt hibátlan terméket, az easton, a thomson és a syntace sem. Max egyik megbizhatóbb a másiknál, nem kell isteniteni semelyik terméket.
Ott a pont!
A Honeywell rengeteg repülõgépgyárnak dolgozik, a hodályokban meg ott az 1999 Ft-os kínai ventillátora.
Az Alcoa is gyárt repülõgép alkatrészeket, meg nagyhatalom az üdítõs dobozok terén is.
Ja, az Avon meg gyárt kozmetikumokat, meg gumiabroncsot is...
Bazz, mennyit írtam..:wtf:
Kezd "szétoffolódni" a topic..
Írta 2007. július 19. - 15:40
A Honeywell rengeteg repülõgépgyárnak dolgozik, a hodályokban meg ott az 1999 Ft-os kínai ventillátora.az easton a nasa-nak is dolgozik.
Az Alcoa is gyárt repülõgép alkatrészeket, meg nagyhatalom az üdítõs dobozok terén is.
Egyikrõl sem tudom, hogy hány gramm...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. július 19. - 15:34
offaz easton a nasa-nak is dolgozik.
Persze hogy nem lehet hibázni... Azért lett szép szines tüzijáték az ûrsiklóból, meg azért qrtak el egy több millio dolláros ûrszondát a mars felett ippen mostanában és mi minden van amirõl nem tudunk... Egy cég sem gyárt hibátlan terméket, az easton, a thomson és a syntace sem. Max egyik megbizhatóbb a másiknál, nem kell isteniteni semelyik terméket, eastont pl tuti nem vennék
on
mod: lassu vagyok
Írta 2007. július 19. - 15:28
Attól, hogy a NASA-nak dolgoznak, még nem fogok hanyatt esni tõle. A NASA felemlegetése egyébként is a Challenger-el és a Columbia-val történtek után nem igazán pozitív dolog.az easton a nasa-nak is dolgozik.
Írta 2007. július 19. - 15:25
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. július 19. - 15:15
Írta 2007. július 19. - 15:09
Írta 2007. július 19. - 15:08
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. július 19. - 00:55
de ha valaki 5 ev, vagy annal tobb [akar elettartam] garanciat vallal egy 150grammos karbonkormanyra, az velem azt hiteti el, hogy bizhatok benne.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. július 19. - 00:26
F99-bol csak 105-os es 135-os van. mindketto out of stock. amugy 108euro a listaar, erre kapok 35% kedvezmenyt.
http://www.syntace.c...fm?pid=9&pk=390
kár, de azért köszönöm
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. július 18. - 23:24
plusz ha az összes gyártó alávetné ugyanolyan terhelésnek a termékeit mint a syntace, akkor nem is lehetne mást kapni csak eastont, thomsont meg syntace-t mert a többirõl mindrõl kiderülne hogy életveszélyes.
Mondjuk törés-próbákon az Easton sem mindig jeleskedik...
Ettõl függetlenül szimpi a syntace akciója.
szerk: A 12/06-os számban (többek közt) az egyik CNT kormány konyult le idõ elött...bár azért még vállalnám...
Írta 2007. július 18. - 23:21
plusz ha az összes gyártó alávetné ugyanolyan terhelésnek a termékeit mint a syntace, akkor nem is lehetne mást kapni csak eastont, thomsont meg syntace-t mert a többirõl mindrõl kiderülne hogy életveszélyes.
Ezt a tapasztalat mondatja veled, vagy mibõl gondolod? :chin: