Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6540 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem alád találták ki.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
azért kérdem, mert én adom is neki meg nehéz is vagyok, meg tárcsafék is van......ciki lenne ha elnyekkenne

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Sokat. Nem.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
vajon mit bírhat az Acor? nem veszélyes?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

specialized gyorszar - maskepp

Feltöltött kép

Külsû mechanikás, fujj!
Van Acor csavaros záram, az kb 75gr/pár és valami 2500 Ft. Szerintem üti ezt. Csak hát nem olyan kúl mint ezek, igaz? :D

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts
Csendben kérdezem, mert ha jól rémlik nem szeretitek itt a fórumon: Ritchey?
Nekem ami lehet minden wcs kiegészítõk terén, nyereg, nyeregcsõ, kormány. Stucnim ugye a Cannondale méret miatt nem lehet wcs. Maximálisan meg vagyok elégedve velük. A carbon cuccokat nem ismerem csak azt tudom, hogy nagyon szépek (ez olyan lányos mondat volt) :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
specialized gyorszar - maskepp

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
pro+Syncros cuccokat kevesebbet nyomják mostanában vagy csak nekem nem tûnnek fel?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Pedig a controltech most újraéledni látszik. Anno évekig a nagy kedvenc volt és egyszer sikerült is vennem egy piros stucnit tõlük, fekete vázon, sárga magurákkal, kék judyval, fekete 5fogásos profile szarvakkal. Imádtam, aztán valami genyaputtony ellopta.

Persze ma már vicces, hogy milyen béna összeállítás is volt az, de akkor ez volt a menõ.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hat egy szinvonal is. 15evvel ezelott benne volt a CT a top3-ban a RaceFace-szel meg a syncrossal. nem tudtak tartani a szintet, fel lettek vasarolva, kihelyezve kinaba, es most mar ok is csak feliratozzak a JD meg Kalloy csoveket. sajnalatos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

a Syncros mar nem az ami anno volt, controlTech szinten, az FSA-nak sincs semmi vilagrengeto cucca, a Pazzaz-t nem tekintem komoly cegnek.

Egy cég. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
egy csomo "nagy" gyarto nem csinal tulzottan konnyu alkatreszeket.

ott van a Truvativ, semmi olyasmijuk nincs, amitol egy jolfejeltt grammaniasnak beindulna a nyalelvalasztasa. Titan csavaros orszaguti stucni. ajve. ennyi

A bontrager is rakhat akarmennyi X-et a feliratba, attol meg nem lesz konnyu a 230grammos nyeregcso. Ha mar nyeregcsoveknel tartunk, szetnezve a nagyobb markak kozott:

a Syncros mar nem az ami anno volt, controlTech szinten, az FSA-nak sincs semmi vilagrengeto cucca, a Pazzaz-t nem tekintem komoly cegnek. Kore is elment budget kategoriaba, bar az I-beam tema az jo. Vannak ilyenek mint shannon meg tune meg use [bar ez utobbi a 3mm-es csavarjaival elmehet a rakba] de ezek kis szeriasak, es ha komplett szettet akarsz mert adsz a kinezetre [jajj en adok a kinezetre kovezzetek meg gyorsan] gyk. kormany-stucni-nyeregcso, akkor mar nem tudsz bevasarolni. Plusz horror aruk van.

Mi marad? Easton meg Race Face. Amibol tortenetesen az egyik 5 ev, a masik meg elettartam garit vallal a legkonnyebb karbon cuccaira. De ha azt mondom, hogy szerintem ez a ketto a legjobbak kozt van, akkor mindenki azzal jon, hogy fujj markabuzi meg mainstream, meg hogy latott mar torottet. Hat istenem. En meg lattam torott MonsterT-t. most akkor ne vegyek egy olyan villat se, ami annal konnyebb? biztosan ez az egyetlen okos megoldas :wtf:

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

de nem mondtatok semmit sem, amit felirhatnék a listára, csak azt mondjátok, hogy töröljem az eastont :)

Pont három ilyen hiperszupercsúcs gyártó van a világon? Kettõ vagy négy nem lehet?:P
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
KCNC stucnim van, és jobban csavarodik mint eddig más. De megbizom benne.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nem tudom mirõl van szó, de KCNC
www.ftwbikes.com

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
de nem mondtatok semmit sem, amit felirhatnék a listára, csak azt mondjátok, hogy töröljem az eastont :)
szóval: van jobb? grammániás kormányok, grammániás kormányszárak, nyeregcsövek, stb. van megbízható gyártó? amikor az alá a szint alá mész, amiben eddig megbíztál (166 grammos a nyeregcsövem és maximumig van kihuzva) akkor miben hiszel? a technológiában? a sznobizmusodban?
csak kérdezek, nem kell személyes támadásnak vennie senkinek sem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts

Mindenkiben van bizonyos fokú sznobság. Több is mint gondolná, vagy mint amit beismer. Legtöbb ember el sem ismeri, inkább teóriákat gyárt, megmagyaráz. Nem minden döntés indokolható racionálisan. Ennyi.

yesss,yesss,yesssssssssssssssssssssssssssssss :lol1:

hat igen...hiaba jo a magellan vaz, en nem ulnek fel ra! :P

szoval ezt a sznobsagot senki sem tagadhatja, vagy kicsinke....vagy kicsinket nagy mertekben mindenkiben meg van!

Jeles a valasz Kisherceg, leulhetsz! :D
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

mopsz

mopsz

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Üdv. szerintem ez az eltörik vagy nem téma akkor lesz aktuális ha a saját cucca törik el valakinek és arról ír, és nem valakinek a valakijének valamijérõl halott.
Amúgy ha a 4000ft-os altrix carbon 116g-os kormányom eltörik majd jelentkezem.
Addig is 2 éve használom a maratonokon.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

Mindenkiben van bizonyos fokú sznobság. Több is mint gondolná, vagy mint amit beismer. Legtöbb ember el sem ismeri, inkább teóriákat gyárt, megmagyaráz. Nem minden döntés indokolható racionálisan. Ennyi.

hol írhatom alá??:D

teljesen ül amit írtál. Az emberi természet már csak ilyen.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

amugy szep es jo hogy most hirtelen ilyen okosak vagyunk, de megis mindenki jobban gerjed a RaceFace karbon nyeregcsore, mint a Bikepositive alura a kimilyen bringaval stb topikban.

hogyisvanez? :wtf: