1 nap után újra lejárt? Kérlek küldd el mélben a problémát, úgy, hogy azt a levelet továbbítod, amit a rendszer automatán küldött.
Köszi és üdv:kempelen
levél küldve az itt megadott kapcsolatra.
1 nap után újra lejárt? Kérlek küldd el mélben a problémát, úgy, hogy azt a levelet továbbítod, amit a rendszer automatán küldött.
Köszi és üdv:kempelen
sziasztok!
a lejárt hirdetés megújítása korábban is csak egy napig volt érvényes? mintha bug-szaga volna a dolognak, de lehet, hogy tévedek. utóbbi esetben inkább fölrakom újra.
köszi a választ!
mof
Sziasztok!
Meg tudná valaki magyarázni nekem, hogy miért lett teljesen ellehetetlenítve a bikemag apróhirdetési felületén való hirdetés lehetõsége?
Az utóbbi idõben szinte rögtön a feladás után törlik a kedves moderátorok a hirdetéseimet és felfüggesztik a felhasználói fiókomat, holott tudtommal semmilyen szabályt nem sértettem meg.
Mindegy, hogy milyen terméket hirdetek meg és hány darabot, milyen fotóval, kizárnak. És megmondom õszintén kezd az egész az agyamra menni, egy kabaré, és szeretnék végre valami érdemi választ kapni a dolog miértjére.
Köszönöm!
Ne ide írj, belépsz az apróba oldalaljára tekersz és a kapcsolatra klikkelsz .Onnét már menni fogSziasztok!
Meg tudná valaki magyarázni nekem, hogy miért lett teljesen ellehetetlenítve a bikemag apróhirdetési felületén való hirdetés lehetõsége?
Az utóbbi idõben szinte rögtön a feladás után törlik a kedves moderátorok a hirdetéseimet és felfüggesztik a felhasználói fiókomat, holott tudtommal semmilyen szabályt nem sértettem meg.
Mindegy, hogy milyen terméket hirdetek meg és hány darabot, milyen fotóval, kizárnak. És megmondom õszintén kezd az egész az agyamra menni, egy kabaré, és szeretnék végre valami érdemi választ kapni a dolog miértjére.
Köszönöm!
Ne a hirdetések alapján ítéld meg, xc cuccokat is nagyon jól viszik. Ha termékre keresel a testbike az elsõ találat a google-nél, a bikemag sokszor még az elsõ oldalon sincs. Ha valaki nem ezer éve bringázik és netezik akkor oda fog menni és az életbe nem talál ide, nincs már nyomtatott magazin, ami hozná ide az embereket.
Ez furcsa,én is abban a hitben voltam hogy ott csak "ugrálós hülyegyerekek" vannak(a hirdetések alatti hozzászólások kb 80%-a ilyen..).Most,hogy Danny ajánlotta,feltettem oda xc cuccot ami itt 2hónapig semmi,aznap elvitték De azt gondolom,a BM látogatottsága magasabb,sokkal több hirdetés kerül fel ideNe a hirdetések alapján ítéld meg, xc cuccokat is nagyon jól viszik. Ha termékre keresel a testbike az elsõ találat a google-nél, a bikemag sokszor még az elsõ oldalon sincs. Ha valaki nem ezer éve bringázik és netezik akkor oda fog menni és az életbe nem talál ide, nincs már nyomtatott magazin, ami hozná ide az embereket.
TB vs. BikemagApró:
A hatékonyság attól függ, hogy mit hirdetsz. Teljesen más a TB felhasználói tábora.
A sebesség mindent megold.
Hirdetésfeladásnál beírok, beállítok, feltöltök mindent amit kell és amikor leokézom egyszerûen egy 404 - oldal nem található hibát dob a rendszer. Nem csak nekem, ismerõsnek is. Miért is van ez?
rendszerhiba volt. megcsináltam. próbáljátok újraugyan ez van nálam! kb másfél éve msot akarok elsõre hirdetést feladni, és akkor se tudok
Valakinek vmi ötlete?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Hirdetésfeladásnál beírok, beállítok, feltöltök mindent amit kell és amikor leokézom egyszerûen egy 404 - oldal nem található hibát dob a rendszer. Nem csak nekem, ismerõsnek is. Miért is van ez?
Én se gondoltam volna. Személy szerint szebbnek és átláthatóbbnak tartom a Bikemag aprót, fõleg mióta mûködik is szépen. De valahogy TB-t többen nézik ezek szerint, így hiba kihagyni ha eladó motyód van.Ezt nem gondoltam volna hogy a tb-n megy az apró
Azzal az oldallátogatottsággal, ami nekik van, nem meglepõ.
Azzal az oldallátogatottsággal, ami nekik van, nem meglepõ.Ezt nem gondoltam volna hogy a tb-n megy az apró
A BM fórum része mérföldekkel jobb mint a TB-é (ami kritikán aluli), így nyilván itt vagyunk. Az apróhirdetõ részeken már lehetne vitatkozni.
Speciel a saját, mindkét helyen meghirdetett cuccaim ~80%-át eddig a TB-on sikerült eladnom.
regi/hibas agyvaltokat veszek.