Jelentkezz be Regisztrálj
Új apróhirdetõ - észrevételek, hibák, ötletek
Írta 2011. július 04. - 14:00
ezért nem is gondolkodtam adásvételin
Írta 2011. július 04. - 13:19
Írta 2011. július 04. - 13:16
köszönöm elõre is.csáó
Írta 2011. július 01. - 13:03
."hirdetésenként 3 kategória megadása"
nekem csak 1 kategóriát enged.
keresztkategória: Magánszemélyeknél egyelõre kivettük ezt az opciót, mert kb. 80%-ban keresztszpemmelésre használták. Egyelõre ez így marad, ha sikerül bizonyos technikai változást módosíttatnunk adminban, akkor visszajöhet. Megértésed köszönjük.
e!
Írta 2011. július 01. - 12:56
Nekem csak 1 kategóriát enged.
Írta 2011. június 30. - 13:53
Sziasztok!
Nem lehetne a Maxi-bike-t "megkérni" hogy a komplett eladó kerékpárjait a megfelelõ kategóriába rakja?Tele van pl. fék,kerék,váltás.stb. topik...
Írta 2011. június 29. - 21:44
Nem lehetne a Maxi-bike-t "megkérni" hogy a komplett eladó kerékpárjait a megfelelõ kategóriába rakja?Tele van pl. fék,kerék,váltás.stb. topik...
Írta 2011. június 28. - 20:17
a listázott keresésre rákattintva a rendszer elfelejti a kilistázott keresési oldalakat és már csak az jeleníthetõ meg, ami az adott oldalon van...nagyon bosszantó hiba, csuda boldogok lennénk, ha módosítanátok, amúgy teljesen jó az oldal és köszönjük.
Üdv,
kszenthe
Írta 2011. június 23. - 21:37
lehet, már kérdezték elõttem, de nem találom a keresést fórumon belül ( hol van? :-D ), szóval arra lettem volna kíváncsi, hogy az aprók között böngészve miért nem lehet HELY-re való szûrést beállítani ( város- vagy megyeszinten ). Tõlem 2-300km-re lévõ eladósorba került bringákkal nem megyek semmire!
üdv
Írta 2011. június 21. - 09:50
Sziasztok!
Ha a parkolómba beteszek valamit, akkor hogyan tudom onnan kivenni?
Üdv
Úgy ahogy betetted.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. június 21. - 09:12
Ha a parkolómba beteszek valamit, akkor hogyan tudom onnan kivenni?
Üdv
Írta 2011. június 17. - 14:11
Nem tudom, hogy volt e már szó róla, de a dátum mellé jó lenne ha az idõt is kiírnátok ha lehet. Ha jól emlékszem a réginél is úgy volt. Köszi
Írta 2011. június 14. - 13:36
Boca ebben részben igazad van csak az az én személyes tapasztalatom hogy az ilyen arrogáns emberek nem tesznek semmit a közösségért és pláne nem úgy hogy az másoknak valamilyen ingyenes szolgáltatást nyújt.
ebben tökéletesen egyetértünk!
Írta 2011. június 14. - 12:44
Írta 2011. június 13. - 15:46
Most se találom, akár az elõzõ tipusu aprón ott legalább ha kerestem valamit akkor ott kibökte hogy mikori a hirdetés.
Másikmeg hogy ha kimondottan keresek egy valamit, pl Merida szóra akkor 2-3 oldalig kiadja a találatot de a következõ oldaltól végig üresek a lapok.
Multkor is kerestem vmit 12 oldalnyi találatot adott ki és ebbõl 4 oldalon voltak hirdetések és a többi diszipilált
Ui.: Ha volt akkor bocs én nemtaláltam meg de akkor pls linkeljétek a megoldást ha van.
Thx!
Írta 2011. június 13. - 12:04
Oké, és láthatjuk ezt valahol?Készült ilyen ütemterv, csak a kivitelezés van külsõsnél. Haladunk vele, ha készen van, majd jól észreveszed:-)
Írta 2011. június 13. - 10:01
Akkor még egyszer, mert senki nem válaszolt: Ha 3 hirdetés lehet, miért csak kettõt enged? És miért nem lehet keresztkategóriákat megjelölni egyik hirdetésnél sem? Köszi.
Pl. egy pár külsõ gumit kénytelen voltam 2x meghirdetni, mert országútira és trekkingre is jó, mert nem enged keresztkategóriát. Egy komplett bringát meg már fel sem tudok rakni, mert nem enged harmadik hirdetést, már a képfeltöltésnél azt írja, nincs jogosultságom képet feltölteni. Ha meg kép nélkül mégis megírom, feladáskor kapok egy 404Error-t.
3 hirdetés feltöltése: ennyi az alapértelmezett magánszemélynek. Ha nem enged 3-at akkor annyi ötletem van, hogy lejárt hirdetésed van, ami foglalja a kvótát és nem törölted. Más ötletem nincs.
Kérlek, ha nem ez a gond jelezz a kapcsolat ûrlapon itt látjuk melyik felhasználói fiókról jött és ellenõrizni tudjuk.
Keresztkategória: Magánszemélyeknél egyelõre kivettük ezt az opciót, mert kb. 80%-ban keresztszpemmelésre használták. Egyelõre ez így marad, ha sikerül bizonyos technikai változást módosíttatnunk adminban, akkor visszajöhet. Megértésed köszönjük.
Írta 2011. június 12. - 20:26
Pl. egy pár külsõ gumit kénytelen voltam 2x meghirdetni, mert országútira és trekkingre is jó, mert nem enged keresztkategóriát. Egy komplett bringát meg már fel sem tudok rakni, mert nem enged harmadik hirdetést, már a képfeltöltésnél azt írja, nincs jogosultságom képet feltölteni. Ha meg kép nélkül mégis megírom, feladáskor kapok egy 404Error-t.
Írta 2011. június 12. - 19:39
Hal!
Régebben írtam, hogy készítsetek ütemtervet, mi mikorra lesz kész. Nem olyan viccnek szántam, hogy aztán ti is elvicceljétek, és nincs semmi. Sztem, ha lenne egy jól látható helyen egy ilyen terv, pl.: Keresési eredmény oldalak hibájának javítása: 07.30., Többfunkciós keresés tesztelés indítása: 08.15., stb, kevesebben anyáznának addig. Aztán persze, ha nem lesz kész, még jobban...
Én is írtam kb. 3 ötletet, ezek között a hsz-ek között van. Esetleg nem lenne jó 1-2?
Készült ilyen ütemterv, csak a kivitelezés van külsõsnél. Haladunk vele, ha készen van, majd jól észreveszed:-)
Írta 2011. június 11. - 19:20
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!