az apró és a fórum regisztrációja külön van kezelve.
ha épp van egy krisz79-es aprós, aki nem regelt a fórumra, akkor így jártál, más nevet kell választanod.
stp1 módosította - 2014. május 07. - 21:09
az apró és a fórum regisztrációja külön van kezelve.
ha épp van egy krisz79-es aprós, aki nem regelt a fórumra, akkor így jártál, más nevet kell választanod.
stp1 módosította - 2014. május 07. - 21:09
Üdv Mindenkinek!
Friss regisztrált vagyok itt.
Szeretnék belépni a: http://apro.bikemag.hu -ra ,de nem enged ,majd megprbálok ugyan azzal a névvel regisztrálni mint ide,de azt irja ki,hogy már foglalt.
Adnátok tanácsot?
Krisz79
A rendszerben.
Napot,
magánszemélyként nem tudok egynél több hirdetést feladni..
Hol a hiba?
Üdv!
Két aktív hirdetésem van és a rendszer szerint nem tudok már többet feladni... Mi lehet az oka?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
annyi a titka, hogy 16:9-es arányú fekvővé kell szerkeszteni mindent. rendes megoldás gondolom úgyse lesz.
boldog lennék, ha a renCer képes volna kezelni a képeket. (igen KÉT mega ALATTI kép)
továbbá ha nem írna 404-et a harmadik hirdetésföladási próbálkozásomra.
van egy sejtésem, hogy széllel szemben hugyozás ez az egész, de hátha tud valaki érdemben hozzá szólni a nem kevés észrevételhez. vagy inkább linkeljünk pinát, mert arra mindig akad ember?
Ez mind rendben van, hogy Ők fizetnek (és ezzel fenntartják az oldalt), de ezzel az üzemeltetők a saját maguk által létrehozott és megfogalmazott szabályokat szegik meg miszerint:
„3.) Kategória helytelen megadása:
Minden olyan hirdetés moderálásra vagy törlésre kerül, amelynél helytelenül adták meg a rovatot. Ezért kérjük a hirdetés feladásakor, a kategória megadáskor a fokozott figyelmet. A helytelen rovatmegadásból adódó károkért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.”
Mivel a hirdető megadja a kategóriát, (helyesen) ezért a hirdetés nem törölhető (mivel nem vétett a szabályzat ellen), azonban az üzemeltető figyelmen kívül hagyja azt azzal, hogy megjeleníti a kereskedői hirdetéseket más kategóriákban is, hogy ezzel kedvezzen a fizetős hirdetőknek, vagyis ezzel a maga által felállított szabályt szegi meg.
A fizető hirdetőkre egyébkén ugyan azok a szabályok vonatkoznak, mint a térítés mentes hírdetőkre, azzal a kivétellel, ami a szabályzatban is meg van fogalmazva a „II. A kereskedelmi apróhirdetés külön szabályai:” címszó alatt.
- nem szeretnék kötekedőnek tűnni, de az üzemeltető legyen már annyira következetes, hogy ha már kötelező megadni a kategóriát, akkor azok ott is jelennek meg, hisz azért van ez így kitalálva -
- nem szeretnék ötletet adni, de nem ütközik a szabályzatban, ha a legfrissebb hirdetések rovatba a fizetett hirdetések napi szinten bekerülnek a feladás/módosítás idejétől számított „x” napig -
Persze lehet ez már most is így van .
Elnézéseteket kérem, hogy ilyen hosszúra nyúlt, de kikívánkozott!
RedEagle módosította - 2014. január 06. - 18:06
Kereskedői hirdetések...
amiket ugye nem bántunk mert fizetnek (ok végülis nekünk meg azé tud ingyé lenni) . ök meg telefossák az összes topikot, hogy akkor is belefuss a szarjukba ha eszedben se jutna az adott cuccot keresni.
Szerintem valami bug lesz az, mivel a kategória megjelölés ott van a hirdetésnél, de mégis ott is megjelenik, ahol nem kellene.
Jó lenne, ha valami admin, vagy moderátor nyilatkozna erről, mert ez így eléggé idegesítő, ha kategóriánként akarsz böngészni.
Kereskedői hirdetések...
Szerintem valami bug lesz az, mivel a kategória megjelölés ott van a hirdetésnél, de mégis ott is megjelenik, ahol nem kellene.
Jó lenne, ha valami admin, vagy moderátor nyilatkozna erről, mert ez így eléggé idegesítő, ha kategóriánként akarsz böngészni.
Sziasztok! csak nekem tűnt fel, hogy az apróban senki nem használja a kategóriákat? Vagy ez valami hiba lenne? A kerékpár hirdetések között sok az alkatrész stb, stb
Csak nekem jelez, blokkol egy fertőzést az avast, az aprónál?
nem. nálam is csinálja.
szeretnék hirdetést föladni, de nem tudok, a 404-es ügynök közbeszól. tapasztal más is ilyen problémát, vagy csak engem utál a renCer?
Nálam is ez a helyzet.
Csak nekem jelez, blokkol egy fertőzést az avast, az aprónál?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Vincent Vega módosította - 2013. december 30. - 10:56
Nekem még mindig nem engedi a 3. hirdetést, már mindent kitöröltem többször, semmi nem segített...
Adminok, valaki?!?
be vagyok jelentkezve az apróba de amikor egy üzenet el akarok küldeni kiírja, hogy jelentkezzek be. Most akkor mi van??
Nekem is szórakozik. Próbáld meg, hogy kijelentkezel, törlöd a sütiket, törlöd a mentett jelszót (ha mentve van) és kezded elölről. Hátha..
be vagyok jelentkezve az apróba de amikor egy üzenet el akarok küldeni kiírja, hogy jelentkezzek be. Most akkor mi van??
Ennyire ne törjétek magatokat a válasszal...