Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
fiyisz,

nagyon szép, masszív papucs, ránézése nem apuval heggesztettétek egy esõs délután :) Hol csinálták meg ilyen korrektül? Gondolom nem gyári, mert ott a váltó bovden szem.

tamaskaa,

nagyon gyári lett a feszítõ berendezésed, a zaj miatt ne aggódj, az enyémnek is lett egy kis jellegzetes váltógörgõ darálása. A pontosan a láncvonaba esik a gergõ és egyenletesen tud futni, akkor más nem nagyon lehet.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
megvan... ;)
lásd keréképítés topic...
csak ez már 7500 körül van...
erre meg nemtok tárcsakonzolt hergelni...
namajd még meglátom mi lesz...
köszi a segítséget...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jó helyen keresgélsz(B+)
csak menj egy két sorral lejjebb. ss tárcsaféktelen rancsis ss agy.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Van olyan olcsó ss agy ami 135mm-es?
És kapható itthon?

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Villapapucs különösen gusztának tûnik, nincs róla egy közeli képed?

de van, ime:
Feltöltött kép
;)

no mifene, szinglszpíd ugribugri(nak tünõ) gép?

ez az én ugribugri szerüségre használt SS kerékpárom ;)

Ejha Fityisz, ez elég jól néz ki...

szép darab!

Köszönömszépen

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ahogy ígértem:

http://www.bikemag.h...PolarX/HPIM1127

http://www.bikemag.h...PolarX/HPIM1128

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Ejha Fityisz, ez elég jól néz ki... :o

Amugy: ma megcsináltam a fékmerevítõ szingulátoros dolgot. Kicsit köszörültem, kicsit átvariáltam a fogaskerék elrendezését, meg csavart kellett fürészelni, de kész lett. Úgy tünik müxik is, majd holnap csinálok róla képet, és feldobom. Viszont valami egészen furcsa hangot ad ki, ami nyugtalanít. Csak akkor jön, ha hajtok. visszafelé tekeréskor nem, szóval nem ér bele semmi semmibe. Majd megvizslatom.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Szép a lovad! Villapapucs különösen gusztának tûnik, nincs róla egy közeli képed?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
no mifene, szinglszpíd ugribugri(nak tünõ) gép?
szép darab!

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Feltöltött kép

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Mohus:

Köszi, de azért írtam csak poénból, mert valszeg nem ugyanabban a városban lakunk, és elutazni érte oda-vissza többe kerülne, mintha vennék itt egyet helyben, elvágnám, és egyszer?en kidobnám a másik felét...

Az meg a másik, hogy holnaptól megint valódi Exile leszek, meg se jövök Hollandiából dec 20-ig... (Lehet, hogy ott invesztálok a napidíjamból egy Singleator-ra, vagy hasonlóra, úgyis meg szeretnék látogatni egy bicikliboltot...)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
ha az egész 2000ft...akkor a fél egy ezres ;D

dobj mailt, ha aktuális, és természtesen csak egy köszi az ára;)

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Mohus:

Na ez az, én is elszálltam vele, többe van már, mint a (nem gagyi) CC-gép, amit el?ször építettem, pedig még kereke sincs...
Mondjuk ebbe er?sen bejátszik, hogy anno újonnan vettem a vázat, 47e-ért, de lehet, hogy a Ritchey Pro meg az Avid kicsit túlzás rá... Na nem baj, ma kértem a céghez kerékpáros behajtási engedélyt, mire azt megkapom, a bringa is kész lesz... :D
A másik meg az, hogy fix felszerés lesz rajta az a cucc, ami menet közben csomagtartóként, állva meg lakatként használható. Igaz, nehezebb, mint a váz villástól, de a karos vágó is sírva elszalad, ha meglátja...

Hogyé' adod a másik fél fékmerevít?t? ;D

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Huhhh tényleg....de gagyiii! ::)Húzzál a topicunkból! Csinálj magadnak Ál-SingleSpeed fórumot! ;D

Szerintem minél barkácsoltabb, annál jobb:) Ez a SS feeling egyik lényeges eleme! Olcsón barkácsolni egy egyszerû, praktikus bájkot. Sokan elszállnak ezzel is. Én azért csináltam, hogy ne kelljen lerágni a körmöm, ha kiláncolom valahová. De ha megveszem a méregrdága SS agyat, frankó felnit, hûûdeszuper kiegészítõket, meg drágáért megheggesztetem a vázam, hogy 'igazi' SS legyen, akkor ugyan ott leszek, mint amikor a hegyi gépemmel jártam ide-oda. Persze nem mindenki erre vágyik.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Az nem a szomszéd.... ::) ;D Az még szigoruan saját terület! 8)

nem SS, mert egy sima 7seb. agy van benne, egy fogaskeréksor szétbarkácsolva, és váltó feszíti a láncot. Sõt, a váz se vizszintes papucsos...

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Ahogy elnézem a szomszéd udvarát, elég ha odáig átmész....az a vashordó pl. egy igazi aranybánya lehet...szerintem 10 láncfeszítõt röhögve összerakhatsz belõle ;D

Egyébként ez mitõl ál-SS? Szerintem fullos kis egysebességes...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Ezért kapsz egy virtuális királycsávót. ;D

de olyan hideg van kint, nehogymá kimenyjek. Még esik is, lehet.

hogy ne legyek teljesen off csetelõs b*ziarc, itt egy kép a Jamis ál-ss gépemrõl. [így szakszerû a fogalmazás Kedves Zsombor?] ;)

http://www.bikemag.h...X/Jamis_001.jpg

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

Valami ilyesmit tervezek énis, csak mindig lusta vagyok hozzá. A fékmerevítõ pedigmár megvan... :P

megértem....legalább 15 perc volt összehozni ;D
Csak a csavarokat kellett elõre megvenni. A váltószembe M10-es finommenetes (1-es menetemelkedésû) csavar passzol, de ha átmenõ csavarral csinálod mint én, akkor sima M8-ast vegyél. A gergõbe pedig M5-ös csavar kell. A hosszukat neked kell megszülnöd, de máris spóroltam neked pár perc méricskélést. Na milyen rendes vagyok? ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Valami ilyesmit tervezek énis, csak mindig lusta vagyok hozzá. A fékmerevítõ pedigmár megvan... :P

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ez mekkora ötlet :D