Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
na ez már hiányzott..
nem a singlespeed a divat.
hanem ledivatozni divat.
mint ahogy a rugóút növekedése is nyilvánval a nagybicikliknél. de rögtön megjelennek azok, akik tegyül fel valahol ennek a fejlõdésében 50% felé tartanak, és ledivatozzák.
van aki azért csinálja singlespeed-re, hogy spóroljon, meg ne zörögjön, késõbb megszereti, és ennél marad mindenáron. van aki meg ezeket lemásolja, és eszébe se jutna. ennek az eredménye hogy még több ss lesz, ami senkinek sem árt meg, és akkor nemvágom minek ez a "kinek erösebb az apukája" szöveg.... ::) :P

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
csak volt egy kérdés és arra próbálunk válaszolni páran, minden hátsó szándék nélkül, baj?

ha meg titok vagy nem tartod fontosnak hogy mióta akkor csitt

én kérek elnézést

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Ha jól emléxem az elsõ SS gépemet a 80-as évek elején úgy 3-4 éves korom körül kaphattam...vér menõ volt a két mûanyag pótkerékkel!

Na kinek erõsebb az apukája? ;D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Tegnap óta! És akkor mi van?? ;)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Idézet tõle:: F1 on_01 2004, Október 26, 20:28:07
http://www.bikemag.h...y/album362/scab

Vahvejjjj!Nekem ez már május óta ilyen(akkor lett a váz)Én már 3 éve egysebességessel megyek.Ti mióta?Mert ez mostanában lett divat de kíváncsi vagyok arra kinek jutott ez már eszébe régebb óta.

2000. februártól

1997 óta

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

Vahvejjjj!Nekem ez már május óta ilyen(akkor lett a váz)Én már 3 éve egysebességessel megyek.Ti mióta?Mert ez mostanában lett divat de kíváncsi vagyok arra kinek jutott ez már eszébe régebb óta.

2000. februártól

Divat??? Csak a ráció került elõtérbe!

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás

Halihó!
Biztos vagy benne, hogy nem pálya agyat vettél ??? ::)

Nem, lehet, hogy az. De kit zavar? Engem nem. A másik oldalára fel lehet racsnit tenni.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
sziasztok!
tudom hogy nem illik ide hirdetést tenni, de mégis megteszem.van egy Surly Singleatorom amit eladnék vagy cserélnék.megtaláljátok a piactéren!
bocs...!üdv mindenkinek!
vivat SS!

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
...meg magnéziummal, már ha számít ez valamit.
digis gép hiányában nem tudom demonstrálni mesteri munkáját, de ha lefesteném a kérdéses helyen a vázat, akkor úgy nézne ki, mintha gyári hegesztés lenne. szoval szép lesz az.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Pajti bá' nem foglalkozik aluval, csak acél, CroMo vázakkal....
Máriusz...elmész hozzá és a mûhelyébe mindig látni egy-két vázat amit Ö heggesztett... korrekt és szép munkát végez...ja, és Ö aluval és CroMo-val is foglalkozik....

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
választhatsz "egyéb" kategóriás szakembert, nem hiszem, hogy rosszabbak lennének a bringákra szakosodottaktól, meg lehet, hogy komolyabb felszereltséggel is rendelkeznek /mittomén, elektródamelegítõ, utólagos hõkezelések stb.../--> szaknévsor

yesido

yesido

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
hegeszteni kellene az aluvázamat, és ajánlottatok is embert, (máriusz, pajtibá...) de mielõtt felkeresem valamelyik szakit, megnéznék egy pár varratot amit csináltak, a biztonság kedvéért. tudtok képeket mutatni?
megköszönném

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
;)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Fityisz!

Ha, az SS csak montira vonatkozik, akkor a fixedgeargalery-ben miért van olyan sok SS-nek mondott országúti Gyak. monti alig van?

elhatároztam, hogy nem "vitázom" többet ezen.... aki akar megért, aki nem az nem...röviden ennyi ;)

o.uti:130mm
Bmx:120mm

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Fityisz!

Ha, az SS csak montira vonatkozik, akkor a fixedgeargalery-ben miért van olyan sok SS-nek mondott országúti ??? Gyak. monti alig van?

Ja, és azokba hogy tesznek SS agyat??

Más: milyen papucstávolsága van egy outi-nak és egy bmx váznak?

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Figyú fityisz, nem nyúlós a féked avval az ultegra fékkarral ??? ;D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

Halihó!

B+, sima csapágyas, 14 fogas fixivel 2500 volt .

.

Biztos vagy benne, hogy nem pálya agyat vettél ??? ::)

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
fityisz. hova tünt a merev villa a gépbõl ::)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

nagyon szép, masszív papucs, ránézése nem apuval heggesztettétek egy esõs délután Hol csinálták meg ilyen korrektül? Gondolom nem gyári, mert ott a váltó bovden szem.

pedig gyári...ez egy Azonic Evolution váz, és azért van rajta bowden szem mert rá lehet csvarozni váltótartó konzolt...na én azt vettem le elõször :)