Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts

...beszélgetni az érzésrõl..

grrr...én nem tudok beszélgetni arról...

....mármint az "ss"-érzésról,természetesen...

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

ennyi erõvel mehetnétek a "ki milyen bringával nyomu" topicba is, egy szép fotóval, na meg a bemutatkozás topicba is (szabadonfutó) ;)

...igaza van...nyitni kellene még egyet vhol máshol, azok kedvéért, akik túlléptek a láncfeszítés problematikáján...és beszélgetni az érzésrõl...hmmmm

buvar

buvar

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
probalok kepet berakni

buvar

buvar

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Pihenj!

Na, most mar en is itt vagyok!
buvar

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Na nézd máá! Most mutadta meg a fityisz, hogyan lehet képet be rakni! Rob meg egybõl beszól!:D Közbe persze elfelejtettem az egészet mert tök bonyolult nekem:cry: Maradok a szerelésnél meg WWII-nél:mad: A lényeg a SINGLE SPEED:bananadan
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ennyi erõvel mehetnétek a "ki milyen bringával nyomu" topicba is, egy szép fotóval, na meg a bemutatkozás topicba is (szabadonfutó) ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég
Feltöltött kép

Gagyenkov Feltöltött kép

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég
Közben sunyin kész lett a SUPER sperma( Traúú) bringája is:) 95-ös Giant cadex váz:D

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

Szerkezeti átalakítás után kész a Bick SS váza ,most már "retteghetünk" töle is?!

kép lesz róla?? hmmmm? :chin:

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Bick?? Soseee vót ellenfél( mindig lenyomott:mad: ) De az új váza biztos klassz lesz:bananadan

STUG

STUG

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Szerkezeti átalakítás után kész a Bick SS váza ,most már "retteghetünk" töle is?!
Feltöltött kép Saukopf/L48

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
isukim,
olyan nagyon nem löttél mellé :)

Juhi,
nem is biztos, hogy kell...ha kell mindkét oldalra célszerü....inkább Velvárt mint Vilker.... pár száz forint, kiviteltõl is függ........

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
csáó!
nemtom voltemár h van a csúszópapucshoz a láncfeszítõ amivel hátrahúzod a kereket!nah ésmost én bemegyek vilkerbe aztmondom eztkell és tudnak is hozni vagy milyen boltba nézzem meg?bmx-es?és mennyi is?mind2oldalra kell?bocsi kicsit hülye vagyok még ilyen téren!hétfõn lesz meg a vázam és azért...

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
upsz....jó nagyot tévedtem....

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

fityisz: gratula a cikkedhez...

köszönöm, de én NEM írtam cikket Feltöltött kép

ha a PEDÁL-ban megjelent cikkre gondolsz, azt Papp Dénes (Unit) írta! Feltöltött kép

ö az:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Milyen cikkéhez:confused:

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
fityisz: gratula a cikkedhez...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

fityisz! Jól szerepelt a ss cyclo cross?

a bringa jól...de én :) ...na majd ha megtalálom végre a 36os lánctányéromat :wtf:

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég
fityisz! Jól szerepelt a ss cyclo cross?

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Piksel:

Köszi a választ. (Érdekes egy kiosztás ez a 42-34-24, nekem 44-32-22 van.)
Én mindenképp reverzibilesen szétszedhetõ hajtómûvet szeretnék, hogy szükség esetén vissza lehessen alakítani a gépet váltósra. (Pl. ha majd a kisfiam is "montenbájkot" akar. 4-5 éven belül lehet, hogy "rá is nõ" a 18"-os vázra.)

Kipróbáltam ma, nem fér rá az országúti hajtómû 40 fogú (igaz, Biopaca) kistányérja sem. De még a 38 fog is igen kétséges, pedig megadnék 15e-t egy olyan hajtómûért... Úgyhogy el is mentem ma megvenni azt a leárazott hajtómûvet, de megint nem volt nyitva a biciklibolt... Úgyhogy jegelem a témát tavaszig, amikor megint megjövök fapapucsoséktól...