Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Hamarabb lassul, mer yóól meghúzom a fékkart, miután eszembe jut, hogy itt az 1 kézre jutó fékkarok száma egész szám. Meg jobban gyorsulna, amennyiben nem kéne a 600 grammos bütykös ricsi zedeknek aszfalton egy pár 200 grammos vittoria külsõvel versenyezni.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

... Másodsorban alig gyorsul viszont legalább lassú .

Hát ez érdekes! Én úgy tudom, hogy a kissebb kerék átmérõ jobban gyórsúl viszont hamarabb lassúl:chin:
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Húúú, az rettenet egy érzés, mikor rábeszéled magad, hogy "most akkor nem tekerek, csak gurulok", nehezen hiszik el az izmok némi fixizés után, hogy ilyet is lehet. Pedig én csak 1 hetet fixiztem (fogok még, ha kész lesz az új gép). Mondjuk fixi hajtással meg minden bukkanónál, kátyúnál, járdaszegélynél, éles kanyarnál rettegtem, és sokszor emelt/rángatott meg a pedál. Nem estem, de pont elég szar ijedezni is. Több rutinnal nyilván a gondok java megszûnik, de a járdázás fixivel soha nem lesz olyan sima, mint szabadonfutóssal.

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
1 hét fixizés után egy defekt miatt visszaültem montira, félelmetes volt. Amikor elõször abbahagytam a tekerést, borzasztó instabilnak éreztem, mintha állnék, merthogy nem pörög a hajtómû, de mégis haladok, aztán meg hogy a fenébe állok meg ezzel... Másodsorban alig gyorsul viszont legalább lassú :) Fel sem tûnt, mennyivel gyorsabban lehet a városban mászkálni egy fixivel. Erõsen nem bántam meg, hogy összeraktam. Másrészt sokkal jobban megy a kiállva pörgetve tekerés már 1 hét után is, hasznos.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

még mindig van?aszittem megszûnt...bokor u.,nem?...legalábbis,úgy emlékszem...

még van..... Kerék utca 32? vagy 34?...valahogy így.....

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
még mindig van?aszittem megszûnt...bokor u.,nem?...legalábbis,úgy emlékszem...

somosgábor

somosgábor

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!
Filutás Árpád 500km világrekord ~8ó.36p. Egyébként Óbudán, a Flórián közelében van boltja, érdemes benézni.

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
öregem,mennyit ittál? :)
amúgy,én is úgy tudom a,hogy világrekordot döntött meg,,de 10ezer km....egy kissé sok ez,nem gondolod?

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
ha minden igaz Filtás Árpádot éláttm 2 hete a illenárison stréherezni....meg egy másik srácot.
ha a filutásnak hsszu haya van akkor Q volt az..
állitolag 10-15 éve feleállitot valami világrekordot is stréhelésben. 1 óra, vga y10ezerkm...nem tom..hüeséget nem akarok mondani...

tegnap is kin voltam és holnap is kint szeretnek lenni.
nekem beyön.
probáltam a Fraadista srácokkal menni..némey sprintnel..hát azelsQt birtam..a többi után fel páyánál mindig leszekdtam..yo mondyuk se páyabicayom nincs se oyan edzettségem...fQleg oyan edzettsegem:)
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

Gagyi, ilyen jött??

Feltöltött kép

kéne 2db!!

Van két pár:)

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

Gagyenkov!
Érdemes hozzátok benézni vízszintes papucsos 26" váz ügyében? vagy elõbb keressek egy cro-mo vázat valahol, aztán majd azt jól átszabjátok?

Szerintem mind a kettõ lehetséges mególdás;)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Gagyi, ilyen jött??

Feltöltött kép

kéne 2db!!

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Gagyenkov!
Érdemes hozzátok benézni vízszintes papucsos 26" váz ügyében? vagy elõbb keressek egy cro-mo vázat valahol, aztán majd azt jól átszabjátok?
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Na PANCSEREK ha itt vannak a surly-vázak!! De mind az enyém:p Ha értenék a géphez még képet is raknék fel rolluk:(

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Fordítva talán még én is fel tudnék menni az Ördögoldalon. :)
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Na ennek az áttételnek a fordítottjával megnéznék egy idõfutamot... Kényelmesen a mezõny mellett sétálva, és ha a röhögéstõl menne, sörözgetve :D

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Aztajók*rvaistenit, mieeeeeeeeez? Ilyen áttételt még a Mount Everestrõl lefelé se hajt meg még Jan Ullrich* se...

Ez már ott durva, hogy bemész a boltba két egyforma pályaláncért, és közlöd, hogy nem két bringára kell, csak nagy lesz a tányér elöl, és egy lánc nem érné körbe;)

*Persze hogy sehol nincs Armstrongoz képest, de ha bárki másnak kéne az õ áttételével felmenni a hegyre, maga alá csinálna

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Erre varrjatok gombot:

Feltöltött kép

...azt hiszem ez gép mindent megaláz...

NoVa: tisztek a söröskriglik!

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Az átlag lesz 81 körül, azzal az áttétellel az tûnik kényelmesnek. Ismerek egy outist, aki panaszkodott, hogy 30 km után leszakadt egy ponyvás teherautóról, mert az megunta a 100-as csigatempót... 55-11 -el tekert a nemnormálisa.

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
sima pálya átlagban 45-60körül,a stéhernél a max. amit láttam (fenetudjamikor...) 81körülis átlag...bár lehet,hogy a max. maradt az emlékezetemben...

filutás árpád az egyik hires magyar stéherezõ...bár mostanra vagy 40-50éves lehet...