Hamarabb lassul, mer yóól meghúzom a fékkart, miután eszembe jut, hogy itt az 1 kézre jutó fékkarok száma egész szám. Meg jobban gyorsulna, amennyiben nem kéne a 600 grammos bütykös ricsi zedeknek aszfalton egy pár 200 grammos vittoria külsõvel versenyezni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Started by
country
, 2002. February 16. 22:14
Posted 2005. July 22. - 09:56

Posted 2005. July 22. - 09:32

Hát ez érdekes! Én úgy tudom, hogy a kissebb kerék átmérõ jobban gyórsúl viszont hamarabb lassúl:chin:... Másodsorban alig gyorsul viszont legalább lassú .
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Posted 2005. July 22. - 09:29

Húúú, az rettenet egy érzés, mikor rábeszéled magad, hogy "most akkor nem tekerek, csak gurulok", nehezen hiszik el az izmok némi fixizés után, hogy ilyet is lehet. Pedig én csak 1 hetet fixiztem (fogok még, ha kész lesz az új gép). Mondjuk fixi hajtással meg minden bukkanónál, kátyúnál, járdaszegélynél, éles kanyarnál rettegtem, és sokszor emelt/rángatott meg a pedál. Nem estem, de pont elég szar ijedezni is. Több rutinnal nyilván a gondok java megszûnik, de a járdázás fixivel soha nem lesz olyan sima, mint szabadonfutóssal.
Posted 2005. July 22. - 08:17

1 hét fixizés után egy defekt miatt visszaültem montira, félelmetes volt. Amikor elõször abbahagytam a tekerést, borzasztó instabilnak éreztem, mintha állnék, merthogy nem pörög a hajtómû, de mégis haladok, aztán meg hogy a fenébe állok meg ezzel... Másodsorban alig gyorsul viszont legalább lassú
Fel sem tûnt, mennyivel gyorsabban lehet a városban mászkálni egy fixivel. Erõsen nem bántam meg, hogy összeraktam. Másrészt sokkal jobban megy a kiállva pörgetve tekerés már 1 hét után is, hasznos.

Posted 2005. July 21. - 22:28

még mindig van?aszittem megszûnt...bokor u.,nem?...legalábbis,úgy emlékszem...
még van..... Kerék utca 32? vagy 34?...valahogy így.....
Posted 2005. July 21. - 21:48

Posted 2005. July 20. - 21:41

Sziasztok!
Filutás Árpád 500km világrekord ~8ó.36p. Egyébként Óbudán, a Flórián közelében van boltja, érdemes benézni.
Filutás Árpád 500km világrekord ~8ó.36p. Egyébként Óbudán, a Flórián közelében van boltja, érdemes benézni.
Posted 2005. July 20. - 21:26

öregem,mennyit ittál? 
amúgy,én is úgy tudom a,hogy világrekordot döntött meg,,de 10ezer km....egy kissé sok ez,nem gondolod?

amúgy,én is úgy tudom a,hogy világrekordot döntött meg,,de 10ezer km....egy kissé sok ez,nem gondolod?
Posted 2005. July 20. - 18:21

ha minden igaz Filtás Árpádot éláttm 2 hete a illenárison stréherezni....meg egy másik srácot.
ha a filutásnak hsszu haya van akkor Q volt az..
állitolag 10-15 éve feleállitot valami világrekordot is stréhelésben. 1 óra, vga y10ezerkm...nem tom..hüeséget nem akarok mondani...
tegnap is kin voltam és holnap is kint szeretnek lenni.
nekem beyön.
probáltam a Fraadista srácokkal menni..némey sprintnel..hát azelsQt birtam..a többi után fel páyánál mindig leszekdtam..yo mondyuk se páyabicayom nincs se oyan edzettségem...fQleg oyan edzettsegem:)
ha a filutásnak hsszu haya van akkor Q volt az..
állitolag 10-15 éve feleállitot valami világrekordot is stréhelésben. 1 óra, vga y10ezerkm...nem tom..hüeséget nem akarok mondani...
tegnap is kin voltam és holnap is kint szeretnek lenni.
nekem beyön.
probáltam a Fraadista srácokkal menni..némey sprintnel..hát azelsQt birtam..a többi után fel páyánál mindig leszekdtam..yo mondyuk se páyabicayom nincs se oyan edzettségem...fQleg oyan edzettsegem:)
Posted 2005. July 19. - 16:38

Van két pár:)Gagyi, ilyen jött??
kéne 2db!!
Posted 2005. July 19. - 16:37

Szerintem mind a kettõ lehetséges mególdás;)Gagyenkov!
Érdemes hozzátok benézni vízszintes papucsos 26" váz ügyében? vagy elõbb keressek egy cro-mo vázat valahol, aztán majd azt jól átszabjátok?
Posted 2005. July 19. - 16:03

Posted 2005. July 19. - 13:36

Gagyenkov!
Érdemes hozzátok benézni vízszintes papucsos 26" váz ügyében? vagy elõbb keressek egy cro-mo vázat valahol, aztán majd azt jól átszabjátok?
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
Posted 2005. July 19. - 12:12

Na PANCSEREK ha itt vannak a surly-vázak!! De mind az enyém:p Ha értenék a géphez még képet is raknék fel rolluk:(
Posted 2005. July 19. - 08:30

Fordítva talán még én is fel tudnék menni az Ördögoldalon.

"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
Posted 2005. July 18. - 23:42

Na ennek az áttételnek a fordítottjával megnéznék egy idõfutamot... Kényelmesen a mezõny mellett sétálva, és ha a röhögéstõl menne, sörözgetve

Posted 2005. July 18. - 20:28

Aztajók*rvaistenit, mieeeeeeeeez? Ilyen áttételt még a Mount Everestrõl lefelé se hajt meg még Jan Ullrich* se...
Ez már ott durva, hogy bemész a boltba két egyforma pályaláncért, és közlöd, hogy nem két bringára kell, csak nagy lesz a tányér elöl, és egy lánc nem érné körbe;)
*Persze hogy sehol nincs Armstrongoz képest, de ha bárki másnak kéne az õ áttételével felmenni a hegyre, maga alá csinálna
Ez már ott durva, hogy bemész a boltba két egyforma pályaláncért, és közlöd, hogy nem két bringára kell, csak nagy lesz a tányér elöl, és egy lánc nem érné körbe;)
*Persze hogy sehol nincs Armstrongoz képest, de ha bárki másnak kéne az õ áttételével felmenni a hegyre, maga alá csinálna
vendég_unit_*
Posted 2005. July 18. - 20:18

Erre varrjatok gombot:

...azt hiszem ez gép mindent megaláz...
NoVa: tisztek a söröskriglik!

...azt hiszem ez gép mindent megaláz...
NoVa: tisztek a söröskriglik!
Posted 2005. July 18. - 18:21

Az átlag lesz 81 körül, azzal az áttétellel az tûnik kényelmesnek. Ismerek egy outist, aki panaszkodott, hogy 30 km után leszakadt egy ponyvás teherautóról, mert az megunta a 100-as csigatempót... 55-11 -el tekert a nemnormálisa.
Posted 2005. July 18. - 17:11

sima pálya átlagban 45-60körül,a stéhernél a max. amit láttam (fenetudjamikor...) 81körülis átlag...bár lehet,hogy a max. maradt az emlékezetemben...
filutás árpád az egyik hires magyar stéherezõ...bár mostanra vagy 40-50éves lehet...
filutás árpád az egyik hires magyar stéherezõ...bár mostanra vagy 40-50éves lehet...