Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Indította
country
, 2002. február 16. 22:14
Írta 2005. augusztus 16. - 22:44

Remélem ezek majd eloszlatják kétségeiteket.

A világon minen 5. ember kínai!!
Írta 2005. augusztus 16. - 21:09

vendég_unit_*
Írta 2005. augusztus 16. - 09:25

Írta 2005. augusztus 15. - 21:13

vendég_unit_*
Írta 2005. augusztus 15. - 19:48

Írta 2005. augusztus 15. - 19:28

Írta 2005. augusztus 15. - 12:05

A rusnya fejetekrõl készült bükkmarcis képeketfeltoltam az ss címre...
Üdv:Thy

Üdv:Thy
Írta 2005. augusztus 15. - 11:50

Búvár és Babik úrr!
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
vendég_luongo_*
Írta 2005. augusztus 15. - 10:56

Írta 2005. augusztus 09. - 10:23

Mindjárt sírok... Ha ezt 2 hónapja árulja, és elég nagy a váz... Mondjuk ejtõpapucsos sajna. De akinek SS kell, és nem bánja a láncfeszítõt, az nézze meg. Ha korrekt állapotú, ennyiért ingyen van: http://www.bikemag.h...hp?siteid=42176
Olyan szééép ez a váz...mag a hajtómû (Campa Record!!!)
Olyan szééép ez a váz...mag a hajtómû (Campa Record!!!)
Írta 2005. augusztus 08. - 21:53

Üdv!
Ugyan nem egészen SS téma, de közeli rokon mert CrMo vázakról lenne szó, és mindkettõbõl van SS verzió is
naszóval tanácsot kérnék merthogy itthon nem nagyon van értelmes tárcsafákes crmo váz, marad a külföldrõl (UK) behurcolás.
a jelöltek:
1. On-One Inbred (khmm, geared, kövezzetek meg)
2. Soma Groove (http://www.somafab.com/groove.html) (ontopicként a 4one5 tekintendõ, szinte tökugyanaz)
ha jóltudom van tapasztalatotok on-one -nal, tudnátok írni róla pár dícsérõ/fikázó szót? Persze Soma-ról is jöhet bármilyen info/tapasztalat ha van.
Egyenlõre az eszem és a pénztárcám az on-one mellett szól, a szívem meg elvitte a soma (még véletlenül se a tv-ben látható göndörhajú)., mert iszonyat letisztult és gyönyörû gép.
ha esetleg személyre szabott tanácsot szeretnétek adni megkönnyítve a dolgom: szeretem a ballonos gumikat, a brutál mászásokat, a letisztult, technikamentes bicajokat, tárcsafékmániám van, a hibám hogy terepen gyík vagyok az SShez.
jah és októberben rendelnék elõreláthatólag ha valaki szintén óhajt akkorban, postaköltségspórolásra nyitott vagyok.
kösze!
Zaki
Ugyan nem egészen SS téma, de közeli rokon mert CrMo vázakról lenne szó, és mindkettõbõl van SS verzió is
naszóval tanácsot kérnék merthogy itthon nem nagyon van értelmes tárcsafákes crmo váz, marad a külföldrõl (UK) behurcolás.
a jelöltek:
1. On-One Inbred (khmm, geared, kövezzetek meg)
2. Soma Groove (http://www.somafab.com/groove.html) (ontopicként a 4one5 tekintendõ, szinte tökugyanaz)
ha jóltudom van tapasztalatotok on-one -nal, tudnátok írni róla pár dícsérõ/fikázó szót? Persze Soma-ról is jöhet bármilyen info/tapasztalat ha van.
Egyenlõre az eszem és a pénztárcám az on-one mellett szól, a szívem meg elvitte a soma (még véletlenül se a tv-ben látható göndörhajú)., mert iszonyat letisztult és gyönyörû gép.
ha esetleg személyre szabott tanácsot szeretnétek adni megkönnyítve a dolgom: szeretem a ballonos gumikat, a brutál mászásokat, a letisztult, technikamentes bicajokat, tárcsafékmániám van, a hibám hogy terepen gyík vagyok az SShez.
jah és októberben rendelnék elõreláthatólag ha valaki szintén óhajt akkorban, postaköltségspórolásra nyitott vagyok.
kösze!
Zaki
vendég_unit_*
Írta 2005. augusztus 04. - 20:44

Írta 2005. augusztus 04. - 19:01

saynos ezt a sörpoént én nem ismerem. (bár furcsa...
ugyhoyg it van más
a www.thefge.com -ról::

ugyhoyg it van más

a www.thefge.com -ról::

vendég_unit_*
Írta 2005. augusztus 04. - 18:35

Hahó! Rég nem dumáltunk... Milyen a láncvonal és a feszesség?
Ez meg itt a belga válogatott:
Ez meg itt a belga válogatott:

Írta 2005. július 28. - 13:32

ó köszi.
mennyi lehet egy ilyen?
18e körül. + BMX racsni
Ha nem ugrálsz vele, egy életre elég...
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. július 28. - 13:18

hello
tudnátok mondani olyan MO.on kapható ss agyat, amin nincs tárcsafékszem?
lehetõleg imbusz csavaros vagy gyzáras.
ha még ipari csapis és 32 küllõs is lenne, akkor maga lenne a tökély.
van ilyen egyáltalán, vagy ne akarjak ilyen sokat?
milyen árban van?
Ha nincsenek nagy igényeid, az Auchan sportosztályán remek gyorszáras agyakat találsz, kb 2000Ft-ért. Van szabadonfutós és kontrás is.
Írta 2005. július 27. - 13:30

DMR Revolver.
Legfeljebb nem veszed meg hozzá a tárcsafék adaptert.
Iparis, van 32lyukas, imbuszos, nagyon jó.
ó köszi.
mennyi lehet egy ilyen?
Írta 2005. július 27. - 13:24

DMR Revolver.
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
Írta 2005. július 27. - 12:57

Sztem ki lehet fúrni a tengelyt gyorszárnak, ha ez a vágyad. Aztán levágod a végét, és csá. De az anya jobban rögzít... Vagy: fúrszatsz két menetes lyukat a végébe, és spéci csavarokkal megcsinál(tat)od ilyen istenkirályra: 
A rovátkolt felület egy spéci alátéten van, ami nem forog a csavarral. Ez 12000 kerékcserélés és 40 év után is pont ugyanolyan stabilan tart, és a papucs is ugyanolyan szép, mint új korában (nem tudom, a tengely kibírná-e az átalakítást)

A rovátkolt felület egy spéci alátéten van, ami nem forog a csavarral. Ez 12000 kerékcserélés és 40 év után is pont ugyanolyan stabilan tart, és a papucs is ugyanolyan szép, mint új korában (nem tudom, a tengely kibírná-e az átalakítást)
Írta 2005. július 27. - 11:32

6lapos anya nó gúd.
de köszi.
akkor van ilyesmi B+ is.
de köszi.
akkor van ilyesmi B+ is.