jó kösszi majd felhívok egy két boltot de még csak érdeklõdtem. Még nem döntöttem el, hogy szétbontom-e, mert néha azért jól jön a váltó fõleg, hogy hegyen lakom és néha átugrom a haverokhoz..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Started by
country
, 2002. February 16. 22:14
Posted 2002. September 29. - 19:14

Posted 2002. September 29. - 18:14

jobb boltokban lehet kapni. vigyázat nem biztos hogy lesz nekik annyi amennyit te szeretnél és nem árt körbetelefonálni mert képesek aranyárban adni. viszont ha szétbontod a fogsorodat/érted/ fog sor,akkor is kinyerhetsz ilyen karikákat.
Posted 2002. September 29. - 11:13

kérdés: ha szétbontom a fogaslókoszorúm és egyet hagyok hátul akkor hol lehet olyan alátétet vagy mit amivel a többi fogaskerék helyét kipotolom. ja és mennyibe kerül?
Posted 2002. September 28. - 16:09

Csao.
Vizszintes papucs alatt rendes hatrafelenyilot ertesz, vagy csak majdnemvizszintes elorenyilot?
Ha markas vaz, jo allapotban, felujitva, akkor max 15 szerintem az ara, de akkor tenyleg jo darab kell legyen. Ha nem markas, akkor tizes max, de ahhoz is jo allapotban kell lennie. Nem lehet szethasznalt fejcso, szethasznalt papucsok, gorbe csovek, ilyesmi. Ha rendes palyavaz, akkor engem is erdekelne olyan 56-os meret korul.
Bagira
Vizszintes papucs alatt rendes hatrafelenyilot ertesz, vagy csak majdnemvizszintes elorenyilot?
Ha markas vaz, jo allapotban, felujitva, akkor max 15 szerintem az ara, de akkor tenyleg jo darab kell legyen. Ha nem markas, akkor tizes max, de ahhoz is jo allapotban kell lennie. Nem lehet szethasznalt fejcso, szethasznalt papucsok, gorbe csovek, ilyesmi. Ha rendes palyavaz, akkor engem is erdekelne olyan 56-os meret korul.
Bagira
Posted 2002. September 27. - 22:12

Hi,
ss-ek figyelem! Ismerek egy ócskást akinél van egy régi, de nagyon szép olasz acél vázra épitett gép, vizszintes papucsokkal. Ha megveszem a vázat, szépen felújitom, lefestetem mennyiért lehet eladni? Eggyáltalán mit kell rajt megfigyelni, hogy jó ss gép legyen belõle? Köszi!
vBalu
ss-ek figyelem! Ismerek egy ócskást akinél van egy régi, de nagyon szép olasz acél vázra épitett gép, vizszintes papucsokkal. Ha megveszem a vázat, szépen felújitom, lefestetem mennyiért lehet eladni? Eggyáltalán mit kell rajt megfigyelni, hogy jó ss gép legyen belõle? Köszi!
vBalu
Posted 2002. September 26. - 17:58

Az Ön által keresett hátsó agy elõreláthatólag jövõ tavasztól lesz kapható a
kiskereskedõi hálózatunkban. Tervezett áráról egyelõre nem tudunk
felvilágosítást adni.
Üdvözlettel:
Bandzi László
na szóval csigavér gyerekek
kiskereskedõi hálózatunkban. Tervezett áráról egyelõre nem tudunk
felvilágosítást adni.
Üdvözlettel:
Bandzi László
na szóval csigavér gyerekek
Posted 2002. September 26. - 14:54

az utóbbi már nem annyira jön be...
majd mutatok képet megoldásra, amint kész lesz a gépem!! (arra, hogy, hogy lehet azt megcsinálni, hogy ne kelljen láncterelõ, se hváltó, plussz lehessen tfék is!!)
majd mutatok képet megoldásra, amint kész lesz a gépem!! (arra, hogy, hogy lehet azt megcsinálni, hogy ne kelljen láncterelõ, se hváltó, plussz lehessen tfék is!!)
Posted 2002. September 26. - 13:15

Ezeket a Jericho cuccokat egyszer én már beraktam a Linkelõbe, de annyira szépek, hogy megéri még egyszer végigkuksizni õket...
vendég__*
Posted 2002. September 26. - 09:16

Posted 2002. September 25. - 22:00

vendég__*
Posted 2002. September 25. - 12:59

Posted 2002. September 24. - 22:03

Posted 2002. September 24. - 22:01

Posted 2002. September 24. - 22:00

Szerintem ha tárcsa is megy rá meg minden a legyszerûbb az, ha kihézagolog hátul a maradék egy tányért!!! Így nem kell átalakítani meg semmi!!!
Posted 2002. September 24. - 21:54

Posted 2002. September 24. - 21:54

HELPPPPP
na az lenne a kérdésem, hogy a ss, hogy a legjobban megvalósítható egy PolarX vázzal??? arra lennék kíváncsi, hogy csináltassam e meg a papucsot másmilyenre v. ss agyat vegyek vagy simát v. stb stb!!
na az lenne a kérdésem, hogy a ss, hogy a legjobban megvalósítható egy PolarX vázzal??? arra lennék kíváncsi, hogy csináltassam e meg a papucsot másmilyenre v. ss agyat vegyek vagy simát v. stb stb!!
Posted 2002. September 23. - 11:24

Csao.
Minimal: alapban ilyen vilagoskek a bringam, de mar nem sok latszik ki, mert tele van matricazva. Viszont a nagyon szep csupasz koskormanyrol meg lehet ismerni.:-)
Bagira
Minimal: alapban ilyen vilagoskek a bringam, de mar nem sok latszik ki, mert tele van matricazva. Viszont a nagyon szep csupasz koskormanyrol meg lehet ismerni.:-)
Bagira
Posted 2002. September 19. - 18:41

Én már csináltam ilyet csak montival és egy kicsit félre kell fûzni csak pont ellenkezõ irányben úgy hogy a fogaskerék felõl kellenek a hoszabb küllõk.Mert ha nem egyenes a láncvonal akkor szopsz pici!!.Meg próbáld meg az elsõ tányért minés beljebb tenni.Azért mert azt a fogaskereket ami csak egy azt csak BMX lánccal tudod használni.Abból az olcsóbbak 600-700 körül vannak és van rajtuk patentszem amit el kell dobni azonnal mert nekem már többször is elõfordult hogy elszakadt.Nekem egy éve nem kellet hozzányúlnom ehhez a rendszerhez pedig lécsõk letörések városi zúzda hajtókarlecsoffadással már volt(Vuelta Airline 1 Serpa 2.0-1.8 küllõkkel)ISTEN KIRÁLY!!!!!!

Posted 2002. September 19. - 12:36

ki tudja hogy a montis, menetes agyak (tehát nem a kazettás) mennyivel szélesebb, mint az outis menetes agy? ha nekem van egy outi vázam, és beledobok hátra egy montis menetes agyat, akkor mennyire kell félrecentrírozni? csinált már valaki így ss-et?
Posted 2002. September 18. - 08:33

zsirosmacska: 
amúgy nekem van otthon egy ilyen régi kontrás agyam, és az tényleg kibeb...ott nehéz. remélem, a shimanyo könnyebb, de tényleg, vagy még az is lehet, hogy egyszerûen kell a kontrába ennyi anyag

amúgy nekem van otthon egy ilyen régi kontrás agyam, és az tényleg kibeb...ott nehéz. remélem, a shimanyo könnyebb, de tényleg, vagy még az is lehet, hogy egyszerûen kell a kontrába ennyi anyag