Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ugy nez ki, hogy szerzek egy cromo vazat, es ki tudom csereltetni a papucsot vizszintesre.
Amig nem lehet kapni a B+ SS agyat, addig milyen hatso aggyal rakjam ossze a gepemet?

SzuMe

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Nekem most régi országuti vázam van, jó hosszú papuccsal. A következõ valszeg egyedi építésû lesz, hátrafelé nyiló papuccsal. Ha nem gond a garancia elvesztése, és tudsz hegesztõt (ill. forrasztót), akkor bármelyik vázban kicserélheted a villapapucsot, mondjuk aluban kicsit macerásabb. Méretben szerintem is kb. 58-as (nekem 172 cm-hez 50), de ez izlés kérdése, próbálj ki egy akkorát és érzed, hogy jó-e.
Ha fontos a suly, akkor valami modern vázat válassz, a régi és jó vázakra sokat kell vadászni.
Hungary-a-hoz nem tudok hozzászólni, de mivel itthon csinálják a szakik, én megkérdezném tõlük, csinálnának-e egyet hátranyiló papuccsal. Sokkal szebb és hatékonyabb is mint egy olyan kütyü feszitõ.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
CroMo!! de a súlyáról lövésem sincs.... :P

szerintem 185cm hez egy 56-58cm-s váz nem lenne rossz......de ne kövezzetek meg ha nincs igazam.......

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Aztan meg egy kerdesem lenne.
Ha 185 magas vagyok, akkor mekkora vaz lenne jo nekem?
Az mar biztos, hogy orszaguti vazra szeretnek epiteni SS-t, csak meg nem tudom, hogy milyenre. Olcsobbak kozul talaltam Mali-t, Schwinn-t, hasznalt Cro-Mo Peugeot vazat. Szerintetek?
Bocs, hogy ilyen sokat kerdezek, de az orszaguti vazak teren nagyon ismeretlen vagyok.

SzuMe

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Akkor, hogy tenyleg jo kisiskolas legyek, megkerdezem, hogy milyen anyagbol van a vaz, es milyen nehez.

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
SzuMe, Te olyan vagy mint egy jól sikerült kisiskolás......kérdést kérdésre halmozol..... ;)

a váz meg a villa ára 225 font......3szállitás + vám.....cirka olyan 100e ft környékén állt meg a végösszeg.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
fityisz2!

Mennyi volt a vaz?

SzuMe

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Egy Hungary-A vaz mennyire jo valasztas?

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
országutiba 130mm es hátsóagy kell.......de vizszintes papucsosat nem is nagyon fogsz kapni..........

nekem egy ilyenem van: http://www.on-one.co...n_decay-800.jpg

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
szerintem a deorenak elég nagy a Q faktora- terpeszben tekersz- de lehet hogy egy másik hajtókarral keverem. felrakható tel egy 107-es középrész oszt annyi.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Lenne meg kerdesem.
Deore hajtokar felrakhato-e orszaguti vazra?
Lehet, hogy hulysegeket kerdezek, de nem nagyon lattam eddig kozelrol orszaguti gepet.
Milyen szeles agy kell az orszaguti gepekbe?
Azt rudom, hogy135-os van a montikban.

SzuMe

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
A most piacon levo orszaguti vazak kozul nem sokon lattam vizszintes papucsot.
Egyebkent nem valtot akarok felrakni feszitonek,
hanem egy ilyesmit.

Feltöltött kép

SzuMe

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Szerintem számit, hogy milyen papucs van a vázon, mivel azzal feszited meg a láncot (ha meg váltóból láncfeszitõt kókányolsz, akkor az már nem igazi SS). Tehát legjobb a hátra nyiló papucs, vagy hosszan elõre nyiló is jó. Montiban ilyet nemigen kapsz, amugyis a stilus közelebb áll az országuthoz, ezért én ilyen vázat és nagy kerekeket javaslok. Én egyenes kormányt használok országúti negativ stucnival, de ez már izlés kérdése.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ha nem szamit, hogy milyen papucs van a vazon, akkor milyen vazat ajanlotok? Monti, vagy orszaguti? A Hungary-A vazakrol mi a velemeny?
Mennyi lehet az aruk?

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Mintha a Cseke valami olyat közölt volna, hogy csak jövöre kezdik árulgatni.........persze ez nem jelenti azt, hogy senki sem látta élõben........(akkor minek írtam?)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Latta mar valaki eloben azt a B+ hatso agyat?

SzuMe

minimal

minimal

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
na lehet, hogy majd az elsõ agynál kipróbálom, a hátsó már rendes csavaros lett, miután pénteken szétszakadt a gyorszár ;D ;D persze a legjobb helyen, margit-híd budai hídfõ, onnan betoltam a luongoba, aztán ott beleraktam egy óckúl menetes tengelyt. most mûködik a drága.

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Csao.

Aha, menetvagoval, elvileg M6-os megy bele, aztan azzal kell szepen kivagni. Csak nekem utana mar a rendes gyorszar nehezen ment bele, mert mindig osszeakadt a ket menet. De aztan kikopott.:)

Bagira

minimal

minimal

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
és figyu már, te mivel varázsoltad meg a tengely belsejét? menetvágóval? mert én még csak így elméletben gondolkoztam ezen az imbuszos dolgon, majd ha lesz idõm, megcsinálom. talán.

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Csao.

Az imbuszos megoldassal nekem az volt a bajom, hogy nem talaltam se olyan imbuszcsavart, aminek eleg nagy lett volna a feje, se olyan alatetet, mely eleg nagy lett volna, hogy rendesen fel tudjon fekudni a papucsokra. Illetve meretben lett volna, csak olyan anayagbol, ami teljesen gyenge volt, es szethajlott, ha megprobaltam meghuzni a csavart. Igaz, nem foglalkoztam tul sokat a dologgal, lehet, hogy meg jobban korul lehet nezni...
Bagira