Ugy nez ki, hogy szerzek egy cromo vazat, es ki tudom csereltetni a papucsot vizszintesre.
Amig nem lehet kapni a B+ SS agyat, addig milyen hatso aggyal rakjam ossze a gepemet?
SzuMe
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Indította
country
, 2002. február 16. 22:14
Írta 2002. november 20. - 16:12

Írta 2002. november 20. - 01:58

Nekem most régi országuti vázam van, jó hosszú papuccsal. A következõ valszeg egyedi építésû lesz, hátrafelé nyiló papuccsal. Ha nem gond a garancia elvesztése, és tudsz hegesztõt (ill. forrasztót), akkor bármelyik vázban kicserélheted a villapapucsot, mondjuk aluban kicsit macerásabb. Méretben szerintem is kb. 58-as (nekem 172 cm-hez 50), de ez izlés kérdése, próbálj ki egy akkorát és érzed, hogy jó-e.
Ha fontos a suly, akkor valami modern vázat válassz, a régi és jó vázakra sokat kell vadászni.
Hungary-a-hoz nem tudok hozzászólni, de mivel itthon csinálják a szakik, én megkérdezném tõlük, csinálnának-e egyet hátranyiló papuccsal. Sokkal szebb és hatékonyabb is mint egy olyan kütyü feszitõ.
Ha fontos a suly, akkor valami modern vázat válassz, a régi és jó vázakra sokat kell vadászni.
Hungary-a-hoz nem tudok hozzászólni, de mivel itthon csinálják a szakik, én megkérdezném tõlük, csinálnának-e egyet hátranyiló papuccsal. Sokkal szebb és hatékonyabb is mint egy olyan kütyü feszitõ.
vendég__*
Írta 2002. november 19. - 20:52

CroMo!! de a súlyáról lövésem sincs....
szerintem 185cm hez egy 56-58cm-s váz nem lenne rossz......de ne kövezzetek meg ha nincs igazam.......

szerintem 185cm hez egy 56-58cm-s váz nem lenne rossz......de ne kövezzetek meg ha nincs igazam.......
Írta 2002. november 19. - 17:11

Aztan meg egy kerdesem lenne.
Ha 185 magas vagyok, akkor mekkora vaz lenne jo nekem?
Az mar biztos, hogy orszaguti vazra szeretnek epiteni SS-t, csak meg nem tudom, hogy milyenre. Olcsobbak kozul talaltam Mali-t, Schwinn-t, hasznalt Cro-Mo Peugeot vazat. Szerintetek?
Bocs, hogy ilyen sokat kerdezek, de az orszaguti vazak teren nagyon ismeretlen vagyok.
SzuMe
Ha 185 magas vagyok, akkor mekkora vaz lenne jo nekem?
Az mar biztos, hogy orszaguti vazra szeretnek epiteni SS-t, csak meg nem tudom, hogy milyenre. Olcsobbak kozul talaltam Mali-t, Schwinn-t, hasznalt Cro-Mo Peugeot vazat. Szerintetek?
Bocs, hogy ilyen sokat kerdezek, de az orszaguti vazak teren nagyon ismeretlen vagyok.
SzuMe
Írta 2002. november 19. - 16:50

Akkor, hogy tenyleg jo kisiskolas legyek, megkerdezem, hogy milyen anyagbol van a vaz, es milyen nehez.
SzuMe
SzuMe
vendég__*
Írta 2002. november 19. - 15:51

SzuMe, Te olyan vagy mint egy jól sikerült kisiskolás......kérdést kérdésre halmozol..... 
a váz meg a villa ára 225 font......3szállitás + vám.....cirka olyan 100e ft környékén állt meg a végösszeg.

a váz meg a villa ára 225 font......3szállitás + vám.....cirka olyan 100e ft környékén állt meg a végösszeg.
Írta 2002. november 19. - 14:09

Írta 2002. november 19. - 14:04

vendég__*
Írta 2002. november 19. - 12:08

országutiba 130mm es hátsóagy kell.......de vizszintes papucsosat nem is nagyon fogsz kapni..........
nekem egy ilyenem van: http://www.on-one.co...n_decay-800.jpg
nekem egy ilyenem van: http://www.on-one.co...n_decay-800.jpg
Írta 2002. november 19. - 11:57

szerintem a deorenak elég nagy a Q faktora- terpeszben tekersz- de lehet hogy egy másik hajtókarral keverem. felrakható tel egy 107-es középrész oszt annyi.
Írta 2002. november 19. - 10:40

Lenne meg kerdesem.
Deore hajtokar felrakhato-e orszaguti vazra?
Lehet, hogy hulysegeket kerdezek, de nem nagyon lattam eddig kozelrol orszaguti gepet.
Milyen szeles agy kell az orszaguti gepekbe?
Azt rudom, hogy135-os van a montikban.
SzuMe
Deore hajtokar felrakhato-e orszaguti vazra?
Lehet, hogy hulysegeket kerdezek, de nem nagyon lattam eddig kozelrol orszaguti gepet.
Milyen szeles agy kell az orszaguti gepekbe?
Azt rudom, hogy135-os van a montikban.
SzuMe
Írta 2002. november 19. - 10:18

A most piacon levo orszaguti vazak kozul nem sokon lattam vizszintes papucsot.
Egyebkent nem valtot akarok felrakni feszitonek,
hanem egy ilyesmit.

SzuMe
Egyebkent nem valtot akarok felrakni feszitonek,
hanem egy ilyesmit.

SzuMe
Írta 2002. november 19. - 01:37

Szerintem számit, hogy milyen papucs van a vázon, mivel azzal feszited meg a láncot (ha meg váltóból láncfeszitõt kókányolsz, akkor az már nem igazi SS). Tehát legjobb a hátra nyiló papucs, vagy hosszan elõre nyiló is jó. Montiban ilyet nemigen kapsz, amugyis a stilus közelebb áll az országuthoz, ezért én ilyen vázat és nagy kerekeket javaslok. Én egyenes kormányt használok országúti negativ stucnival, de ez már izlés kérdése.
Írta 2002. november 18. - 22:15

Ha nem szamit, hogy milyen papucs van a vazon, akkor milyen vazat ajanlotok? Monti, vagy orszaguti? A Hungary-A vazakrol mi a velemeny?
Mennyi lehet az aruk?
SzuMe
Mennyi lehet az aruk?
SzuMe
vendég__*
Írta 2002. november 18. - 19:16

Mintha a Cseke valami olyat közölt volna, hogy csak jövöre kezdik árulgatni.........persze ez nem jelenti azt, hogy senki sem látta élõben........(akkor minek írtam?)
Írta 2002. november 18. - 18:08

Írta 2002. november 04. - 11:52

na lehet, hogy majd az elsõ agynál kipróbálom, a hátsó már rendes csavaros lett, miután pénteken szétszakadt a gyorszár ;D ;D persze a legjobb helyen, margit-híd budai hídfõ, onnan betoltam a luongoba, aztán ott beleraktam egy óckúl menetes tengelyt. most mûködik a drága.
Írta 2002. november 02. - 14:26

Csao.
Aha, menetvagoval, elvileg M6-os megy bele, aztan azzal kell szepen kivagni. Csak nekem utana mar a rendes gyorszar nehezen ment bele, mert mindig osszeakadt a ket menet. De aztan kikopott.
Bagira
Aha, menetvagoval, elvileg M6-os megy bele, aztan azzal kell szepen kivagni. Csak nekem utana mar a rendes gyorszar nehezen ment bele, mert mindig osszeakadt a ket menet. De aztan kikopott.

Bagira
Írta 2002. október 30. - 12:37

és figyu már, te mivel varázsoltad meg a tengely belsejét? menetvágóval? mert én még csak így elméletben gondolkoztam ezen az imbuszos dolgon, majd ha lesz idõm, megcsinálom. talán.
Írta 2002. október 30. - 12:33

Csao.
Az imbuszos megoldassal nekem az volt a bajom, hogy nem talaltam se olyan imbuszcsavart, aminek eleg nagy lett volna a feje, se olyan alatetet, mely eleg nagy lett volna, hogy rendesen fel tudjon fekudni a papucsokra. Illetve meretben lett volna, csak olyan anayagbol, ami teljesen gyenge volt, es szethajlott, ha megprobaltam meghuzni a csavart. Igaz, nem foglalkoztam tul sokat a dologgal, lehet, hogy meg jobban korul lehet nezni...
Bagira
Az imbuszos megoldassal nekem az volt a bajom, hogy nem talaltam se olyan imbuszcsavart, aminek eleg nagy lett volna a feje, se olyan alatetet, mely eleg nagy lett volna, hogy rendesen fel tudjon fekudni a papucsokra. Illetve meretben lett volna, csak olyan anayagbol, ami teljesen gyenge volt, es szethajlott, ha megprobaltam meghuzni a csavart. Igaz, nem foglalkoztam tul sokat a dologgal, lehet, hogy meg jobban korul lehet nezni...
Bagira