Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Igen az nem lett volna rossz ha valahonna szerzek egy olyat de a Sora váltó is megteszi nekem! Azért köszi, hogy így utána kerestél.!

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
tebrci:
valami ilyesmit kene beszerezni hatra:
norco acel ss

Persze ez a bico sem olyan nagyon rossz, bar ez nem SS:
norco alu bicikli

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Igen arra figyeltem, hogy a láncvonal egyenes legyen úgy rakattam á a hézegolokat meg azt az egy db fogakereket hátra. Ja és én is egy kis bowdenvéggel raktam föl aminek van van a végén az gomboc! Remélem nem fog leesni a lánc soha, mert nagyon feszes! És igen egy kicst hátra fele nehezebben pörög de az nem érdekel.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
fuggoleges papucsnal nem mindig jon ki a lanc. Meg a vizsszintes papucsnal is sokszor pont a hataron van...
Es raadasul meg utana nyulik is.

Ha felteszel egy vacak hatsovaltot feszitesnek az jo lehet, de akkor kicsit pozicionalni kell a valtot /bowdennel - valtokar nem kell!!!/ ill feleslegesse is valik az egyik kar...
Igy hasznalat utan kiakaszthato.

Mukodik a dolog, bar szerintem jobb megoldas a direkt erre a celra keszitett fix feszitokar. Ha hatrafele porgeted a hajtokart, erzed hogy nem porog annyit, tehat biztosan fog vmit rajta, tehat szerintem minimalis veszteseg van :-(((
Persze ez ugratasnal mindegy.
Lenyeg hogy minimalis lanchossz legyen, mert maskulonben nem er az egesz semmit.
A lancvonalnak is pont egyenesbe kell lennie.

persze a legjobb a cizsszintes papucs, bar elgondolkoztato hogy pl tarcsafeket hogy tennek fel ra....
El tudnek kepzelni PL egy olyan bulizos lejtozogepet, ami SS. Igy nem lenne gond a lanccsorgessel, nameg igenytelen is lenne arra az esetre ha barmi is van :)

fityisz : milyen vazra epitesz?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
ma én is összeraktam a bicómat és rá az Single Speedet bár olyan, hogy váltó is van feszítésre és elõl hátul egy lánckerék! nincs vkinek tapasztalata, hogy mennyire jó ha megvan feszítve, Teljesen amennyire lehet?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nem gyepálósat, sööööt ellenkezöleg, egy csillivilli sznob single speed-et.........

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
amolyan gyepalosat? Aminek nem art a kosz?

Itt a 2003, ennek tiszteletere en is megepitem a SuSu 3.0 -m ;)
Ha mar tavaly megvolt a 2.0, tavalyelott meg az 01 ;)!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
most épp egy új single speed-et rakok össze a hidegre való tekintettel

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Mi ez a nagy hallgatas?
Mindenki biciklizik?

SzuMe

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
oké részemrõl befejezve...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Szerintem ezt itt és most fejezzétek be, mielött még nagyon belemelegednétek, és bimbózó értelmeteket próbáljátok meg máshol kibontakoztatni...........

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Csak az a baj,hogy triálra,FR-re az túl nagy áttétel lesz,úgyhogy maradok a váltónál. :-\

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Általába ilyenekre váltóval szoktak Single Speedet csinálni, mert nehéz úgy eltalálni a lánc hosszúságát, hogy ne legyen túl rövid és túl hosszú se és ha van váltó (szerintem célszerû egy kis kanalas váltót rárakni) akkor azzal lehet szabályozni a dolgokat. És szerezz elõre nagy tányért hallottam már 52 est is de az nem tom hányágú meg stb. És hátulra mega fogaskoszorúból a legkisebbet. Én így csinálom, mert már miden meg van csak nincs teljesen össze rakva a gép.

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Segítsetek!
Hogy tudnék a Polar-x-embõl váltó nélkül Single Speed gépet csinállni?De úgy,hogy a lehetõ legkissebb áttételben legyen????????????? ??? ??? ???
THX!

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Beepitettem ma a Bagiratol kapott kormanyt. Kicsit furcsa, de majd meglatjuk.
Posted Image

SzüMe

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Aha!
Kösz, már megint tanultam valamit!

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Nem. A sima orszagutin nincs a stucnitol nem messze hajlitas. Ha ezt jol megnezed, ott lefele van hajlitva, meg mielott 90 fokkal elore all.

SzuMe

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Ez nem egy sima ou-ti kormány fejjel lefelé és az alsó része lefürészelve?

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Szerintem lehet, nezd meg, regen volt a Kerekvarban, meg en meg Budakeszin vettem olyan 800 forintert. Aluminium.

Ha nagyon kell, van egy otthon, nem hasznalom semmire, cak szeretem hogy van.

Ha csak ki akarod probalni, szivesen odaadom. Meg undoritoszinu bandazs is van rajta.

Bagira

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ilyen kormanyt lehet kapni itthon?
Posted Image

SzuMe