Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
utcát minek? lemész sétálgatsz aztán ahol látsz egy szakadt/vagy nem/ autót utánfutóval az utcán bemész a nyitott kapun és mindjárt ott is vagy. a bringákat mindenhol egy qrva nagy kupacban találod.

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
;D

azert legalabb utcat mondhatnatok... gondolom a 3. utan mar ismeroskent koszontenenek... foleg, ha elvennem a fonok lanyat. ;)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
:-*

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Nõsülj be A CSALÁDBA! ;D
Egy tûzrõlpattant sukár roma lány... ;)
Nem gyõznéd a bringahegyet!

De ha minden igaz, hétvégén kimegyek, és megkérdezem haverokat is, õk ismerõsek a 'tesóknál'.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
hát nekem sajnos pestrõl nincsenek roma kapcsolataim bár most nyáron én is elég barna voltam

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
country,
Devecserbe ismerõs kell, aki elõre félreteszi az olyan gépet, ami érdekel. Ha csak úgy benézel, az mint a jéghegy.

KTM, Puch. Tök korrekt választék, nem olyan, mint a repülõn a vacsora. Kérsz-e, vagy sem. :)

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts

Nem sürgõs, de jó lenne ha le tudnám/tudnád mérni, mennyi bowdent húz.

Azért, hogy sürgõs-e, mert át akarom alakítani egyenes kormányos városi bringává (talán SS is)Normál kar, egy patkóféket húz, és a bovdenen 11mm-t, a fékpofa 14-et. Ez teljes behúzás persze.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
no hát én a hétvégén voltam devecserben és meg kell mondjam elég vegyes a kép. vagyis inkább nem olyan vegyes. ktm, puch. lehet választani. agond valószínûleg az hogy nem ilyenkor kell menni hanem amikor kezdõdik a kerékpáros szezon, gondolom az osztrákok akkor dobják ki legtöbb bringát.

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Nem sürgõs, de jó lenne ha le tudnám/tudnád mérni, mennyi bowdent húz.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Nekem van, a bovden felül jön ki
Egy pár Weinmann.
Sürgõs?

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Abból kell kiindulnom, hogy a fék már megvan, és ahhoz keresek kart. Semmi kedvem lecserélni az új féket. Legfeljebb majd barkácsolunk a karon. Ha vkinek van olcsó oúti karja, szóljon!
17-es racsnit múlt héten sajna nem láttam.

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 posts
canti féket tudsz fel rakni egy ismerõsnek az van fenn shimano fv karral és jól mûködik, a v-fék szerintem felejtõs mert csak akkor fog mûködni orsz karral, ha allapból fogja a felnit :(

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
ez a Devecser eleg jol hangzik. de a falun belul hova kell menni? mikor erdemes? (hetkoznap/hetvegen + reggel/este)?

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
Köszi
nekem is a luongoban mondták hogy van ilyen eddig én is csak a párosszámúakról tudtam.

gondolom nem mondok túl nagy újdonságot azzal ha azt mondom hogy nem egyforma a bowden mennyiség amit húz a két kar. én szerintem szigorúan csak a kipróbálás nyújthat erre választ valakitõl kunyizni kéne egyet mert attól hogy elméletben túl keveset húz az nem jelenti azt hogy egy jól kicentrírozott kerékkel közelre álított fékpofával használhatatlan lenne. egyébként a canti féket teljesen elvetnéd? még lehet találni egyész olcsón jó minõségûeket. aliviót láttam vhol 2,5-ért

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
17 fogas racsni? Sajna még nem láttam, de lehetséges, hogy kismotoros boltban találsz, mint Babetta/Romet racsni. Azért szerdán majd körülnézek ezügyben.
kérdés:
V-féket képes huzni valamelyik országuti fékkar? Az ss gépen le akarom cserélni a kormányt egyenesrõl országútira, viszont a V fékektõl nem akarok megválni. Ráadásul most van akcióban 105-ös kar olcsón! Elbírja az a V-féket (Sram 5.0)?

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
nem látott valaki 17 fogas bmx racsnit valamelyik boltban?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts

mér nem lehet monti papucsokat állítani?

mer nem lehet a legtobb monti papucsot allitani...

az enyimet pl. lehet mer olyan mint a bmxes hogy hatulrol kell belerakni akerket..tok klafa..egyebkent meg utalom h ilyen :P ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
köszi, csak le akartam szedni a váltót. de asszem ott hagyom és ha már ott van akkor mégis bekötöm. mér nem lehet monti papucsokat állítani? :'(

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Áttétel szempontjából sajna kompromisszumot kell kötnöd. 25 körüli utazótempóhoz középtányér-5. kell. De ez mondjuk a János hegyre már combos. A 24-es tányérhoz 11-12-est ajánlok hátra. Ez viszonylag haladós, és emelkedõn sem túl erõs.

A láncot vagy egy régi hátsó váltóval, vagy spéci láncfeszítõvel feszítsd.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
az lenne a kérdésem, hogy van egy 9sebességes montim és hogy tudnék belõle kényelmes SSt csinálni? mert vagy túl laza, vagy túl kemény a lánc.. elöl 24es tányér kéne, hátul meg nem tudom. valami közepesebb megoldás kéne ami jó városra, megy lightos emelkedõkre. a fogsort nem szívesen bontanám meg, de az is benne van a pkaliban. vagy inkább rakjak fel egy hátsó vkart és használjam úgy? igazábol ezzel csak az a bajom, hogy egy SS olyan szép, sexi ;) mit tanácsoltok?