utcát minek? lemész sétálgatsz aztán ahol látsz egy szakadt/vagy nem/ autót utánfutóval az utcán bemész a nyitott kapun és mindjárt ott is vagy. a bringákat mindenhol egy qrva nagy kupacban találod.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Started by
country
, 2002. February 16. 22:14
Posted 2003. October 15. - 15:36

Posted 2003. October 15. - 15:32

;D
azert legalabb utcat mondhatnatok... gondolom a 3. utan mar ismeroskent koszontenenek... foleg, ha elvennem a fonok lanyat.
azert legalabb utcat mondhatnatok... gondolom a 3. utan mar ismeroskent koszontenenek... foleg, ha elvennem a fonok lanyat.

Posted 2003. October 14. - 16:34

Posted 2003. October 13. - 19:02

Nõsülj be A CSALÁDBA! ;D
Egy tûzrõlpattant sukár roma lány...
Nem gyõznéd a bringahegyet!
De ha minden igaz, hétvégén kimegyek, és megkérdezem haverokat is, õk ismerõsek a 'tesóknál'.
Egy tûzrõlpattant sukár roma lány...

Nem gyõznéd a bringahegyet!
De ha minden igaz, hétvégén kimegyek, és megkérdezem haverokat is, õk ismerõsek a 'tesóknál'.
Posted 2003. October 13. - 18:36

hát nekem sajnos pestrõl nincsenek roma kapcsolataim bár most nyáron én is elég barna voltam
Posted 2003. October 13. - 18:17

country,
Devecserbe ismerõs kell, aki elõre félreteszi az olyan gépet, ami érdekel. Ha csak úgy benézel, az mint a jéghegy.
KTM, Puch. Tök korrekt választék, nem olyan, mint a repülõn a vacsora. Kérsz-e, vagy sem.
Devecserbe ismerõs kell, aki elõre félreteszi az olyan gépet, ami érdekel. Ha csak úgy benézel, az mint a jéghegy.
KTM, Puch. Tök korrekt választék, nem olyan, mint a repülõn a vacsora. Kérsz-e, vagy sem.

Posted 2003. October 13. - 18:14

Nem sürgõs, de jó lenne ha le tudnám/tudnád mérni, mennyi bowdent húz.
Azért, hogy sürgõs-e, mert át akarom alakítani egyenes kormányos városi bringává (talán SS is)Normál kar, egy patkóféket húz, és a bovdenen 11mm-t, a fékpofa 14-et. Ez teljes behúzás persze.
Posted 2003. October 13. - 14:42

no hát én a hétvégén voltam devecserben és meg kell mondjam elég vegyes a kép. vagyis inkább nem olyan vegyes. ktm, puch. lehet választani. agond valószínûleg az hogy nem ilyenkor kell menni hanem amikor kezdõdik a kerékpáros szezon, gondolom az osztrákok akkor dobják ki legtöbb bringát.
Posted 2003. October 13. - 12:09

Posted 2003. October 13. - 11:05

Posted 2003. October 13. - 10:08

Abból kell kiindulnom, hogy a fék már megvan, és ahhoz keresek kart. Semmi kedvem lecserélni az új féket. Legfeljebb majd barkácsolunk a karon. Ha vkinek van olcsó oúti karja, szóljon!
17-es racsnit múlt héten sajna nem láttam.
17-es racsnit múlt héten sajna nem láttam.
Posted 2003. October 13. - 09:20

canti féket tudsz fel rakni egy ismerõsnek az van fenn shimano fv karral és jól mûködik, a v-fék szerintem felejtõs mert csak akkor fog mûködni orsz karral, ha allapból fogja a felnit

Posted 2003. October 13. - 08:49

ez a Devecser eleg jol hangzik. de a falun belul hova kell menni? mikor erdemes? (hetkoznap/hetvegen + reggel/este)?
Posted 2003. October 06. - 11:06

Köszi
nekem is a luongoban mondták hogy van ilyen eddig én is csak a párosszámúakról tudtam.
gondolom nem mondok túl nagy újdonságot azzal ha azt mondom hogy nem egyforma a bowden mennyiség amit húz a két kar. én szerintem szigorúan csak a kipróbálás nyújthat erre választ valakitõl kunyizni kéne egyet mert attól hogy elméletben túl keveset húz az nem jelenti azt hogy egy jól kicentrírozott kerékkel közelre álított fékpofával használhatatlan lenne. egyébként a canti féket teljesen elvetnéd? még lehet találni egyész olcsón jó minõségûeket. aliviót láttam vhol 2,5-ért
nekem is a luongoban mondták hogy van ilyen eddig én is csak a párosszámúakról tudtam.
gondolom nem mondok túl nagy újdonságot azzal ha azt mondom hogy nem egyforma a bowden mennyiség amit húz a két kar. én szerintem szigorúan csak a kipróbálás nyújthat erre választ valakitõl kunyizni kéne egyet mert attól hogy elméletben túl keveset húz az nem jelenti azt hogy egy jól kicentrírozott kerékkel közelre álított fékpofával használhatatlan lenne. egyébként a canti féket teljesen elvetnéd? még lehet találni egyész olcsón jó minõségûeket. aliviót láttam vhol 2,5-ért
Posted 2003. October 06. - 10:20

17 fogas racsni? Sajna még nem láttam, de lehetséges, hogy kismotoros boltban találsz, mint Babetta/Romet racsni. Azért szerdán majd körülnézek ezügyben.
kérdés:
V-féket képes huzni valamelyik országuti fékkar? Az ss gépen le akarom cserélni a kormányt egyenesrõl országútira, viszont a V fékektõl nem akarok megválni. Ráadásul most van akcióban 105-ös kar olcsón! Elbírja az a V-féket (Sram 5.0)?
kérdés:
V-féket képes huzni valamelyik országuti fékkar? Az ss gépen le akarom cserélni a kormányt egyenesrõl országútira, viszont a V fékektõl nem akarok megválni. Ráadásul most van akcióban 105-ös kar olcsón! Elbírja az a V-féket (Sram 5.0)?
Posted 2003. October 03. - 16:25

Posted 2003. October 02. - 22:21

mér nem lehet monti papucsokat állítani?
mer nem lehet a legtobb monti papucsot allitani...
az enyimet pl. lehet mer olyan mint a bmxes hogy hatulrol kell belerakni akerket..tok klafa..egyebkent meg utalom h ilyen

vendég__*
Posted 2003. October 02. - 22:15

köszi, csak le akartam szedni a váltót. de asszem ott hagyom és ha már ott van akkor mégis bekötöm. mér nem lehet monti papucsokat állítani? :'(
Posted 2003. October 02. - 21:32

Áttétel szempontjából sajna kompromisszumot kell kötnöd. 25 körüli utazótempóhoz középtányér-5. kell. De ez mondjuk a János hegyre már combos. A 24-es tányérhoz 11-12-est ajánlok hátra. Ez viszonylag haladós, és emelkedõn sem túl erõs.
A láncot vagy egy régi hátsó váltóval, vagy spéci láncfeszítõvel feszítsd.
A láncot vagy egy régi hátsó váltóval, vagy spéci láncfeszítõvel feszítsd.
vendég__*
Posted 2003. October 02. - 21:12

az lenne a kérdésem, hogy van egy 9sebességes montim és hogy tudnék belõle kényelmes SSt csinálni? mert vagy túl laza, vagy túl kemény a lánc.. elöl 24es tányér kéne, hátul meg nem tudom. valami közepesebb megoldás kéne ami jó városra, megy lightos emelkedõkre. a fogsort nem szívesen bontanám meg, de az is benne van a pkaliban. vagy inkább rakjak fel egy hátsó vkart és használjam úgy? igazábol ezzel csak az a bajom, hogy egy SS olyan szép, sexi
mit tanácsoltok?