Jobbat tudok a DHs fixiknél, ajánlani kéne a gyorsulási versenyekre, tudjátok amikor sípályákon tépnek le 120al ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Started by
country
, 2002. February 16. 22:14
Posted 2003. December 02. - 10:07

Posted 2003. December 01. - 21:54

Posted 2003. December 01. - 17:36

vendég__*
Posted 2003. November 27. - 19:32

naja, de egy kerék az más ;D bár azt nem tom hogy könyebb nem, nem valószínû... de õ nem megy olyan gyorsan.. ;D azér gondolj bele mondjuk hogy bender mit össze szenvedne egy fixivel...

Posted 2003. November 27. - 15:35

én jbbat mondok. halál combo: fixi - spd - dh... ki kéne próbálni.
hát van egy valaki, akit Chris Holm-nak hívnak... Ismerõs, nem? igaz nem spd-vel nyomja, de fixi, és Nosrtsórozik, és egy kerékkel... na ez a laza.

Posted 2003. November 27. - 11:15

Sziasztok!
Köszi a fékkaros választ mindenkinek, lehet, hogy tényleg nem kell túlbonyolítani a dolgot, csak a Bikemagban volt valami cikk, h milyen jo, de már nem találom. A cikket.
SS: szerintem az, amikor hátul csak egy fogaskerék van... Csepel camp.tõl tanyabikeig. Nem?
A probléma a Vasedénytõl ered. Régen ha azt mondtam Vasedény, akkor senki nem a vas- edényre gondolt, hanem a boltra ahol háztartási dolgokat lehet venni. Villanykörte nem= elektromos gyümölcs!
Szóval ha azt mondod Singlespeed mi ugrik be?
Nekem momentán a hátul egy fogaskerék...
Ennél kár tovább bonyolítani.
Üdv.!
Gyigyu
Köszi a fékkaros választ mindenkinek, lehet, hogy tényleg nem kell túlbonyolítani a dolgot, csak a Bikemagban volt valami cikk, h milyen jo, de már nem találom. A cikket.
SS: szerintem az, amikor hátul csak egy fogaskerék van... Csepel camp.tõl tanyabikeig. Nem?
A probléma a Vasedénytõl ered. Régen ha azt mondtam Vasedény, akkor senki nem a vas- edényre gondolt, hanem a boltra ahol háztartási dolgokat lehet venni. Villanykörte nem= elektromos gyümölcs!
Szóval ha azt mondod Singlespeed mi ugrik be?
Nekem momentán a hátul egy fogaskerék...
Ennél kár tovább bonyolítani.
Üdv.!
Gyigyu
Posted 2003. November 27. - 00:03

vendég__*
Posted 2003. November 26. - 22:07

Posted 2003. November 26. - 17:24

láccik hogy nincs fixid! különben nem gondolkodnál ilyenben ! 
fixivel downhill ?! akkor inkabb rakd a metro ala a labad az is leszakitcsa és még bringát se kell hozzá építeni ;D

fixivel downhill ?! akkor inkabb rakd a metro ala a labad az is leszakitcsa és még bringát se kell hozzá építeni ;D
Posted 2003. November 26. - 15:54

Posted 2003. November 26. - 15:51

Posted 2003. November 25. - 20:46

ha fixire váltót tennél, és lábbal akarnál lassítani, akkor a váltókanalat húzná a lánc felfelé. szar szvsz baromság
Posted 2003. November 25. - 16:30

Hm. Próbálok videóket feltenni arra az oldalra, lehet, hogy sikerülni fog.
kep.tar.hu/tubazoli

Bagira
kep.tar.hu/tubazoli

Bagira
Posted 2003. November 24. - 21:48

thez: nem ment privi?
szal, mindenki: Láttam itt a fórumon egy pöpec linket, amin minden együtt van: bicó+dögös maca akit Nikitanák hijjnak.. valaki lökje má' hogy hol is van pontosan ,mer' nem lelem...
köff
szal, mindenki: Láttam itt a fórumon egy pöpec linket, amin minden együtt van: bicó+dögös maca akit Nikitanák hijjnak.. valaki lökje má' hogy hol is van pontosan ,mer' nem lelem...
köff
Posted 2003. November 24. - 21:43

uristen, h valakinek mennyi szabadideje van... ;D
nem lehet, h a ss szot szo szeritn kell ertelmezni?
egy sebesseg... es ebbe minden beletartozik, kivelve ami nem egy sebesseges... ;D
nem lehet, h a ss szot szo szeritn kell ertelmezni?
egy sebesseg... es ebbe minden beletartozik, kivelve ami nem egy sebesseges... ;D
Posted 2003. November 24. - 21:40

HE: Most agyaltam el: ha a Fixire teszünk egy hagyományos láncváltót szabadonfutó NÉLKÜL- monngyuk lehegesszük azokat a pici kis karmokat, akkor annak a taglalásával meg tudunk tölteni 2 teljes oldalt a topicon?? ;D
MORESPEEDFIXI
öö..
FIXISPEED..
hheeööörrgghh..
MORE..
öö...
;D
JA:
FÉÉK NÉLKÜL!!!
HUUPOPSZZZ!!
Igy Lehet motorfékelni:
CSavarsz lefelé, mint állat, s "visszaváltassz" nagyobb áttételbe, s könyebben??? tucc lassitani a vason, mer' nem az a nagy bazi áttétel akar lebaszni a nyeregrõ'
s alábad fénysebesség körû' tud mozognyi..
Bár, az egész dolog halott, mer' fixiagyra nem took feltenni szabadonfutót, mer... nem fér el! Ha meg nem fixiagyat hajtok rajta, hanem mássat, akkor azt mongyátök:
_Höhöhö..ez hüje, hát jójó, hogy nem forog hátrafelé, meg mindig köll hajtanyi, de akkorse fikszi, mer...öö..
HÁÁT AAZ NEM IS FIKSZI JAGY!!
;D
anyámat kéretik nem emlegetni..
MORESPEEDFIXI
öö..
FIXISPEED..
hheeööörrgghh..
MORE..
öö...
;D
JA:
FÉÉK NÉLKÜL!!!
HUUPOPSZZZ!!
Igy Lehet motorfékelni:
CSavarsz lefelé, mint állat, s "visszaváltassz" nagyobb áttételbe, s könyebben??? tucc lassitani a vason, mer' nem az a nagy bazi áttétel akar lebaszni a nyeregrõ'
s alábad fénysebesség körû' tud mozognyi..
Bár, az egész dolog halott, mer' fixiagyra nem took feltenni szabadonfutót, mer... nem fér el! Ha meg nem fixiagyat hajtok rajta, hanem mássat, akkor azt mongyátök:
_Höhöhö..ez hüje, hát jójó, hogy nem forog hátrafelé, meg mindig köll hajtanyi, de akkorse fikszi, mer...öö..
HÁÁT AAZ NEM IS FIKSZI JAGY!!
;D
anyámat kéretik nem emlegetni..
Posted 2003. November 24. - 10:20

;D
az én voltam, ha jól emléxem... MEA CULPA MEA MAXXXIMA CULPA....
de végül is...nagyfater 30kg-os kukoricacipelõje SS volt, a szó legszorosabb értelmében... s most az öreg egy "németkukás" bicóval csavar...mondjuk agyváltós ,de neki ez lett az SS alternativa..
;D
de télleg fontos ez??
Anno, a Trabant használati könyvében is szerepelt a temperamentumos, családi limuzin kifejezés...
háát... szvsz kicsit túlzó a dolog...
az én voltam, ha jól emléxem... MEA CULPA MEA MAXXXIMA CULPA....
de végül is...nagyfater 30kg-os kukoricacipelõje SS volt, a szó legszorosabb értelmében... s most az öreg egy "németkukás" bicóval csavar...mondjuk agyváltós ,de neki ez lett az SS alternativa..
;D
de télleg fontos ez??
Anno, a Trabant használati könyvében is szerepelt a temperamentumos, családi limuzin kifejezés...
háát... szvsz kicsit túlzó a dolog...
Posted 2003. November 21. - 17:24

nem is vitázni akartam csak már kissé zavart, hogy mindenre rámondják a ss jelzõt..........és még mindig zavar :
single speed alternatíva = agyváltós bringa :-X (és ez már mindennek a teteje....vagy talán az alja.....)
bagira, azt akkor is lánckeréknek hívják!

single speed alternatíva = agyváltós bringa :-X (és ez már mindennek a teteje....vagy talán az alja.....)
bagira, azt akkor is lánckeréknek hívják!

Posted 2003. November 21. - 09:25

Ha má' ennyire alámászünk a töketlen definícióhajhászásnak, akkor az egész baromság: Olyan hogy sebességváltó nem van, max. a nyomatékot lehet kapcsolgatni, megadott fokozatokba, s megadott tartományon belül.
Innentõl az egész fogalomnak, mint singlespeed, nincs értelme, hiszen azt jelentené, hogy rögtön amikor ráülsz, csak egy azonos sebességgel közlekedhetsz, avagy megadott idõn belül megadott utat futhatsz le MINDIG. A mindig szó vonatkozik az elindulás pillanatától a megállás pillanatáig. Ami, ugye kicsit fura. Egyébként, nem toom, mé' kell mindent ilyen pontosan behatárolni, ez ilyen magyar betegség.
TV-bõl kiindulva, mostanság tele van "másokkal" "Homoszexuálisokkal", "saját nemük iránt érdeklõdõkkel","melegekkel" stb...
Mégis, mindig a nép egyszerü gyermeke ha ilyet hall/lát/olvas egyszerüen levonja a konzekvenciát:
-"jaa, má' megin' a buzik, akkor jóvan, csak megkevertek ezzel a fellengzõs dumával..."
Upsz, de befogom a pofám ,mer' minnyá' átcsuszok a "gyülöletbeszéd" kategóriába... amitõl ujabb nagyobb baromságot álmomban sem találhattam volna ki.. ;D
bocs moderátorok :-[
Innentõl az egész fogalomnak, mint singlespeed, nincs értelme, hiszen azt jelentené, hogy rögtön amikor ráülsz, csak egy azonos sebességgel közlekedhetsz, avagy megadott idõn belül megadott utat futhatsz le MINDIG. A mindig szó vonatkozik az elindulás pillanatától a megállás pillanatáig. Ami, ugye kicsit fura. Egyébként, nem toom, mé' kell mindent ilyen pontosan behatárolni, ez ilyen magyar betegség.
TV-bõl kiindulva, mostanság tele van "másokkal" "Homoszexuálisokkal", "saját nemük iránt érdeklõdõkkel","melegekkel" stb...
Mégis, mindig a nép egyszerü gyermeke ha ilyet hall/lát/olvas egyszerüen levonja a konzekvenciát:
-"jaa, má' megin' a buzik, akkor jóvan, csak megkevertek ezzel a fellengzõs dumával..."
Upsz, de befogom a pofám ,mer' minnyá' átcsuszok a "gyülöletbeszéd" kategóriába... amitõl ujabb nagyobb baromságot álmomban sem találhattam volna ki.. ;D
bocs moderátorok :-[
Posted 2003. November 21. - 01:25

Fityisz... ezen semmi értelme szak-vitatkozni (ha érted, mire gondolok:)) Nagyon jól tudod, mit jelent a single speed magyarul. Mr. Lánckerék...
Bagira

Bagira