Összeraktam egy ó.úti egysebességest.

Ha érdelek valakit, a paraméterek:
VÁZ: Oria TT csöves Mali Team [fekvõpapucsos, muffos, aszem Cr-Mo ???], szép meghatározhatatlan metállila :

színe van. Egy kis kerékpárboltban feküdt kb. 2 évig összerakatlanul, zsír újonnan.
AGYAK: Shimano Italy TS30, menetes hátsó agy. Nem egy profi cucc, de mûködik [még]. A tengely elég gagyi anyagból volt, és sikerült elnyírnom rajta a menetet, azóta jobb minõségû tengelyt raktam bele.; FELNIK: Mach1 CFX; KÜLLÕK: DT champion 2mm; KÜLSÕ: Rubena 700x23C [aszem a Barum utódja]; STUCNI: 3T Record o.úti. Majdnem 4 ropi, de szépen csillog a reggeli napsütésben

; KORMÁNY: B+, egyenes montikormány; KORMÁNYCSAPÁGY: B+ alu; KÖZÉPRÉSZ: SH BB-UN53 68/107 [Tiagra szett] monoblock.; LÁNC: Sram PC1 [BMX-hez, egyseb.hez]; FÉK: 300EX [1 forgáspontos, elég sz*r, de ingyé vót az öcsémtõl, szegény vett egy Ultegrát. :o ]; FÉKKAR: Acor, nem igazán ehhez a fékhez való [canti], nagyon sok bowdent húz, így kicsit ABS-es, izomból kell húzni hogy megálljak, de már megszoktam; RACSI: BMX 16-os; HAJTÓMÛ: Vuelta Road karok [170mm], 42-es acéltányér. Abszolút megéri az árát, nagyon szép darab! [kb. 7000HUF]; PEDÁL: SPD Shimano 505 [Ha megszokod az SPD-t [feltéve, hogy van rá forintod], nagyon állat, szerintem ss bringára városba is kötelezõ].
Fixit nem mertem bevállalni, szerintem meghalnék vele a reggeli csúcsban a körúton, meg máshol is. Egyébként is, lehet, hogy fíling, de nagyon megszállottnak kell lenni annak, aki fikszizik. Párszor elgondolkoztam rajta, ha fixivel nyomnám, és pl. lassabban gurulva hirtelen tennék egy balkanyart, mondjuk a pirosnál kiszlalomozok egy zebrára tévedt 8) 8) gyalogost, lehet, hogy a bal pedál pont olyan helyzetben lenne, hogy a lábam beleakadna az elsõ kerébe, itt ugye úgy ér oda a pedál, ahogy kijön...[jólmegaszondtam ;)] No, akkor mi lenne a helyzet? Lehet, hogy dobnék egy oldalast...

Vagy csak én töröm ilyeneken a fejem? Meg azért néha jól esik 50-nel gurulni a lejtõn, és még a térdem is kímélem fixi nélkül...

Segítséget kérek: Ha van valakinek ötlete a sárvédõt illetõen, jelezze, mert brutálisan kicsi a hely a gumi és a váz/fék/villa között, nem igazán fér el semmi, sehol [elöl is lapított aerovilla, vagy mi a szösz]. Alufóliából csináljam? ;D Ja, mielõtt kész lett volna a bringám, vettem egy méregdrága SKS óútira való sárvédõt [5eHUF-ért] rámtukmálták, hogy jön a dzsuva, gyönyörûszép, meg minden, csak esélytelen a felrakása. Tényleg, nem kell valakinek, akinek kicsit több hely van a kerék és a váz között? Féldisznót, lovaskocsit beszámítok.

Ja, mégvalami! Mér' híjja mindenki singlespeed-nek? Én is kezdem átvenni, pedig ez szerintem olyan amcsimajmolásos... mé' nem lehet aszondani, hogy eccsebességes? Az sokkal ungarisésebb.

Magyarok vagyunk, vagy nem???!!! [Kirájlinda rulez... ;D]
Tényleg! Akkor anyám is singlespeed-es! [õ kempinggel nyomja. 8)
http://users.freesta.../ssbike/ss1.jpghttp://users.freesta.../ssbike/ss2.jpg E örö e bódottá! E ááá öröi bo bodottá! ;D ;D ;D