Sziasztok!
Nekem is van egy Single speed bicóm és mit mondjak, arra amire eddig használtam, illetve amire használni akartam tökéletesen helyt állt!
Célom az volt, hogy egy olyan könnyû, egyszerû bicót építsek, amivel a lehetõ legkevesebb gond van menet közben és a lehetõ leghkevesebb hibalehetõségem van. Ergo no váltó! Nem esik le a lánc, nem tépi be a váltót a kerék, nem szakad el a bovden, stb..., városi vagánykodásra meg nem is kell több! Én egy Schwinn adrenalin Lx vázból építettem egy 14"-os vázat, rövidített hátsó 3szöggel. Dobtam fel elõre egy STX RC 4karos hkart, amin csak a 32-es tányért hagytam, hátul pedig egy Bike+ CNC-zett bmx agy van, ezen bmx króm racsni, nem drága cucc, de úgyis ezt kell legkorábban lecserélni rajta, ha télleg hajtod! Volt benne egy RS teló, éppen hogy mozgott 6 centit, de városba kell több?

Szóval én azt mondom aki nem Dobogókõre akar vele felmszni, annak negyon jó, mellesleg ott a lehetõség, hogy egyedi bicót építs!
Sajnos nekem nincs már idõm 2 bringával is bringázni, így megválnék tõle, ha valakit érdekel, írjon:
zbako@comap.huMindenkinek, aki építeni akar, csak ajánlani tudom! Megéri megcsinálni!!!
Üdv
BZ