Képek az ápgrédrõl:
http://www.bikemag.h...362&id=PICT0002
http://www.bikemag.h...362&id=PICT0003
Új a racsni meg lentrõl fölfelé feszít a láncfeszítõ.5 napja tesztelem és eddig minden ok
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Started by
country
, 2002. February 16. 22:14
Posted 2004. June 24. - 11:29

Posted 2004. June 23. - 17:27

Posted 2004. June 23. - 10:56

Zerge aznap hajnalban érkezett haza olaszországból kvalifikációs versenyrõl... sztm. érthetõ ha kiállt..... (más kérdés, hogy akkor miért indult?)
így már értem, de akkor tényleg: miért indult?
így már értem, de akkor tényleg: miért indult?
Posted 2004. June 23. - 10:43

hello! az én ss beütésem akkor kezdõdött amikor megépítettem életem elsõ komoly bringáját. magellan crater vázra full deore szett. enyém volt a világ, de sok volt az alkatrész, a városba túl bonyolult volt a technika. egy adandó alkalommal, amikor jutányosan tudtam cc vázhoz jutni, a crater váz felkerült a szekrény tetejére. ekkor jött az ötlet, hogy nem adom el, hanem spéci városi járgányt agyalok belõle vastag, kényelmes külivel. közben a cc gépemet tuningoltam és a róla lekerülõ felhasználható alkatrészek (felnik, stucni, kormány, elsõ agy, nyeregszár, stb.) átkerültek a magellanra. közben építettem egy verdát a babynek, így az alkatrészekkel kedvem szerint variálhattam. mára már csak az esztergályosra várok és ha kész van fûzöm az agyat meg a csajomat, hogy adjon rá idõt. ha kész lesz a bringa, akkor elmegyek vele (meg a bringával is :-)) egy jó egésznapos túrára. ami a "csövön" kifér.
Posted 2004. June 22. - 22:51

Gondolom, csapatérdek (szponzor) miatt indult.
Érthetõ, fáradt is volt, nagy sár, igazából neki nem volt tétje.
freebiker,
az én SS-em max. 20 volt. Mi kerül nálad ennyibe?
Érthetõ, fáradt is volt, nagy sár, igazából neki nem volt tétje.
freebiker,
az én SS-em max. 20 volt. Mi kerül nálad ennyibe?
Posted 2004. June 22. - 16:33

Posted 2004. June 22. - 15:09

OFF
Zerge aznap hajnalban érkezett haza olaszországból kvalifikációs versenyrõl... sztm. érthetõ ha kiállt..... (más kérdés, hogy akkor miért indult?)
ON
pedig már van B+ SS agy dögivel............ :
Vinceffy Zs. viszont nem!! Pedig azért illet volna!
ON
pedig már van B+ SS agy dögivel............ :

Posted 2004. June 22. - 12:49

na csá! teljesítettem a Crosskovácsi hobby távját (igaz nem ss-el :-(), de akkor is megcsináltam. Vinceffy Zs. viszont nem!! Pedig azért illet volna! Vagy nem? Ha már indul az olimpián, akkor villantson egyet! Tényleg jó nagy sár volt. Nem téptem a hajam, csak szitkozódtam. Nem véletlen egyébként, hogy ide tévedtem az ss oldalra. Építgetek magamnak egy ss-t. Január óta várok b+ ss hátsó agyra. Meguntam. Megoldás: b+ bmx hátsó agy 16-os racsnival. A tengely rövid volt, kivettem, elvittem esztergályoshoz mintának, hogy ilyen kell, csak két centivel hosszabb. Vittem neki hatlapfejû csavart M16x260-ast 10.9-est (nem biliacél), annak az illesztett része kiadja a 180-at(tengelyhossz). Már csak az eredményt várom, kifogom tölteni a teret a kónusz meg a papucs között hulladék agyról szervált anyával és élvezem az én kis ss-emmel a tekerést. Az egész bringa nem lesz több 50.000-nél és tiszta Hawaii!!
Posted 2004. June 21. - 15:23

Posted 2004. June 21. - 14:15

OFF
thez, komolyan nem értelek, beszélsz butaságokat utána meg megsértõdsz mint egy kisiskolás... ezek után ne hívjalak gyereknek?
nem idézgetek mert látom nem szeretsz szembesülni a tudatlanságoddal, de megpróbálom elmagyarázni, hogy megérsd....
igazad van, gagyenkov minden második hozzászólásában elhangzik a luongo... gondolom ö annak a boltnak ismeri az árait (meg isteniti valamiért :-)).... leírta, hogy ott mennyiért vannak B+ SS agyak... erre te közlöd, hogy a nagykerbe olcsóbb... ez tény, és? ezt mindenki tudja, senki nem mondta az ellenkezõjét... de ha nem tudsz bemenni és vásárolni nagykerbe, sõt az utca egyszerü embere se tud, akkor ezzel az információval mit lehet kezdeni? (ez volt ovis kicsit nem gondolod?...kb:
-Nállunk a boltba a tej 100Ft!
-Nállunk meg csak 98..bibíííííí....
-De a nagymamáméknál 95!
-ÖÖÖÖÖ, izé...na... a tejgyárban meg sokkal olcsóbb!! Én mondtam nagyobbat!!! beeeeeeeee!!!
hmmm....)
licitálj....ismered a szó jelentését?
lényeg, olvasd el amit irnak.... gondolkozz... próbáld értelmezni...és utánna talán megérted, és arra fogsz válaszolni amire a kérdés föl lett téve.... ;-)
ON
thez, komolyan nem értelek, beszélsz butaságokat utána meg megsértõdsz mint egy kisiskolás... ezek után ne hívjalak gyereknek?
nem idézgetek mert látom nem szeretsz szembesülni a tudatlanságoddal, de megpróbálom elmagyarázni, hogy megérsd....
igazad van, gagyenkov minden második hozzászólásában elhangzik a luongo... gondolom ö annak a boltnak ismeri az árait (meg isteniti valamiért :-)).... leírta, hogy ott mennyiért vannak B+ SS agyak... erre te közlöd, hogy a nagykerbe olcsóbb... ez tény, és? ezt mindenki tudja, senki nem mondta az ellenkezõjét... de ha nem tudsz bemenni és vásárolni nagykerbe, sõt az utca egyszerü embere se tud, akkor ezzel az információval mit lehet kezdeni? (ez volt ovis kicsit nem gondolod?...kb:
-Nállunk a boltba a tej 100Ft!
-Nállunk meg csak 98..bibíííííí....
-De a nagymamáméknál 95!
-ÖÖÖÖÖ, izé...na... a tejgyárban meg sokkal olcsóbb!! Én mondtam nagyobbat!!! beeeeeeeee!!!
hmmm....)
licitálj....ismered a szó jelentését?
lényeg, olvasd el amit irnak.... gondolkozz... próbáld értelmezni...és utánna talán megérted, és arra fogsz válaszolni amire a kérdés föl lett téve.... ;-)
ON
Posted 2004. June 21. - 10:53

igen, most éreztem. mert ha nemgond folyton cska ezt hallom h luongo(gagyenkov minden hozzászólása erröl szól kb
) és ezért rákérdeztem. BAJ?
ha jol sejtem most bannolnál innen, ha tudnál.
mint az oviban. de ha kérhetlek valami uj leszólást is találj ki, mert a koromat már elsütötted tévesen...
köcce

ha jol sejtem most bannolnál innen, ha tudnál.
mint az oviban. de ha kérhetlek valami uj leszólást is találj ki, mert a koromat már elsütötted tévesen...
köcce
Posted 2004. June 21. - 10:40

csak mindennél lehet olcsóbbat mondani...
sztm mindenki tisztába van azzal, hogy a nagykerben ólcsóbban kepod meg a cuccokat mint a kiskerekben... sztm. a luongosok is tudják... söööt, ök is ott vásárolnak, nem a mühelybe farigcsálják... vagy csak késztetést érzel hogy ha valaki árat emlit, hogy alálicitálj?
a tárcsás b+ ss agy(racsnis?)
kazettás............
Posted 2004. June 21. - 10:02

az elöbbiekre reagálva: NEM tudok bemenni. és ott vásárolni sem.
paff. fityisz:
tényleg annyiba van az az agy nálatok? a tárcsás b+ ss agy(racsnis?)
paff. fityisz:
tényleg annyiba van az az agy nálatok? a tárcsás b+ ss agy(racsnis?)
Posted 2004. June 21. - 09:07

Lehet, hogy azért mert õk is SINGLE SPEED-esek :mért van az hogy ez a topik egy marha nagy luongo reklám?
ja, és nagykerböl olcsóbb... :
.

Posted 2004. June 21. - 08:59

F1, szó sem volt, szó sincs felháborodásról.... de úgy érzem ha ss agyakról beszélünk akkor abba nem férnek bele a kihézagolt többsebességes agyak.....
OFF
ez egy remek meglátás, teszem hozzá túl sok iskolát nem kell elvégezni, hogy rájöjjön az ember... de gyerekeknél miért az a jani aki hangoztattja, hogy be tud menni a nagykerekbe??
ON
OFF
ja, és nagykerböl olcsóbb...
ez egy remek meglátás, teszem hozzá túl sok iskolát nem kell elvégezni, hogy rájöjjön az ember... de gyerekeknél miért az a jani aki hangoztattja, hogy be tud menni a nagykerekbe??
ON
Posted 2004. June 20. - 23:52

mért van az hogy ez a topik egy marha nagy luongo reklám?
én meg valahogy a racsnisat részesítem elönyben, mert kisebb fogaskerekek, és még(ez nálam jelent azért sokat) a láncvonallal is tudnék játszani. csak mivel nekem ez a 2.ik legkisebb kerék, ezért nem tudom beljebb rakni:( hüpp.
na mind1, ss jóság!
viszont annyit nem ér meg, hogy lecseréljem ezért egy 20-25 ezres agyra a mostanit.... (+fûzés+küllõk)
ehhez kéne a tõke.

én meg valahogy a racsnisat részesítem elönyben, mert kisebb fogaskerekek, és még(ez nálam jelent azért sokat) a láncvonallal is tudnék játszani. csak mivel nekem ez a 2.ik legkisebb kerék, ezért nem tudom beljebb rakni:( hüpp.
na mind1, ss jóság!
viszont annyit nem ér meg, hogy lecseréljem ezért egy 20-25 ezres agyra a mostanit.... (+fûzés+küllõk)
ehhez kéne a tõke.
Posted 2004. June 20. - 23:12

Értem mire gondolsz csak van aki ilyen többsebességes agyat használ egysebességesnek és én azt akartam ezzel jelölni,a "nagy választék" kifejezéssel is pont erre céloztam(gyk:csomó féle kazettás többsebességes agy létezik).Utána írtam is a kazettás egysebességes agyról úgyhogy nem értem a felháborodást??
Posted 2004. June 20. - 17:37

Meg amúgy is az az "igazi" SS.A másik rendszernél(a kazettás szabadonfutó fogalmát én a kihézagolt többsebességes agyra értem)
nos, az "igazi" ss agy az amin egy lánckerék van és 135mm széles. ebböl létezik menetes (B+, Paul, White Industrie, etc.), és kazettás (Chris King, DT, B+ tárcsás, etc.) is. a kihézagolt 7es,8as,9es, NEM ss agy!! és itt azokról beszélünk vagy nem? .........
Posted 2004. June 20. - 17:35

Úgy tom a Luongoba van egy B+ tárcsás agy olcsobban ;D... csak ne kerülne annyiba amennyibe kerül:( mert akkro már az enyém lenne....
Posted 2004. June 20. - 17:33

Bp 1136 Raoul Wallenberg u. 1. ;D Én sima single speed-be a B+ 7500ft-os menetes agyát használom ;D 32-16-os fog számmalBocs a tájékozatlanságomért, de hol van ez a Luongo?