Háj!!
Most már majdnem biztos, hogy merevvázas lesz a választottam, Luki is megerõsített ebben.
Az a Cheyenne, amit mondtam, pl. akciós, tavalyi. Nem találtam róla semmit a neten, de tele van Zoom cuccokkal (teló, nyeregcsõ, stb.) Meg a keréken valami X-plorer (felni? külsõ? ???) Meg Acera v Altus szett, nem emlékszem, nekem tök 8, Altus is bõven megfelelõ.
Ma még elnéztem a Bikestore-ba, 2002-es bringák nincsenek még, és ami tavalyról megmaradt, azok nekem nem tetszenek, ez majdnem minden boltra érvényes, amit néztem, akár élõben, akár neten, végülis a "tavalyi akciók" már 6 hete tartanak.
Volt egy Giant Boulder Team-jük januárban 105E-ért akciósan, pölö azt azonnal megvettem volna, ha lett volna pénzem.
Új Gianteken lesz tárcsafék, már az olcsóbb kat.-ban is. Érdemes azt venni elsõ bringára már akár?!
[move]STUFF[/move]
Átrendezik a Bikestore-t, alkatrészeket is lehet majd kapni nagy választékban!
Gabo:
Tök szívesen vennék TREK-et, de nem valószínû, hogy az lesz, mert igencsak megkérik a név árát.Meg az élettertam garanciáét. Kevesebbért jobbat kapok, ha mást veszek. That's life. :-/
Pá, jó hétvégét mindenkinek!
Karen
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
MTB 70e körül
Indította
lazfer
, 2002. január 26. 23:03
Írta 2002. február 16. - 23:57
Írta 2002. február 16. - 11:36
Karen!
Ha TREK-en gondolkodsz akkor érdemes megnézni a Nella kínálatát is, bár nem a legolcsóbbak. (Õk a TREK és a Rock Shox termékek hivatalos forgalmazói.)
http://www.nella.hu/
Címük:
Budapest, 1054
Kálmán Imre utca 23.
Telefon: 331-3184
Egyébként most érdemes nézelõdni, mert a legtöbb helyen ilyenkor a tavalyi bringák, alkatrészek akciósan mennek. Használd ki!
Ha TREK-en gondolkodsz akkor érdemes megnézni a Nella kínálatát is, bár nem a legolcsóbbak. (Õk a TREK és a Rock Shox termékek hivatalos forgalmazói.)
http://www.nella.hu/
Címük:
Budapest, 1054
Kálmán Imre utca 23.
Telefon: 331-3184
Egyébként most érdemes nézelõdni, mert a legtöbb helyen ilyenkor a tavalyi bringák, alkatrészek akciósan mennek. Használd ki!
Írta 2002. február 15. - 22:40
szerintem nagyon sokszor irtam, hogy szerintem ;D
mondhatni a szóismétlés hibájába estem bele :-/
mondhatni a szóismétlés hibájába estem bele :-/
Írta 2002. február 15. - 22:37
Karen: szerintem egyenlére nem biztos, hogy kell teló. Elég szerintem utólag beszerezni egyet majd.
Boltok szempontjából szerintem nézd meg a Ride Bike és a Probike honlapját is (www.ridebike.hu, www.probike.hu) Szerintem árban sokkal jobbak mint a Speedmetal. Fõleg a ridebike nagyon jó, csak eléggé a város szélefelé van, de ha akarod leirom, hogy hogy jutsz ode, v megmutatom, ho ugy jobb.
Boltok szempontjából szerintem nézd meg a Ride Bike és a Probike honlapját is (www.ridebike.hu, www.probike.hu) Szerintem árban sokkal jobbak mint a Speedmetal. Fõleg a ridebike nagyon jó, csak eléggé a város szélefelé van, de ha akarod leirom, hogy hogy jutsz ode, v megmutatom, ho ugy jobb.
Írta 2002. február 15. - 21:24
Ja és egy alapvetõ kérdés:
az általam korábban leírtak alapján szerintetek kell nekem egyáltalán teló??!! ??? ???
59 kg vagyok, ha ez számít vmit.
Karen
az általam korábban leírtak alapján szerintetek kell nekem egyáltalán teló??!! ??? ???
59 kg vagyok, ha ez számít vmit.
Karen
Írta 2002. február 15. - 21:19
Luki: engem is érdekel a Sportkiállítás!!
b: a térdedrõl csak azért tudok, mert olvastam a ki mint edz úgy aratot. ;D Bocsi, hogy off voltam!
trifo: Konkrétan mirõl lenne szó? Az az igazság, hogy nem szívesen vennék használt bringát, fõleg ha ilyenekre gondolok, hogy teló, fék, azt hiszem ez természetes reakció. De azért kíváncsi lennék!
Na és akkor belefogok: Voltam ma 2 boltban!!!
Speedmetal:
én is jól megnéztem azt a TREK 4300-at, mint anno lazfer, de nekem nem tetszik a hajtókar, a pedál, a kormány (bocs az esetleges tök amatõr kifejezésekért), meg vhogy az a teló se szimpi, amit ráraktak. Azt mondta az eladó, hogy ha ennyi mindent kicseréltetnék rajta kapásból, akkor inkább rá kéne szánnom a 4500-re, mert kb. ott lennék anyagilag, csak a sok cserélgetés nélkül,de az meg már 130 körül mozog árban. Gáz.
Caprine-ban egyenlõre nem gondolkodok, nyugodtan hurrogjatok le.
Kerékvár:
Már ahogy beléptem, jobban tetszett, mint a Speedmetal. Én ott konkrétan egy Heavy Tools-t kerestem, amit tegnap találtam vhol a neten 96 E-ért, csak kép nem volt róla. Most meg már nem emlékszem, mi a cím, a boltban meg 76E-ért meg 196-ért volt HT, 96 ezresrõé nem tud senki. ???
A HT mániám oka a mostani Bikemagban a Bulldog teszt, úgyhogy ezért ne bántsatok, tudom, hogy ez is elég drága név.
Viszont mutattak egy Cheyenne Mustangot, mert felszereltségben majdnem ugyanaz, mint a HT Monky 76-ért, ára is vmi ilyesmi. Ez a Cheyenne tetszik, végre vmi, aminek fém hajtókarjai vannak!! Meg az egész nagyon korrekt kis gépnek tûnt! Mondjatok rá vmit!
Bikestore-ba jövõ héten megyek, majd akkor csöpögök a Giantek után is! ;D ;D
Írjatok!!!
Karen
b: a térdedrõl csak azért tudok, mert olvastam a ki mint edz úgy aratot. ;D Bocsi, hogy off voltam!
trifo: Konkrétan mirõl lenne szó? Az az igazság, hogy nem szívesen vennék használt bringát, fõleg ha ilyenekre gondolok, hogy teló, fék, azt hiszem ez természetes reakció. De azért kíváncsi lennék!
Na és akkor belefogok: Voltam ma 2 boltban!!!
Speedmetal:
én is jól megnéztem azt a TREK 4300-at, mint anno lazfer, de nekem nem tetszik a hajtókar, a pedál, a kormány (bocs az esetleges tök amatõr kifejezésekért), meg vhogy az a teló se szimpi, amit ráraktak. Azt mondta az eladó, hogy ha ennyi mindent kicseréltetnék rajta kapásból, akkor inkább rá kéne szánnom a 4500-re, mert kb. ott lennék anyagilag, csak a sok cserélgetés nélkül,de az meg már 130 körül mozog árban. Gáz.
Caprine-ban egyenlõre nem gondolkodok, nyugodtan hurrogjatok le.
Kerékvár:
Már ahogy beléptem, jobban tetszett, mint a Speedmetal. Én ott konkrétan egy Heavy Tools-t kerestem, amit tegnap találtam vhol a neten 96 E-ért, csak kép nem volt róla. Most meg már nem emlékszem, mi a cím, a boltban meg 76E-ért meg 196-ért volt HT, 96 ezresrõé nem tud senki. ???
A HT mániám oka a mostani Bikemagban a Bulldog teszt, úgyhogy ezért ne bántsatok, tudom, hogy ez is elég drága név.
Viszont mutattak egy Cheyenne Mustangot, mert felszereltségben majdnem ugyanaz, mint a HT Monky 76-ért, ára is vmi ilyesmi. Ez a Cheyenne tetszik, végre vmi, aminek fém hajtókarjai vannak!! Meg az egész nagyon korrekt kis gépnek tûnt! Mondjatok rá vmit!
Bikestore-ba jövõ héten megyek, majd akkor csöpögök a Giantek után is! ;D ;D
Írjatok!!!
Karen
Írta 2002. február 15. - 20:48
MÁrcius 21-24-ig (ha jól tévedek)a BNV területén. A Shimano standján tavaly még nyerni is lehetett bringát!
Írta 2002. február 15. - 20:36
Írta 2002. február 15. - 20:31
Az jutott eszembe, hogy aki most akar gépet venni, annak szerintem érdemes megvárni a Sport kiállítást. Ott a legtöbb gyártó kijön az új modellekkel és tök jól össze lehet hasonlítani a gépeket.
Írta 2002. február 15. - 11:58
Sziasztok!
Karen és Lazfer, használt bringán nem gondolkoztok? Igaz, hogy jobban meg kell nézni, hogy mit veszel, de lehet, hogy olcsóbban, jobbat találsz.
--Trifo
Karen és Lazfer, használt bringán nem gondolkoztok? Igaz, hogy jobban meg kell nézni, hogy mit veszel, de lehet, hogy olcsóbban, jobbat találsz.
--Trifo
Írta 2002. február 15. - 11:00
Vole: köszi a CAPRINE infókat!
(jó forrásaid lehetnek, vagy talán belsõs vagy?
(jó forrásaid lehetnek, vagy talán belsõs vagy?
Írta 2002. február 15. - 10:10
AZ idei Caprine bringakrol annyit tudok, hogy a vaztipusok egy kategoriaval feljebb mennek.
Ezt gondolom senki nem ertette rajtam kivul, ugyhogy rovide:
Highlander Crmo helyett az idei boomer lesz,
Boomer helyett a Revenge,
Revenge helyett a Team,
Es a Team kap egy uj vazat.
A Dual vaz is meg lesz ujitva, allitolag erosebb lesz, es egy kicsit mas formaju.
Ennyit tudok, az arakrol meg semmit.
Ezt gondolom senki nem ertette rajtam kivul, ugyhogy rovide:
Highlander Crmo helyett az idei boomer lesz,
Boomer helyett a Revenge,
Revenge helyett a Team,
Es a Team kap egy uj vazat.
A Dual vaz is meg lesz ujitva, allitolag erosebb lesz, es egy kicsit mas formaju.
Ennyit tudok, az arakrol meg semmit.
Írta 2002. február 15. - 09:54
hát szerintem fõleg azsfalt meg enyhe murva és dngölt földút... a többire én nem vinném...
Írta 2002. február 15. - 09:35
Hali
Trekking gépekrõl mi a véleményetek? Hogy bírják a terepet? Caprine Wheelman B-re gondoltam.
bye
MA
Trekking gépekrõl mi a véleményetek? Hogy bírják a terepet? Caprine Wheelman B-re gondoltam.
bye
MA
Írta 2002. február 15. - 01:22
Karen: ahogy szavaidból kiveszem, nagyjából egy cipõben járunk. A többiek jótanácsait összegezve én elõször egy CAPRINE Highlander A-ra, majd B-re, most pedig már egy Boomerre gondolok vásárlás ürügyén. A Boomer alu vázas, és egy RST telóval kijön 110e-bõl, ami nem rossz vétel, igaz én mint topic indító 70e-rõl indultam, de most már látom, hogy érdemes akár 110e-t is rászánnom a bulira.
A bringát (Boomer) valamikor márciusban tudom majd csak megvenni, ugyanis a Caprine addigra reméhetõleg elõrukkol az idei modellekkel. Azt is remélem, hogy az idei Caprine bringák legalább olyan jók lesznek mint a tavalyiak, na és persze drágábbak se legyenek túlságosan.
Ha valaki bármi elõzetes infót tud a 2002-es CAPRINE bringákról, ossza meg velem! Elõre is köszi!
A bringát (Boomer) valamikor márciusban tudom majd csak megvenni, ugyanis a Caprine addigra reméhetõleg elõrukkol az idei modellekkel. Azt is remélem, hogy az idei Caprine bringák legalább olyan jók lesznek mint a tavalyiak, na és persze drágábbak se legyenek túlságosan.
Ha valaki bármi elõzetes infót tud a 2002-es CAPRINE bringákról, ossza meg velem! Elõre is köszi!
Írta 2002. február 14. - 20:59
off, húú ennyit rinyáltam a térdem miatt, hogy még mindig emlékszel rá ? ;D mostanában fog kiderülni hogy fáj-e, tavaly is ilyenkor kezdte
on
on
Írta 2002. február 14. - 18:32
tamaskaaa
végülis egyre gondoltunk ;D
csak most nekem is nagyon ninsc lóvém de ha lenne tuti vennék ezt azt
végülis egyre gondoltunk ;D
csak most nekem is nagyon ninsc lóvém de ha lenne tuti vennék ezt azt
Írta 2002. február 14. - 17:45
Hat neked is csak a Caprine Highlandert tudom ajanlani. Szerintem arban, es felszereltsegben is nagyon jo. Nekem van egy alado, fentebb mar irtam rola Lazfernek is. Bar o nem tudom hogy dontott, de erdemes megnezni. Ha veszel bele egy jobbfajta telot, meg akkor is 100e alatt vagy.
/ A bringa kompletten 55e./
/ A bringa kompletten 55e./
Írta 2002. február 14. - 17:28
Hát akkor maradok én is a "komplett" gépnél.
A térded már jól van, b?
Egyébként köszi a bókot : :, már bõvíteni kéne lassan a "site-ot". ;D
Üdv, puszi,
Karen
A térded már jól van, b?
Egyébként köszi a bókot : :, már bõvíteni kéne lassan a "site-ot". ;D
Üdv, puszi,
Karen
Írta 2002. február 14. - 17:06
dehogynem, de mégis olyan lesz mint amit akarsz
mondjuk én is komplettó biriglit vettem másfél éve, azóta már kevés az eredeti cucc
(megnéztem a honlapod, nem semmi ez a szinkron dolog ,grat ! )
mondjuk én is komplettó biriglit vettem másfél éve, azóta már kevés az eredeti cucc
(megnéztem a honlapod, nem semmi ez a szinkron dolog ,grat ! )