Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

MTB 70e körül

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Háj!!

Most már majdnem biztos, hogy merevvázas lesz a választottam, Luki is megerõsített ebben.
Az a Cheyenne, amit mondtam, pl. akciós, tavalyi. Nem találtam róla semmit a neten, de tele van Zoom cuccokkal (teló, nyeregcsõ, stb.) Meg a keréken valami X-plorer (felni? külsõ?  ???) Meg Acera v Altus szett, nem emlékszem, nekem tök 8, Altus is bõven megfelelõ.

Ma még elnéztem a Bikestore-ba, 2002-es bringák nincsenek még, és ami tavalyról megmaradt, azok nekem nem tetszenek, ez majdnem minden boltra érvényes, amit néztem, akár élõben, akár neten, végülis a "tavalyi akciók" már 6 hete tartanak.
Volt egy Giant Boulder Team-jük januárban 105E-ért akciósan, pölö azt azonnal megvettem volna, ha lett volna pénzem.
Új Gianteken lesz tárcsafék, már az olcsóbb kat.-ban is. Érdemes azt venni elsõ bringára már akár?!

[move]STUFF[/move]

Átrendezik a Bikestore-t, alkatrészeket is lehet majd kapni nagy választékban!

Gabo:
Tök szívesen vennék TREK-et, de nem valószínû, hogy az lesz, mert igencsak megkérik a név árát.Meg az élettertam garanciáét. Kevesebbért jobbat kapok, ha mást veszek. That's life.  :-/

Pá, jó hétvégét mindenkinek!

Karen

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
Karen!

Ha TREK-en gondolkodsz akkor érdemes megnézni a Nella kínálatát is, bár nem a legolcsóbbak. (Õk a TREK és a Rock Shox termékek hivatalos forgalmazói.)

http://www.nella.hu/

Címük:
Budapest, 1054
Kálmán Imre utca 23.
Telefon: 331-3184

Egyébként most érdemes nézelõdni, mert a legtöbb helyen ilyenkor a tavalyi bringák, alkatrészek akciósan mennek. Használd ki!

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
szerintem nagyon sokszor irtam, hogy szerintem  ;D

mondhatni a szóismétlés hibájába estem bele  :-/

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Karen: szerintem egyenlére nem biztos, hogy kell teló. Elég szerintem utólag beszerezni egyet majd.

Boltok szempontjából szerintem nézd meg a Ride Bike és a Probike honlapját is (www.ridebike.hu, www.probike.hu) Szerintem árban sokkal jobbak mint a Speedmetal. Fõleg a ridebike nagyon jó, csak eléggé a város szélefelé van, de ha akarod leirom, hogy hogy jutsz ode, v megmutatom, ho ugy jobb.

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Ja és egy alapvetõ kérdés:
az általam korábban leírtak alapján szerintetek kell nekem egyáltalán teló??!!  ??? ???
59 kg vagyok, ha ez számít vmit.
Karen

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Luki:  engem is érdekel a Sportkiállítás!!

b: a térdedrõl csak azért tudok, mert olvastam a ki mint edz úgy aratot.  ;D Bocsi, hogy off voltam!

trifo:  Konkrétan mirõl lenne szó? Az az igazság, hogy nem szívesen vennék használt bringát, fõleg ha ilyenekre gondolok, hogy teló, fék, azt hiszem ez természetes reakció.  :) De azért kíváncsi lennék!

Na és akkor belefogok: Voltam ma 2 boltban!!!

Speedmetal:
én is jól megnéztem azt a TREK 4300-at, mint anno lazfer, de nekem nem tetszik a hajtókar, a pedál, a kormány  (bocs az esetleges tök amatõr kifejezésekért), meg vhogy az a teló se szimpi, amit ráraktak. Azt mondta az eladó, hogy ha ennyi mindent kicseréltetnék rajta kapásból, akkor inkább rá kéne szánnom a 4500-re, mert kb. ott lennék anyagilag, csak a sok cserélgetés nélkül,de az meg már 130 körül mozog árban. Gáz.
Caprine-ban egyenlõre nem gondolkodok, nyugodtan hurrogjatok le.

Kerékvár:
Már ahogy beléptem, jobban tetszett, mint a Speedmetal. Én ott konkrétan egy Heavy Tools-t kerestem, amit tegnap találtam vhol a neten 96 E-ért, csak kép nem volt róla. Most meg már nem emlékszem, mi a cím, a boltban meg 76E-ért meg 196-ért volt HT, 96 ezresrõé nem tud senki.  ???
A HT mániám oka a mostani Bikemagban a Bulldog teszt, úgyhogy ezért ne bántsatok, tudom, hogy ez is elég drága név.
Viszont mutattak egy Cheyenne Mustangot, mert felszereltségben majdnem ugyanaz, mint a HT Monky 76-ért, ára is vmi ilyesmi. Ez a Cheyenne tetszik, végre vmi, aminek fém hajtókarjai vannak!! Meg az egész nagyon korrekt kis gépnek tûnt! Mondjatok rá vmit!

Bikestore-ba jövõ héten megyek, majd akkor csöpögök a Giantek után is!  ;D ;D

Írjatok!!!

Karen

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
MÁrcius 21-24-ig (ha jól tévedek)a BNV területén. A Shimano standján tavaly még nyerni is lehetett bringát!

lazfer

lazfer

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Luki: ez a kiállítás hol és mikor lesz?

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Az jutott eszembe, hogy aki most akar gépet venni, annak szerintem érdemes megvárni a Sport kiállítást. Ott a legtöbb gyártó kijön az új modellekkel és tök jól össze lehet hasonlítani a gépeket.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Sziasztok!

Karen és Lazfer, használt bringán nem gondolkoztok? Igaz, hogy jobban meg kell nézni, hogy mit veszel, de lehet, hogy olcsóbban, jobbat találsz.

--Trifo

lazfer

lazfer

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Vole: köszi a CAPRINE infókat!

(jó forrásaid lehetnek, vagy talán belsõs vagy? :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
AZ idei Caprine bringakrol annyit tudok, hogy a vaztipusok egy kategoriaval feljebb mennek.
Ezt gondolom senki nem ertette rajtam kivul, ugyhogy rovide:
Highlander Crmo helyett az idei boomer lesz,
Boomer helyett a Revenge,
Revenge helyett a Team,
Es a Team kap egy uj vazat.
A Dual vaz is meg lesz ujitva, allitolag erosebb lesz, es egy kicsit mas formaju.
Ennyit tudok, az arakrol meg semmit.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hát szerintem fõleg azsfalt meg enyhe murva és dngölt földút... a többire én nem vinném...

MA

MA

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Hali

Trekking gépekrõl mi a véleményetek? Hogy bírják a terepet? Caprine Wheelman B-re gondoltam.

bye

MA

lazfer

lazfer

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Karen: ahogy szavaidból kiveszem, nagyjából egy cipõben járunk. A többiek jótanácsait összegezve én elõször egy CAPRINE Highlander A-ra, majd B-re, most pedig már egy Boomerre gondolok vásárlás ürügyén. A Boomer alu vázas, és egy RST telóval kijön 110e-bõl, ami nem rossz vétel, igaz én mint topic indító 70e-rõl indultam, de most már látom, hogy érdemes akár 110e-t is rászánnom a bulira.

A bringát (Boomer) valamikor márciusban tudom majd csak megvenni, ugyanis a Caprine addigra reméhetõleg elõrukkol az idei modellekkel. Azt is remélem, hogy az idei Caprine bringák legalább olyan jók lesznek mint a tavalyiak, na és persze drágábbak se legyenek túlságosan.

Ha valaki bármi elõzetes infót tud a 2002-es CAPRINE bringákról, ossza meg velem! Elõre is köszi!

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
off, húú ennyit rinyáltam a térdem miatt, hogy még mindig emlékszel rá ?  ;D mostanában fog kiderülni hogy fáj-e, tavaly is ilyenkor kezdte

on

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
tamaskaaa

végülis egyre gondoltunk  ;D

csak most nekem is nagyon ninsc lóvém de ha lenne tuti vennék ezt azt ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hat neked is csak a Caprine Highlandert tudom ajanlani. Szerintem arban, es felszereltsegben is nagyon jo. Nekem van egy alado, fentebb mar irtam rola Lazfernek is. Bar o nem tudom hogy dontott, de erdemes megnezni. Ha veszel bele egy jobbfajta telot, meg akkor is 100e alatt vagy.
/ A bringa kompletten 55e./

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Hát akkor maradok én is a "komplett" gépnél.
A térded már jól van, b?
Egyébként köszi a bókot  ::) ::), már bõvíteni kéne lassan a "site-ot".  ;D

Üdv, puszi,
Karen

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
dehogynem, de mégis olyan lesz mint amit akarsz  :)

mondjuk én is komplettó biriglit vettem másfél éve, azóta már kevés az eredeti cucc

(megnéztem a honlapod, nem semmi ez a szinkron dolog  ;) ,grat ! )