Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

Tomka1

Tomka1

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Hello!

Mi a véleményetek a 2005ös Drop Off Triple-rõl?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a hosszabb csavar az vagy 40 forint, és akkor rozsdamentes/savállókat vettél ;)
érdemes amugy minõségi csavarra áldozni, ott is, és máshol is a kerékpáron, fõleg a stucninál még: ha elnyalódik, komoly károkat tud okozni....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rollin Limp

Rollin Limp

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
1,5 centis alátét kell ,de akkor ezek szerint hosszabb csavar is kell ,mert amit a Hayes hfx 9-hez adnak gyárilag az rövid lesz sztem ....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Vagy vegyél szuperszörnyet. Annál nincs gond a 2003-as szériával. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg lehet, nem is nehezen, annyi csak, hogy a PM csonkok kicsit rovidre sikerultek. Kb egy-masfel centi alatet kell majd, [ha jol emlekszem]igyekezz pontosan kiszabni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rollin Limp

Rollin Limp

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Köszi Rob.
Hát huhh remélem meg lehet majd oldani ...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sajnos kicsit "elszabták" az olasz mérnökök, ki kell alátétezni, hogy felmenjen a villaszárra a pm féknyereg 200-as tárcsával.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rollin Limp

Rollin Limp

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani ,hogy miért írták azt a bikemagban ,hogy a 2003-as Monstereknél csak félig van megoldva a direkt post mount 8" ?Nekem is ilyen villám van és eléggé kicsi a hely a tárcsa és fékkonzol között .
köszi elõre

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

azabaj, hogy ha konnyu villa kell, amit gyilkolni akarsz, akkor elojon a `01-02 03 torekeny szeria, amit ugy jobb kerulni inkabb :)

miert nem black vagy psylo? [tudom tudom nem marzo topik]

Mert 1 tökéletes 05-ös Black RTWD-vel csak 50e körül van,a Psylo meg még kevesebb,kb fele annyi...
Túl olcsóak és yók?

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
ki is volt az aki a régi hirdetésben mindenféle marzocski villát meg tudott hozni? A lelkem is eladnám egy rocco-ért.
Sirkövemre:
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azabaj, hogy ha konnyu villa kell, amit gyilkolni akarsz, akkor elojon a `01-02 03 torekeny szeria, amit ugy jobb kerulni inkabb :)

miert nem black vagy psylo? [tudom tudom nem marzo topik]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon nem ismerem õket, de a SrSuntour nem a kedvenc márkám... Persze ez csak elõítélet...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Értés. És köszönet. Az árral az a baj, hogy még nincs rá sok. Olyan 50-60 körül. Max. Talán. Egyenlõre. És tudom, hogy ez kevés, de... De ha lenne valami, amibe beleszeretnék, háááát, akkor lenne mire gyûjteni. Ezért képlékeny még a dolog... (Esetleg inkább RS. De mindjárt megkérdem ott is. Mert ezzel a kategóriával nagyon nem vagyok tisztában...)

Sr suntour duro-d vagy Rux?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Értés. És köszönet. Az árral az a baj, hogy még nincs rá sok. Olyan 50-60 körül. Max. Talán. Egyenlõre. És tudom, hogy ez kevés, de... De ha lenne valami, amibe beleszeretnék, háááát, akkor lenne mire gyûjteni. Ezért képlékeny még a dolog... (Esetleg inkább RS. De mindjárt megkérdem ott is. Mert ezzel a kategóriával nagyon nem vagyok tisztában...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"Ugribugri, 4X, street, stb" es 100-110mm ut?

A legjobb ha lebutitasz egy 66 -ot ;)

Ezetleg Z1, de mindegyik eros villa sokat mozog, amelyik meg eros es keveset mozog, az tul nehez es nem mozog ( DJ -k ).
Azert jo lenne tudni milyen arban gondolkozol ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, marzósok: ha szeretnék egy merev bringát viszonylag általános célra, akkor milyen marzón érdemes gondolkodni? 100-110mm út elég is lenne. Ugribugri, 4X, street, stb, tehát fontos, hogy ne dög nehéz és ne csak dirt-re való nem mozgó legyen. No meg persze ne legyen horribilis ára, de ez még képlékeny, ezért nem írok konkrét limitet. PErsze láma kérdés, de a marzókat nagyon nem ismerem...

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Kihez vigyem olaj és szimmering cserére a SHIVER SC-met? Eddig 2 boltban jártam pesten és USD-vel elhajtanak a picsába.Blue Cet nálam nem járja..szal azon kívül.Köszi!

Pedalomanba probalkozz! De elotte telefonalj!
www.pedaloman.hu

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
faktor? drága de legalább lassú ... ;)

Re4p3R

Re4p3R

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Kihez vigyem olaj és szimmering cserére a SHIVER SC-met? Eddig 2 boltban jártam pesten és USD-vel elhajtanak a picsába.Blue Cet nálam nem járja..szal azon kívül.Köszi!

--->>PolarX2005<<---
Lecseréltem már egy SS-re!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
úgy 78.5 :P