Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Egyre olcsóbb! De tényleg! Ha visszanézed pl. a shimano régebbi árlistáit, valami 3 év alatt fele annyiba kerül újonnan! (nem beszélve arról, hogy még jobb is). A polarx mindíg 40e volt, ha jól tudom. Ezt is felfoghatod annak, hogy egyre olcsóbb, ha megnézed az inflációt (4-7% ?)

Mondjuk RockShoxék is levittek egy-két árat, pl. a Judy Sl, 80ról 60ra, majd 50re esett az ára, igaz, hogy a minõsége nem ugyanaz.

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Ha találok majd 2005 elején DJ III -t 86 000 HUF-ért megigérem nektek, hogy azt veszem. Amúgymeg nekem sem a külsõ a lényeg (számomra is sokkal fontosabb egy váz teherbírósága például mint a színe), de valjuk be, hogyha 2 dolog ugyanolyan felépítésû akkor ti is a kölsõ alapján választotok. Tényleg az évek alatt egyre drágábbak lesznek a telók (mint a tej meg a kenyér ;D) v. egyre olcsóbbak (mint általában a mûszaki cikkek ) ??? Ugye az utóbbi ??? Na mindegy hagyjuk ezt a témát. Miért van majdnem minden Marzocchi telón Bomber felirat ?

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
dj3-acél becsúszó
drop off comp-alu(ua mint a tavaji dj3)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
drop off compnak nem acel becsuszoja van?

http://web.axelero.h...rban/marzo1.jpg
http://web.axelero.h...rban/marzo2.jpg

nagy tarcsa rulez!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
1: ha 45ért adja, akkor az a 2002es széria.
olyat sosenem venni meg senkinek!
2: dj3 vs do comp. más a színe, ugyanaz a bele, és a dj3 86e. csak a becsúszó. amúgy meg miért is sejtettem, hogy a fekete a lényeg... egy telót használni kell, nem nézni.
3: wedge.
ha nem változtattak rajta 2002 óta, akkor sose.
lyukas váll lol. cc-re sok az ut, fr ki tudja, de milyen teló már?! elég visszaolvasni. ennyi pénzért már dj.
(edit: itt is a 2003-as djröl van szó.)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
http://web.axelero.h...rban/marzo1.jpg
http://web.axelero.h...rban/marzo2.jpg

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Milyen Marzót tudtok nekem ajánlani olyan 30-50 között? olajcuccos mindenképp legyen benne! Új és használt is érdekell! mindenre lenne hasznláva, no xc!

Most egy dirt jumper 2-t ajánlottak nekem 45é! Aztán még aznap a pinkbikeon láttam egy ugyanilyen telót, ahogy a gyerek felrakta az új hayest, rá, aztán meghúzta a féket, és a tárcsatartószem leszakadt!!! Majd mindjárt belinkelem ide! Brutál!

Egyébként mit tudtok mondani errõl a telóról?

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
És itt már nem azon van a hangsúly, hogy mi lesz v. mi nem lesz jövõre (hát remélem több hó lesz ... ;D), hanem ,hogy mit ajánlotok 90 Kg-hoz és ugri-bugri stílushoz 60-70 000 tallér körül ??? A DOC-ról meg kezdek lemondani, de valami jót tudtok ezen az áron nagyjából mondani ??? Én még a Wedget nézegettem, az mennyibe is kerül ??? Lehet IDÉN kapni ??? ;D

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Méghogy a Drop Off Comp ugyanaz mint a Dirt Jumper. Felépítésileg tényleg lehet hogy ugyanaz (speciel szerintem ezerszer szebb a fekete beszúszó, de ez relative), de a DOC 79900 HUF, míg a DJIII már 99900 HUF. Neked mindegy, hogy 0 Ft-ot kapsz az utcán v. 20000 Ft-ot.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
na b@udmeg eleg volt!

nem tudjuk megmondani mi lesz 1 ev mulva ezert ne is kerdezd.
ha a jovo erdekel menj el egy cigan asszonyhoz o majd josol neked.
oem telo csak beszerelve van elvileg.
ezert meg annyi info sincs rola, mint a tobbirol.
regen voltak z1 z2 z3 z4 z5 telok.

asszem enyni.
majd egy ev mulva gyere kerdezni akkor tudunk tobbet mondani

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
1. igen, OEM villák csak komplett gépekbe építve találhatók meg tõlünk nyugatabbra, általában maga a villa is más, "ócssósítva" van pl. 888R vs. 888RT

2. pár éve még Z5 -> Z1 volt a paletta, minnél kisebb szám volt a Z után annál jobb villád volt ! ;)
Maga a Z betü asszem a Zokes-ot jelöli.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
oem ja, csak kerékpárral, csakhogy ezeket kiszedegetik, és igy adják el külön.
z sorozat: régen z1-z5ig terjedt, a legjobb az 1es(természetesen)
ma már a gyengébbeket exr exc és hasonló megjegyezhetetlen néven jegyzik.
hogy do-t lehet e kapni, hááát.. nemsok boltban láttam az utóbbi idöben. de nem vesztetek sokat.
mindamellett ugyanaz mint a 2003-as dj3.... csak annak nem fekete a becsúszója.

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Lenne pár hülye kérdésem ( a Marzocchi fanok már biztosan készítik a kötelet a bitófára, hogy felakasszák magukat : hogy merek és ilyeneket kérdezni, de csak megkérdezem):
1. Az OEM azt jelenti, hogy csak gyárilag épített bringákban található meg az adott villa, külön venni nem lehet ???
2. A Z1, Z2, Z3 ... stb. mit jelöl ??? A marzocchi honlapján minden idei villa ami "Z-s" az mind Z1-es (remélem ez érthetõ volt így ;D), Ti viszont beszéltetek már "Z mittoménakárhányról" is. Akkor most mit is jelöl a Z... ????

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sziasztok!És 26mm-es -hez? Régi xc-600-hoz kéne szimering!

Üdv:G.Pityu

kapsz bele simán csak annyi a dolgod hogy az aljából 1mm-t lecsiszolsz mert sajna 7mm magas. Kb 190HuF áron vehetõ...
Én a régi XCR embe használtam amig el nem adtam de a srác aki megvette már 1 éve nyúzza vele :D

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
NE ugassatok egybõl le, megmondom õszintén nem hivtam fel egy boltot se, meg nem is akarok holnap venni, de

lehet még kapni dropoff compot?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
;D istenem örültem mint majom a farkának ;)
egyébként ma jól kimozgattam mind a 200 milit egy elbaszott leérkezés miatt..de megmentett a long travel..

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Na végre megvan a monster :)

Ez így nem mond eleget, láttátok volna a fejét is Monster nyomogtaás közben ! ;) ;D

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
És ha jövõre nem lesz Drop Off Comp akkor mit tudtok ajánlani ami ugri-bugrira van és kb. 60 000-70 000 HUF ( jó lenne ha legálabb 110 mm-t mozogna ). És az is jó lenne ha marzo lenne, de mást is megtûrnék ;D
Tényleg, ez most nagyon nem ide fog tartozni, de a Rock-shocks Judy-k inkább cross-country v. inkább mókuskergetõ villák ? ???

dugo

dugo

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Igen,összenyomott állapotban.

Wik

Wik

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Helló! Minden Marzocchin összenyomott állapotban adják meg az olaj magaságát gyárilag?? Nincs valakinek 2001 super t -hez fékhidja, vagy egész villa sérülten, amin ez épp??? ::)