Egyre olcsóbb! De tényleg! Ha visszanézed pl. a shimano régebbi árlistáit, valami 3 év alatt fele annyiba kerül újonnan! (nem beszélve arról, hogy még jobb is). A polarx mindíg 40e volt, ha jól tudom. Ezt is felfoghatod annak, hogy egyre olcsóbb, ha megnézed az inflációt (4-7% ?)
Mondjuk RockShoxék is levittek egy-két árat, pl. a Judy Sl, 80ról 60ra, majd 50re esett az ára, igaz, hogy a minõsége nem ugyanaz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
vendég__*
Írta 2004. június 19. - 19:47
Írta 2004. június 19. - 19:42
Ha találok majd 2005 elején DJ III -t 86 000 HUF-ért megigérem nektek, hogy azt veszem. Amúgymeg nekem sem a külsõ a lényeg (számomra is sokkal fontosabb egy váz teherbírósága például mint a színe), de valjuk be, hogyha 2 dolog ugyanolyan felépítésû akkor ti is a kölsõ alapján választotok. Tényleg az évek alatt egyre drágábbak lesznek a telók (mint a tej meg a kenyér ;D) v. egyre olcsóbbak (mint általában a mûszaki cikkek ) ??? Ugye az utóbbi ??? Na mindegy hagyjuk ezt a témát. Miért van majdnem minden Marzocchi telón Bomber felirat ?
Írta 2004. június 19. - 19:27
Írta 2004. június 19. - 19:21
drop off compnak nem acel becsuszoja van?
nagy tarcsa rulez!
http://web.axelero.h...rban/marzo1.jpg
http://web.axelero.h...rban/marzo2.jpg
nagy tarcsa rulez!
Írta 2004. június 19. - 19:20
1: ha 45ért adja, akkor az a 2002es széria.
olyat sosenem venni meg senkinek!
2: dj3 vs do comp. más a színe, ugyanaz a bele, és a dj3 86e. csak a becsúszó. amúgy meg miért is sejtettem, hogy a fekete a lényeg... egy telót használni kell, nem nézni.
3: wedge.
ha nem változtattak rajta 2002 óta, akkor sose.
lyukas váll lol. cc-re sok az ut, fr ki tudja, de milyen teló már?! elég visszaolvasni. ennyi pénzért már dj.
(edit: itt is a 2003-as djröl van szó.)
olyat sosenem venni meg senkinek!
2: dj3 vs do comp. más a színe, ugyanaz a bele, és a dj3 86e. csak a becsúszó. amúgy meg miért is sejtettem, hogy a fekete a lényeg... egy telót használni kell, nem nézni.
3: wedge.
ha nem változtattak rajta 2002 óta, akkor sose.
lyukas váll lol. cc-re sok az ut, fr ki tudja, de milyen teló már?! elég visszaolvasni. ennyi pénzért már dj.
(edit: itt is a 2003-as djröl van szó.)
vendég__*
Írta 2004. június 19. - 19:18
vendég__*
Írta 2004. június 19. - 19:15
Milyen Marzót tudtok nekem ajánlani olyan 30-50 között? olajcuccos mindenképp legyen benne! Új és használt is érdekell! mindenre lenne hasznláva, no xc!
Most egy dirt jumper 2-t ajánlottak nekem 45é! Aztán még aznap a pinkbikeon láttam egy ugyanilyen telót, ahogy a gyerek felrakta az új hayest, rá, aztán meghúzta a féket, és a tárcsatartószem leszakadt!!! Majd mindjárt belinkelem ide! Brutál!
Egyébként mit tudtok mondani errõl a telóról?
Most egy dirt jumper 2-t ajánlottak nekem 45é! Aztán még aznap a pinkbikeon láttam egy ugyanilyen telót, ahogy a gyerek felrakta az új hayest, rá, aztán meghúzta a féket, és a tárcsatartószem leszakadt!!! Majd mindjárt belinkelem ide! Brutál!
Egyébként mit tudtok mondani errõl a telóról?
Írta 2004. június 19. - 19:13
És itt már nem azon van a hangsúly, hogy mi lesz v. mi nem lesz jövõre (hát remélem több hó lesz ... ;D), hanem ,hogy mit ajánlotok 90 Kg-hoz és ugri-bugri stílushoz 60-70 000 tallér körül ??? A DOC-ról meg kezdek lemondani, de valami jót tudtok ezen az áron nagyjából mondani ??? Én még a Wedget nézegettem, az mennyibe is kerül ??? Lehet IDÉN kapni ??? ;D
Írta 2004. június 19. - 19:08
Méghogy a Drop Off Comp ugyanaz mint a Dirt Jumper. Felépítésileg tényleg lehet hogy ugyanaz (speciel szerintem ezerszer szebb a fekete beszúszó, de ez relative), de a DOC 79900 HUF, míg a DJIII már 99900 HUF. Neked mindegy, hogy 0 Ft-ot kapsz az utcán v. 20000 Ft-ot.
Írta 2004. június 19. - 18:40
na b@udmeg eleg volt!
nem tudjuk megmondani mi lesz 1 ev mulva ezert ne is kerdezd.
ha a jovo erdekel menj el egy cigan asszonyhoz o majd josol neked.
oem telo csak beszerelve van elvileg.
ezert meg annyi info sincs rola, mint a tobbirol.
regen voltak z1 z2 z3 z4 z5 telok.
asszem enyni.
majd egy ev mulva gyere kerdezni akkor tudunk tobbet mondani
nem tudjuk megmondani mi lesz 1 ev mulva ezert ne is kerdezd.
ha a jovo erdekel menj el egy cigan asszonyhoz o majd josol neked.
oem telo csak beszerelve van elvileg.
ezert meg annyi info sincs rola, mint a tobbirol.
regen voltak z1 z2 z3 z4 z5 telok.
asszem enyni.
majd egy ev mulva gyere kerdezni akkor tudunk tobbet mondani
Írta 2004. június 19. - 18:40
1. igen, OEM villák csak komplett gépekbe építve találhatók meg tõlünk nyugatabbra, általában maga a villa is más, "ócssósítva" van pl. 888R vs. 888RT
2. pár éve még Z5 -> Z1 volt a paletta, minnél kisebb szám volt a Z után annál jobb villád volt !
Maga a Z betü asszem a Zokes-ot jelöli.
2. pár éve még Z5 -> Z1 volt a paletta, minnél kisebb szám volt a Z után annál jobb villád volt !
Maga a Z betü asszem a Zokes-ot jelöli.
Írta 2004. június 19. - 18:38
oem ja, csak kerékpárral, csakhogy ezeket kiszedegetik, és igy adják el külön.
z sorozat: régen z1-z5ig terjedt, a legjobb az 1es(természetesen)
ma már a gyengébbeket exr exc és hasonló megjegyezhetetlen néven jegyzik.
hogy do-t lehet e kapni, hááát.. nemsok boltban láttam az utóbbi idöben. de nem vesztetek sokat.
mindamellett ugyanaz mint a 2003-as dj3.... csak annak nem fekete a becsúszója.
z sorozat: régen z1-z5ig terjedt, a legjobb az 1es(természetesen)
ma már a gyengébbeket exr exc és hasonló megjegyezhetetlen néven jegyzik.
hogy do-t lehet e kapni, hááát.. nemsok boltban láttam az utóbbi idöben. de nem vesztetek sokat.
mindamellett ugyanaz mint a 2003-as dj3.... csak annak nem fekete a becsúszója.
Írta 2004. június 19. - 18:32
Lenne pár hülye kérdésem ( a Marzocchi fanok már biztosan készítik a kötelet a bitófára, hogy felakasszák magukat : hogy merek és ilyeneket kérdezni, de csak megkérdezem):
1. Az OEM azt jelenti, hogy csak gyárilag épített bringákban található meg az adott villa, külön venni nem lehet ???
2. A Z1, Z2, Z3 ... stb. mit jelöl ??? A marzocchi honlapján minden idei villa ami "Z-s" az mind Z1-es (remélem ez érthetõ volt így ;D), Ti viszont beszéltetek már "Z mittoménakárhányról" is. Akkor most mit is jelöl a Z... ????
1. Az OEM azt jelenti, hogy csak gyárilag épített bringákban található meg az adott villa, külön venni nem lehet ???
2. A Z1, Z2, Z3 ... stb. mit jelöl ??? A marzocchi honlapján minden idei villa ami "Z-s" az mind Z1-es (remélem ez érthetõ volt így ;D), Ti viszont beszéltetek már "Z mittoménakárhányról" is. Akkor most mit is jelöl a Z... ????
Írta 2004. június 19. - 17:55
Sziasztok!És 26mm-es -hez? Régi xc-600-hoz kéne szimering!
Üdv:G.Pityu
kapsz bele simán csak annyi a dolgod hogy az aljából 1mm-t lecsiszolsz mert sajna 7mm magas. Kb 190HuF áron vehetõ...
Én a régi XCR embe használtam amig el nem adtam de a srác aki megvette már 1 éve nyúzza vele
Írta 2004. június 19. - 17:54
NE ugassatok egybõl le, megmondom õszintén nem hivtam fel egy boltot se, meg nem is akarok holnap venni, de
lehet még kapni dropoff compot?
lehet még kapni dropoff compot?
Írta 2004. június 19. - 16:31
;D istenem örültem mint majom a farkának
egyébként ma jól kimozgattam mind a 200 milit egy elbaszott leérkezés miatt..de megmentett a long travel..
egyébként ma jól kimozgattam mind a 200 milit egy elbaszott leérkezés miatt..de megmentett a long travel..
Írta 2004. június 19. - 15:15
Na végre megvan a monster
Ez így nem mond eleget, láttátok volna a fejét is Monster nyomogtaás közben ! ;D
Írta 2004. június 19. - 14:47
És ha jövõre nem lesz Drop Off Comp akkor mit tudtok ajánlani ami ugri-bugrira van és kb. 60 000-70 000 HUF ( jó lenne ha legálabb 110 mm-t mozogna ). És az is jó lenne ha marzo lenne, de mást is megtûrnék ;D
Tényleg, ez most nagyon nem ide fog tartozni, de a Rock-shocks Judy-k inkább cross-country v. inkább mókuskergetõ villák ? ???
Tényleg, ez most nagyon nem ide fog tartozni, de a Rock-shocks Judy-k inkább cross-country v. inkább mókuskergetõ villák ? ???
Írta 2004. június 19. - 06:01
Írta 2004. június 18. - 22:23
Helló! Minden Marzocchin összenyomott állapotban adják meg az olaj magaságát gyárilag?? Nincs valakinek 2001 super t -hez fékhidja, vagy egész villa sérülten, amin ez épp??? :