Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
HALI,KÖSZI A SEGÍTSÉGEKET.JÓ TEKERÉST,UGRÁST,MÁSZÁST...STB,KINEK MI.ÜDV

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Nekem volt Super Triple Pro telóm, 2002-es és szerintem frenetikussan jó teló! Erõs, strapabíró és könnyû (és szép is). A Monster még strapabíróbb. Ha jó állapotban van az a Monster, amit akarsz szerezni, akkor érdemes rá elcserélni, de érdemes figyelni arra, hogy a géped mindig egyensúlyban legyen, tehát se elõre és se hátra ne húzzon, középen legyen a súlypont. Próbáld ki a gépedet azzal a Monster telóval és ha úgy érzed, hogy jó az egyensúlya a gépednek a számodra és a teló is jó, akkor cseréld el rá!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Így igaz, ha nagyokat ugrasz akkor érdemes cipelni a + kb. 1.5 kilót, egyébként nem.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ha zuhanni akarsz igen ha meg "csak" dh akkor nem.

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
JÓESTÉT URAK,KÉRDÉSEM LENNE(REMÉLEM NEM GYP),ÉRDEMES E SZERINTETEK LECSERÉLNEM A SUPER-T PRO TELÓM EGY (MÉG A BÉKEBELI PIROS)MONSTERRE.A SUPERT MOST KEZDTEM HASZNÁLNI,NINCS TAPASZTALATOM VÉLE,EZÉRT KÉRDEM SOKAT PRÓBÁLT FÓRUMTÁRSAIM.ÜDV

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
szörny? hmm.....ezt már hallottam valahol! ;D ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nezzuk akkor kell egy tultervezett telo, hogy ha hibazol akkor ne legyen baja ezert cipelzs +1kilot
aztan beut a cumo kerek off.
erosebb kerek
ismet benaztal es elnyomja a vazat mert a telo az nem fog mivel tul van tervezve (kerek sem)
akkor kell egy tulmeretezett vaz. ismet cipelsz par kiloval tobbet.
a vege egy nagy szorny pedig csak bringazni akartal.

ennyi.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
az vegye meg a dirtjumpert :D
az 100 kilós figurák alatt még mozog is.... :D
söt, kihuzza 15 centire, és lesz egy személyre szabbott(testsúlyhoz) endúró villája :D
na mind1, remélem azért lesz egyszer ujra olyan marzó, amit mindkei szivesen megvesz. akinek a név számít, és az is akinek a tudása, technologiája.
és már ujra haladnak effelé és ez jóóó.....

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Sajnos az ember nem mindig tudja uralni a bringát (még a profiknál is elõfordul) és ilyen esetben bekövetkezikhet egy crash, mely kellemetlen dolgokkal is járhat (telótörés, stb.).
Szerintem azért nem hülyeség túlbiztosítani a dolgokat, fõleg annak jó a túlbiztosított teló, aki megközelíti vagy túl is van a 100 kilós testsúlyon vagy netán elég hosszú idõre akar telót venni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
meg sósmogyi és duke :D

igazad van rob.
aki tud, és meg van a stilusa, nem lesz baja a 30asnak sem. de attól még szebb a 32.
csak ezt a black paltinumot meg nem kéne eröltetni.. azon szépet mosolyogtam a cikket olvasva is..
és nem csak én mosolyogtam meg ;)
ha marzó:
a frankeinstein volt eddig szinte a legjobb villájuk. oldschool, csavaros, 8at mozog, nyilt olaj, stb. csak az is ritka:( akkor még tudtak gyártani jó villát.
nem kell túltervezni igaz, de valahogy könnyebb szívvel mennék neki bárminek is egy fox 36-al, vagy egy '03 dj3-al, mitn ezzel... ez nem túltervezés, hanem egyszerüen csak egy villa, ami tuti nem törik el. elég a 32-es is ;)

aki tud biciklizni, és a könnyû dirt gépébe kellene valami villa, az most szerinted mit vesz? black-et vagy psylot. de csak a psyloból van átütõs.

pont ezaz. nemcsak a dirt gép a könnyü. mellesleg ott nem is számít a súly annyira. bármi másra is a 2.5 kilós szimplavállas villa már nehéz.. és pont ebben a kategóriában nincs a marzónak villája, pedig énis nagyon szivesen megvettem volna.. átütõ, nem kõ nehéz, szép mozgás. ennyi kéne....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
aki tud biciklizni, és a könnyû dirt gépébe kellene valami villa, az most szerinted mit vesz? black-et vagy psylot. de csak a psyloból van átütõs. a blöki jó kis villa lenne, ha lenne belõle 20 mm-eres alsószárral. (lásdd elcsé biciklije)
anno 2000-ben volt egy villa, az volt a neve hogy z1 x-fly qr20, és szerintem máig az egyik legjobb street villa. nem sok van belõle, de ha nekem lenne egy, én nem nyavajognék :-X igaz levegõs, de dirtjumpra is az a jó, fel lehet fújni atom keményre.
nem kell mindig mindent túltervezni. harminchatos becsúszók, meg 40-es tengely, meg mittudomén. ismert: sid és mike king. ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem semmi bajom nincs a 30mm-s becsuszoval.

ha normalisan hasznalod semmi baja nem lesz.

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Nem lenne hülyeség! Csak a gyártóknak nem tetszene mint írtad, mert az, hogy törik a villa, az nekik olyan szempontból jó, hogy újat kell venni a kedves delikvensnek!
Én még annyit hozzátennék, hogy jó lenne, ha postmount-os tárcsafék konzol lenne rajta és megerõsített váll a vastag becsúszószár mellett.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
én azt a 30 mm-t szívesen eltolnám inkább a 32-36 mm felé.....
mert jó ez a psylo is, csak milyen jó lenne ha inkább pl 32-34-36 mm lenne 30 helyett....
atomjó verhetetlen villa....
mondjuk ez pont nem célja egyik cégnek sem.
(talán csak a fox - jövöre 36 nevü villája+talán a pike)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
miért nem csinálnak 30-as becsúszóval (alu) 100/130-as boltonos (nem qr20 anyámkinja) villát? acélrugóval persze. lehetne a neve z1 x-fly..... ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
naturlich!

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
ja és ami nem 3 kilo!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
pedig, hoyg kell az a 66
nemhogy kihoznanak egy jo kis 100mm-t mozgo szimplavalas telot, en megvennem jol es orulnek mindketten

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
mindenki szarik a Z1-re ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Mondták is, hogy a 66 egy kifejezetten DH villa... Nekem akoris furcsa, hogy ugyanazt tudja mint a duplavállas. Elvileg. Szerintük. Bár a Z150 is soknak tünt nekem elsõre, aztán megcáfolt a tapasztalás.

Csak az a bajom, hogy minenki el van foglalva a 66-tal, meg az Allmountainnal, de negemmeg a Z1 érdekelne... :P Szinte alig van ról a valami.