HALI,KÖSZI A SEGÍTSÉGEKET.JÓ TEKERÉST,UGRÁST,MÁSZÁST...STB,KINEK MI.ÜDV
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:48
Posted 2004. August 15. - 12:30
Posted 2004. August 13. - 22:05
Nekem volt Super Triple Pro telóm, 2002-es és szerintem frenetikussan jó teló! Erõs, strapabíró és könnyû (és szép is). A Monster még strapabíróbb. Ha jó állapotban van az a Monster, amit akarsz szerezni, akkor érdemes rá elcserélni, de érdemes figyelni arra, hogy a géped mindig egyensúlyban legyen, tehát se elõre és se hátra ne húzzon, középen legyen a súlypont. Próbáld ki a gépedet azzal a Monster telóval és ha úgy érzed, hogy jó az egyensúlya a gépednek a számodra és a teló is jó, akkor cseréld el rá!
Posted 2004. August 13. - 21:22
Posted 2004. August 13. - 20:05
Posted 2004. August 13. - 18:05
JÓESTÉT URAK,KÉRDÉSEM LENNE(REMÉLEM NEM GYP),ÉRDEMES E SZERINTETEK LECSERÉLNEM A SUPER-T PRO TELÓM EGY (MÉG A BÉKEBELI PIROS)MONSTERRE.A SUPERT MOST KEZDTEM HASZNÁLNI,NINCS TAPASZTALATOM VÉLE,EZÉRT KÉRDEM SOKAT PRÓBÁLT FÓRUMTÁRSAIM.ÜDV
Posted 2004. August 13. - 17:59
Posted 2004. August 13. - 17:40
nezzuk akkor kell egy tultervezett telo, hogy ha hibazol akkor ne legyen baja ezert cipelzs +1kilot
aztan beut a cumo kerek off.
erosebb kerek
ismet benaztal es elnyomja a vazat mert a telo az nem fog mivel tul van tervezve (kerek sem)
akkor kell egy tulmeretezett vaz. ismet cipelsz par kiloval tobbet.
a vege egy nagy szorny pedig csak bringazni akartal.
ennyi.
aztan beut a cumo kerek off.
erosebb kerek
ismet benaztal es elnyomja a vazat mert a telo az nem fog mivel tul van tervezve (kerek sem)
akkor kell egy tulmeretezett vaz. ismet cipelsz par kiloval tobbet.
a vege egy nagy szorny pedig csak bringazni akartal.
ennyi.
Posted 2004. August 13. - 16:39
az vegye meg a dirtjumpert
az 100 kilós figurák alatt még mozog is....
söt, kihuzza 15 centire, és lesz egy személyre szabbott(testsúlyhoz) endúró villája
na mind1, remélem azért lesz egyszer ujra olyan marzó, amit mindkei szivesen megvesz. akinek a név számít, és az is akinek a tudása, technologiája.
és már ujra haladnak effelé és ez jóóó.....
az 100 kilós figurák alatt még mozog is....
söt, kihuzza 15 centire, és lesz egy személyre szabbott(testsúlyhoz) endúró villája
na mind1, remélem azért lesz egyszer ujra olyan marzó, amit mindkei szivesen megvesz. akinek a név számít, és az is akinek a tudása, technologiája.
és már ujra haladnak effelé és ez jóóó.....
Posted 2004. August 13. - 16:35
Sajnos az ember nem mindig tudja uralni a bringát (még a profiknál is elõfordul) és ilyen esetben bekövetkezikhet egy crash, mely kellemetlen dolgokkal is járhat (telótörés, stb.).
Szerintem azért nem hülyeség túlbiztosítani a dolgokat, fõleg annak jó a túlbiztosított teló, aki megközelíti vagy túl is van a 100 kilós testsúlyon vagy netán elég hosszú idõre akar telót venni.
Szerintem azért nem hülyeség túlbiztosítani a dolgokat, fõleg annak jó a túlbiztosított teló, aki megközelíti vagy túl is van a 100 kilós testsúlyon vagy netán elég hosszú idõre akar telót venni.
Posted 2004. August 13. - 15:59
meg sósmogyi és duke
igazad van rob.
aki tud, és meg van a stilusa, nem lesz baja a 30asnak sem. de attól még szebb a 32.
csak ezt a black paltinumot meg nem kéne eröltetni.. azon szépet mosolyogtam a cikket olvasva is..
és nem csak én mosolyogtam meg
ha marzó:
a frankeinstein volt eddig szinte a legjobb villájuk. oldschool, csavaros, 8at mozog, nyilt olaj, stb. csak az is ritka:( akkor még tudtak gyártani jó villát.
nem kell túltervezni igaz, de valahogy könnyebb szívvel mennék neki bárminek is egy fox 36-al, vagy egy '03 dj3-al, mitn ezzel... ez nem túltervezés, hanem egyszerüen csak egy villa, ami tuti nem törik el. elég a 32-es is
pont ezaz. nemcsak a dirt gép a könnyü. mellesleg ott nem is számít a súly annyira. bármi másra is a 2.5 kilós szimplavállas villa már nehéz.. és pont ebben a kategóriában nincs a marzónak villája, pedig énis nagyon szivesen megvettem volna.. átütõ, nem kõ nehéz, szép mozgás. ennyi kéne....
igazad van rob.
aki tud, és meg van a stilusa, nem lesz baja a 30asnak sem. de attól még szebb a 32.
csak ezt a black paltinumot meg nem kéne eröltetni.. azon szépet mosolyogtam a cikket olvasva is..
és nem csak én mosolyogtam meg
ha marzó:
a frankeinstein volt eddig szinte a legjobb villájuk. oldschool, csavaros, 8at mozog, nyilt olaj, stb. csak az is ritka:( akkor még tudtak gyártani jó villát.
nem kell túltervezni igaz, de valahogy könnyebb szívvel mennék neki bárminek is egy fox 36-al, vagy egy '03 dj3-al, mitn ezzel... ez nem túltervezés, hanem egyszerüen csak egy villa, ami tuti nem törik el. elég a 32-es is
aki tud biciklizni, és a könnyû dirt gépébe kellene valami villa, az most szerinted mit vesz? black-et vagy psylot. de csak a psyloból van átütõs.
pont ezaz. nemcsak a dirt gép a könnyü. mellesleg ott nem is számít a súly annyira. bármi másra is a 2.5 kilós szimplavállas villa már nehéz.. és pont ebben a kategóriában nincs a marzónak villája, pedig énis nagyon szivesen megvettem volna.. átütõ, nem kõ nehéz, szép mozgás. ennyi kéne....
Posted 2004. August 13. - 15:35
aki tud biciklizni, és a könnyû dirt gépébe kellene valami villa, az most szerinted mit vesz? black-et vagy psylot. de csak a psyloból van átütõs. a blöki jó kis villa lenne, ha lenne belõle 20 mm-eres alsószárral. (lásdd elcsé biciklije)
anno 2000-ben volt egy villa, az volt a neve hogy z1 x-fly qr20, és szerintem máig az egyik legjobb street villa. nem sok van belõle, de ha nekem lenne egy, én nem nyavajognék :-X igaz levegõs, de dirtjumpra is az a jó, fel lehet fújni atom keményre.
nem kell mindig mindent túltervezni. harminchatos becsúszók, meg 40-es tengely, meg mittudomén. ismert: sid és mike king.
anno 2000-ben volt egy villa, az volt a neve hogy z1 x-fly qr20, és szerintem máig az egyik legjobb street villa. nem sok van belõle, de ha nekem lenne egy, én nem nyavajognék :-X igaz levegõs, de dirtjumpra is az a jó, fel lehet fújni atom keményre.
nem kell mindig mindent túltervezni. harminchatos becsúszók, meg 40-es tengely, meg mittudomén. ismert: sid és mike king.
Posted 2004. August 13. - 15:21
nekem semmi bajom nincs a 30mm-s becsuszoval.
ha normalisan hasznalod semmi baja nem lesz.
ha normalisan hasznalod semmi baja nem lesz.
Posted 2004. August 13. - 15:06
Nem lenne hülyeség! Csak a gyártóknak nem tetszene mint írtad, mert az, hogy törik a villa, az nekik olyan szempontból jó, hogy újat kell venni a kedves delikvensnek!
Én még annyit hozzátennék, hogy jó lenne, ha postmount-os tárcsafék konzol lenne rajta és megerõsített váll a vastag becsúszószár mellett.
Én még annyit hozzátennék, hogy jó lenne, ha postmount-os tárcsafék konzol lenne rajta és megerõsített váll a vastag becsúszószár mellett.
Posted 2004. August 13. - 14:56
én azt a 30 mm-t szívesen eltolnám inkább a 32-36 mm felé.....
mert jó ez a psylo is, csak milyen jó lenne ha inkább pl 32-34-36 mm lenne 30 helyett....
atomjó verhetetlen villa....
mondjuk ez pont nem célja egyik cégnek sem.
(talán csak a fox - jövöre 36 nevü villája+talán a pike)
mert jó ez a psylo is, csak milyen jó lenne ha inkább pl 32-34-36 mm lenne 30 helyett....
atomjó verhetetlen villa....
mondjuk ez pont nem célja egyik cégnek sem.
(talán csak a fox - jövöre 36 nevü villája+talán a pike)
Posted 2004. August 13. - 14:42
miért nem csinálnak 30-as becsúszóval (alu) 100/130-as boltonos (nem qr20 anyámkinja) villát? acélrugóval persze. lehetne a neve z1 x-fly..... :
Posted 2004. August 12. - 23:43
Posted 2004. August 12. - 22:01
Posted 2004. August 12. - 21:50
pedig, hoyg kell az a 66
nemhogy kihoznanak egy jo kis 100mm-t mozgo szimplavalas telot, en megvennem jol es orulnek mindketten
nemhogy kihoznanak egy jo kis 100mm-t mozgo szimplavalas telot, en megvennem jol es orulnek mindketten
Posted 2004. August 12. - 21:31
Posted 2004. August 12. - 19:34
Mondták is, hogy a 66 egy kifejezetten DH villa... Nekem akoris furcsa, hogy ugyanazt tudja mint a duplavállas. Elvileg. Szerintük. Bár a Z150 is soknak tünt nekem elsõre, aztán megcáfolt a tapasztalás.
Csak az a bajom, hogy minenki el van foglalva a 66-tal, meg az Allmountainnal, de negemmeg a Z1 érdekelne... Szinte alig van ról a valami.
Csak az a bajom, hogy minenki el van foglalva a 66-tal, meg az Allmountainnal, de negemmeg a Z1 érdekelne... Szinte alig van ról a valami.