Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Nagyon kemény az a Reboll link. A felsõ kategóriára már Tourney cuccok is kerültek ;D ;D

De inkább sasoljátok a 2005-ös telókat, kint vannak a Marzo honlapon. Nem mintha mostanra nem tudtunk volna már róluk mindent ;)

Kiváncsi vagyok mit tud a TST a gyakorlatban...

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
reboll szvsz nem nagyon fog még egyszer ide keveredni.....

Mekkora f@szk@la@p...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
van ám errõl egy egész topic errefelé
;)

reboll: a 36 éved alatt felszedhettél volna egy minimális kultúrát magadra...
(hacsak ez nem "vicces" beszólós nick, mert akkor kizárt, hogy valóban felszedhettél volna)

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
;D EZ NAGYON KEGYETLEN ;D ;D ;D
A linket mindenkinek kötelezõ megnézni! Azért ez még így ebéd elõtt is picit erõs volt viszont tény, hogy régen ;D-tem ilyen õszintén ;D ;D ;D

Másfelõl viszont picit szomorú, hogy ilyen egyáltalán létezik és megtörténhet.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Ebben a Reboll ban az a legszebb, hoyg van un. Felsõ kategoriájuk :-X

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
naja. szerintem hagy ezt az egész fórumozást :-X
ez olyan mintha én megvenném elsõ bicóm a skálában, vagy a coop-ban, és idejönnék és elkezdenék fikázni mindent. csak azt ne mond hogy olyan mikorfonfejû vagy. olyan nagyhajú. mert ha igen akkor bocsesz, nem szóltam mert ez azoknál természetes.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Reboll, megneztem a linket, es azt kell hogy mondjam buszke lehetsz a bringadra... Holnap veszek a metroban egy szart en is, es mehetunk egyutt tekerni... :-X :-X :-X ::) ::)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
(látom málna unatkozol mostis ;D) de így 2. hozzászólásnak ez egy kicsit erõs volt reboll.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
akkor ezzel a lendülettel el is húzhatsz a p*csába.
van már itt elég beteg, nem kell mégegy, aki mindent jobban tud, mint egy egész fórum és mindenkinek megmondja, hogy az adott alkatrész éppen milyen kur*a jó v sz*r.

reboll

reboll

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
idekeveredtem és megdöbbenve olvasom a sok faszságot.
nekem van egy Reboll bringám Marzocchi telóval.
teljesen jó.
menjetek fel: www.manufactura.hu/bike

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Nem lesz érzéketlenebb, mivel a levegõ nem rugózó elem, hanem csak az acélrugó elõfeszítését végzi.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Hej, levegõelõfeszítéses Marzo tulajok! :) Úgy tûnik elõbb-utóbb lecserélem levegõs MXC-met egy spirálrugós Marathon S-re. Viszont azon morfondírozom, mennyire jó dolog az utóbbi idõben megjelent levegõ elõfeszítés. Egyfelõl nyilván egyszerûbbé teszi a megfelelõ keménységû spirálrugó kiválasztását, hiszen bizonyos határok között lehet játszani az elõfeszítéssel, nem kell feltétlenül vásárláskor vagy utána kapásból rugót cserélni. Másfelõl viszont, és ez lenne igazán a kérdésem, nem veszi el a spirálrugós rendszerek elõnyét, a finom megindulást, és marad ott az ember fia az acélrugó miatt egy nehezebb, de levegõs módra kevésbé érzékenyen meginduló telóval?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ez volna az: http://www.bike-mail...3d81db53fe4fc3a
Bár lor linkje egy kicsit jobb ;D, de itt meg vannak árak. Meg itt megváltoztatták a képeket is, mert ha jól látom már nem gyorszáras a JuniorT sem meg QR20 sincs már, csak sima gyorszár, meg egy oldalanként egycsavaros átütõtengelyes tengelyrögzítés. A 150mm meg a gyorszár azért tényleg bátor dolog. Akkor ezek szerint ezen a honlapon voltak rossz képek.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
http://tamsbubu.atw.hu/shock1.jpg
http://tamsbubu.atw.hu/shock2.jpg
..õk azok.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
http://www.ducatimec...ca.com/Mpg1.jpg
ha ez az, akkor bitang sokat mozog. :o

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Még a februári vagy márciusi MTBA-ban volt egy rövid kis szösszenet az egyik tagról, de sokat nem lehetett leszûrni csak azt hogy szép kék rugója van/volt meg hosszú volt a stroke és azt hogy egy SC hecklerbe volt beleapplikálva..
yeah ;D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
eheh, jólláttam azt az All Mountain 3 telót? 150mm, és gyorszár? ójaj mi lesz a következõ. És a marzocchi rugóstagokról ki mit tud? biztos jók nem? :P

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Thanks.. :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
http://www.xxpages.d..._Sessions05.pdf

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Van esszem egy kulon topic a marzo 2005-nek. Utananezek, es linkelek...