Nagyon kemény az a Reboll link. A felsõ kategóriára már Tourney cuccok is kerültek ;D ;D
De inkább sasoljátok a 2005-ös telókat, kint vannak a Marzo honlapon. Nem mintha mostanra nem tudtunk volna már róluk mindent
Kiváncsi vagyok mit tud a TST a gyakorlatban...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:48
Posted 2004. September 02. - 18:28
Posted 2004. September 02. - 17:23
Posted 2004. September 02. - 12:57
;D EZ NAGYON KEGYETLEN ;D ;D ;D
A linket mindenkinek kötelezõ megnézni! Azért ez még így ebéd elõtt is picit erõs volt viszont tény, hogy régen ;D-tem ilyen õszintén ;D ;D ;D
Másfelõl viszont picit szomorú, hogy ilyen egyáltalán létezik és megtörténhet.
A linket mindenkinek kötelezõ megnézni! Azért ez még így ebéd elõtt is picit erõs volt viszont tény, hogy régen ;D-tem ilyen õszintén ;D ;D ;D
Másfelõl viszont picit szomorú, hogy ilyen egyáltalán létezik és megtörténhet.
Posted 2004. September 02. - 01:11
Posted 2004. September 01. - 22:49
naja. szerintem hagy ezt az egész fórumozást :-X
ez olyan mintha én megvenném elsõ bicóm a skálában, vagy a coop-ban, és idejönnék és elkezdenék fikázni mindent. csak azt ne mond hogy olyan mikorfonfejû vagy. olyan nagyhajú. mert ha igen akkor bocsesz, nem szóltam mert ez azoknál természetes.
ez olyan mintha én megvenném elsõ bicóm a skálában, vagy a coop-ban, és idejönnék és elkezdenék fikázni mindent. csak azt ne mond hogy olyan mikorfonfejû vagy. olyan nagyhajú. mert ha igen akkor bocsesz, nem szóltam mert ez azoknál természetes.
Posted 2004. September 01. - 22:38
Reboll, megneztem a linket, es azt kell hogy mondjam buszke lehetsz a bringadra... Holnap veszek a metroban egy szart en is, es mehetunk egyutt tekerni... :-X :-X :-X : :
Posted 2004. September 01. - 20:00
(látom málna unatkozol mostis ;D) de így 2. hozzászólásnak ez egy kicsit erõs volt reboll.
Posted 2004. September 01. - 19:57
akkor ezzel a lendülettel el is húzhatsz a p*csába.
van már itt elég beteg, nem kell mégegy, aki mindent jobban tud, mint egy egész fórum és mindenkinek megmondja, hogy az adott alkatrész éppen milyen kur*a jó v sz*r.
van már itt elég beteg, nem kell mégegy, aki mindent jobban tud, mint egy egész fórum és mindenkinek megmondja, hogy az adott alkatrész éppen milyen kur*a jó v sz*r.
Posted 2004. September 01. - 19:29
idekeveredtem és megdöbbenve olvasom a sok faszságot.
nekem van egy Reboll bringám Marzocchi telóval.
teljesen jó.
menjetek fel: www.manufactura.hu/bike
nekem van egy Reboll bringám Marzocchi telóval.
teljesen jó.
menjetek fel: www.manufactura.hu/bike
Posted 2004. September 01. - 12:22
Nem lesz érzéketlenebb, mivel a levegõ nem rugózó elem, hanem csak az acélrugó elõfeszítését végzi.
Posted 2004. September 01. - 11:30
Hej, levegõelõfeszítéses Marzo tulajok! Úgy tûnik elõbb-utóbb lecserélem levegõs MXC-met egy spirálrugós Marathon S-re. Viszont azon morfondírozom, mennyire jó dolog az utóbbi idõben megjelent levegõ elõfeszítés. Egyfelõl nyilván egyszerûbbé teszi a megfelelõ keménységû spirálrugó kiválasztását, hiszen bizonyos határok között lehet játszani az elõfeszítéssel, nem kell feltétlenül vásárláskor vagy utána kapásból rugót cserélni. Másfelõl viszont, és ez lenne igazán a kérdésem, nem veszi el a spirálrugós rendszerek elõnyét, a finom megindulást, és marad ott az ember fia az acélrugó miatt egy nehezebb, de levegõs módra kevésbé érzékenyen meginduló telóval?
Posted 2004. August 30. - 09:55
Ez volna az: http://www.bike-mail...3d81db53fe4fc3a
Bár lor linkje egy kicsit jobb ;D, de itt meg vannak árak. Meg itt megváltoztatták a képeket is, mert ha jól látom már nem gyorszáras a JuniorT sem meg QR20 sincs már, csak sima gyorszár, meg egy oldalanként egycsavaros átütõtengelyes tengelyrögzítés. A 150mm meg a gyorszár azért tényleg bátor dolog. Akkor ezek szerint ezen a honlapon voltak rossz képek.
Bár lor linkje egy kicsit jobb ;D, de itt meg vannak árak. Meg itt megváltoztatták a képeket is, mert ha jól látom már nem gyorszáras a JuniorT sem meg QR20 sincs már, csak sima gyorszár, meg egy oldalanként egycsavaros átütõtengelyes tengelyrögzítés. A 150mm meg a gyorszár azért tényleg bátor dolog. Akkor ezek szerint ezen a honlapon voltak rossz képek.
Posted 2004. August 30. - 09:47
Posted 2004. August 30. - 09:38
Posted 2004. August 30. - 09:32
Még a februári vagy márciusi MTBA-ban volt egy rövid kis szösszenet az egyik tagról, de sokat nem lehetett leszûrni csak azt hogy szép kék rugója van/volt meg hosszú volt a stroke és azt hogy egy SC hecklerbe volt beleapplikálva..
yeah ;D
yeah ;D
Posted 2004. August 30. - 09:27
eheh, jólláttam azt az All Mountain 3 telót? 150mm, és gyorszár? ójaj mi lesz a következõ. És a marzocchi rugóstagokról ki mit tud? biztos jók nem?