Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

Némi

Némi

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

Tán az a baja, hogy taiwanon gyártják ? :-\

Kiszedted a bringából és kézzel megnyomkodva minden irányba nem érzel valami kotyogást? Mert akkor lehet, hogy tényleg a kormánycsapágy a bûnös.

Ki van szedve, es megnyomva ugy is kottyan(kattan). Befogtam a nyakanal a satuba, es ugy erezheto egy icipici kotyogas, de mondom a Malinal valami geppel ezt megneztek es jonak talaltak. Egyebkent a kormanycsapi egy uj Pig DH Pro, nem annak van baja. Letezik olyan, hogy a belso szimering elmozdul es az kotyog?
Teljesen tanacstalan vagyok.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
jah van iylen szo csak szertem
n-el nem ny-el
a google is igy dobja ki a tobb talalatot.
erre is jo bizony ;-)

tobb olaj progresszivabb mozgas

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

Üdv!

Van egy bomber MXR-em, amivel az a probléma, hogy a kis rezgéseket nem csillapítja, nagy erõ kell, hogy meginduljon, és könnyedén felkoppan.

A kétoldali levegõt érdemes-e, és lehet-e megtuningolni egy rugóval? Vagy rugó nélkül milyen megoldás lehetséges?

Merlin

Nekem MXC-m van, ami szintén nem igazán érzékeny a pici görönygyökre. (<--Van ilyen szó?) Szal a megindulás erejével nem nagyon tudsz mit kezdeni. A felkoppanásra azt mondanám, kicsi a nyomás, viszont ha nehezen is indul meg, akkor leginkább azt tudom elképzelni, hogy nagyon könnyü vagy így a kis nyomás ellenére a levegõs cucc miatt megmarad a nehézkes megindulás. (Persze könnyen lehet, hogy tévedek. Nekem már kicsit késõ van ilyenkor...) Ellene elméletileg lehet az olajszint változtatásával valamit tenni. Ha növeled, talán progresszívabb lesz, vagy valami ilyesmi. Nem akarok (nagy) hülyeséget írni, így kérdezzük meg a "hozzáértõket". Uraim, ki segít a kérdés megválaszolásában?

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Help!!!!Szétszedtem az öreg xc-600-ast, kipucoltam. összeraktam, és most alul-felül koppan. Van valami tippetek hol a hiba?

Üdv:G.Pityu

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Tán az a baja, hogy taiwanon gyártják ? :-\

Kiszedted a bringából és kézzel megnyomkodva minden irányba nem érzel valami kotyogást? Mert akkor lehet, hogy tényleg a kormánycsapágy a bûnös.

Némi

Némi

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hello! Segítség kéne! Van egy Drop Off Compom, és nem tom mi baja. Ha megnyomom, vagy fékezek, kottyan egyet, ha terepre érek meg folyamatosan kotyog. Olyan hangja van, mint amikor a kormánycsapi laza, de a kezemben is érzem az ütõdést. Fél éves, gyakorlatilag nem volt használva, semmi durvulást nem kapott. Visszaküldtem, megnézték valami géppel, és azt mondták, ez nem kotyog; mármint a csúszópersely jó. Azt tanácsolták, hogy tegyek bele sûrûbb olajat; nem tudták, hogy már 10-es van benne. Én szétszedtem, de rendelleneset nem láttam benne. Van valakinek tippje?
Egyébként eladó, csak meg szeretném elõtte csináltatni.

Merlin

Merlin

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Üdv!

Van egy bomber MXR-em, amivel az a probléma, hogy a kis rezgéseket nem csillapítja, nagy erõ kell, hogy meginduljon, és könnyedén felkoppan.

A kétoldali levegõt érdemes-e, és lehet-e megtuningolni egy rugóval? Vagy rugó nélkül milyen megoldás lehetséges?

Merlin

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Exe: válasz privi ment.
Egyébiránt mi az a "nem átütõs 2004-es Dirt Jumper 2"? Tudtommal a DJI-II QR20-szal jön, a III pedig Standard papuccsal.

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
OFF
En nem vagyok moderator, meg semmilyen fejes errefele, csupan regi tag (es Marzo tulaj)...
..de nem sok itt 1 kicsit a 'huzz a picsaba!' es 'tunj a sunyiba!' ,hm?
Jojo , hogy valaki a tecsos bicojaval beokoskodik, de akkor meg kell mondani neki, nem elkuldeni a verbe...
Egyebkent a Reboll honlap tenyleg durvito ,en is rendelek egyet izibe ;)
ON

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
off exe bá most épp saint tárcsafékkel és immár dj2-vel fog nyomulni...junior t????az már a múlté... on

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Jah, eddig juniorT-t akart...

Szerintem is húzzz el innen már a sunyiba!! >:(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
exe én már kezdem unni ezt az állandó kérdés mizériád...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Kérdezd Jorust, Õ írta a BikeMag cikket, van vele elég tapasztalata !

Author Exe

Author Exe

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Jó a nem átütõs 2004-es Dirt Jumper 2 mert én ilyet akarok.
Akinek van róla már tapasztalata az írhatna.Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
köszke, most figyelem csak.

egyik ismerõsöm most vett, és sziv vele.
szétszedtük, de azon kivül, hogy az olajat ki tudtuk cserélni, semmi.
a rugó/csillapítófej/elõfeszítés állítás/eta/stb minden egy egység, ami nem bontható. vagy ha igen, akkor nem jöttünk rá hol.
a szimmering olyan durva elsõre, hogy alig mozog valamit (már egy hete nyúzza, de még nem kopott be teljesen) és gyárilag sok a csillapítás rajta, de azt se tudom, hogy lehet állítani, mert felül a bizbasz nme forog el rajta, a másik meg ez eta gombja

amúgy jó ;)

ha megcsináltuk, megmondom, milyen.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
nem tud valaki normális szétszedési/összerakási útmutatót 2004-es marathon s-hez? ne a gyári pdf-et, ha kérhetem.....

Kb. három oldallal ezelõtt linkeltem be ;)
Viszont pár szót ejthetnél a telóról, pont õt néztem ki magamnak...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem tud valaki normális szétszedési/összerakási útmutatót 2004-es marathon s-hez? ne a gyári pdf-et, ha kérhetem.....

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
rnie, celszeru a manualban javasolt viszkozitasu olajjal probalkozni. Azon belul szinte mindegy milyet raksz bele. Lokesgatlo olajakat lehet kapni benzinkuton, az jo bele, es nem draga.

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Hali,hogy a témánál maradjunk,szétszedtem a reboll,izé a monszterem és úgy néz ki,idáig nyílt iszapfürdõs volt.milyen olajat ajánlotok a régi sár helyébe?help plíz.üdv

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

Reboll, megneztem a linket, es azt kell hogy mondjam buszke lehetsz a bringadra... Holnap veszek a metroban egy szart en is, es mehetunk egyutt tekerni... :-X :-X :-X ::) ::)

bazzeg komolyan azt hittem, hogy ideszarok a röhögéstõl, amikor ezt elolvastam.... ;D ;D ;D ;D