Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Hy

Van egy 2004-es dj2-m ami 110-et mozog.Nem cserélné el valaki az õ 2004-es dj cuccait velem hogy az enyém 130-at mozogjon?Nem tudja vki hogy mibõl áll egy 130mm-es tuning kit?

Mivel még soha nem írták le a fórumon ::) : hosszabb rugóból. :D

juniorT

juniorT

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Hy

Van egy 2004-es dj2-m ami 110-et mozog.Nem cserélné el valaki az õ 2004-es dj cuccait velem hogy az enyém 130-at mozogjon?Nem tudja vki hogy mibõl áll egy 130mm-es tuning kit?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ezek árfolyama valahol 50 körül van.
(használt 2003 dj3)
de ezzel most elrontottam az üzletét, cserébe nem hagytam h téged meg kihasználjanak.
-1 vs +1, szal a 0-án vagyok ;)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
nemtom nekem picit soknak tûnik... ::)
mert pl kimész bécsbe ott újonnan éppenhogy picit több...

de ha nincs igazam akkor nyugodtan ugassatok le... ;D

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sracok '03-as DJIII megeri 65-ert? Allitolag egy idenyt volt hasznalva. (Friss olajcsere, mint az osszes hasznaltan elado olajcsillis teloban ;D )Vall gondolom nem cserelheto... Kerdes, hogy az en 57-60 kilommal apro ugrikkal el tom-e tornyi a vallat, vagy ne is parazzak ettol? (nem akarok megint marzo toros vitat szitni, ezt elore leszogezem! :) ) Segitseget elore is kof! Bar meg nem biztos, hogy eladja, a skac, de azert gyujtom az infot.

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

jóval könnyebb a 04-05 ös szériától, de hajszálnyival gyengébb is, de csak akkor, ha dirt-re van használva!

szóval elõbb nyilatkozol, hogy könyebb meg gyengébb a 05-nél a03-as majd véleményt kérsz a 05-ösrõl...

mostakkor mivan?

A súlyátról azért nyilatkozom, mert olvastan a neten, a marzó oldalán. hogy erõsebb, azt meg azért, mert a 04-esbõl indulok ki...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
idióta... :P

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

jóval könnyebb a 04-05 ös szériától, de hajszálnyival gyengébb is, de csak akkor, ha dirt-re van használva!

szóval elõbb nyilatkozol, hogy könyebb meg gyengébb a 05-nél a03-as majd véleményt kérsz a 05-ösrõl...

mostakkor mivan?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

de csak attól fogadok el választ, aki már ki is próbálta!!!

Mivel `05 -os ezert valszeg tomegesen vannak itt ilyenek... ::) ::)

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Bocsi, hogy én se fogok visszaolvasni. :)
Milyenek az új (05-ös) dirtjumperek a 04-esekhez képest? aki tud segítsen! de csak attól fogadok el választ, aki már ki is próbálta!!!

Üdv

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Bocs h nem olvasok végig párszáz oldalt de a 2003as DJ3 omról tudnátok nekem néhány infóval szolgálni??
mennyire jó/nem jó?? Nekem fõleg streetre kéne de azért idõnként hegyre is feltévedek....

elõre is köszi

CSá!
Nyugi, majd én segítek.
a 03-as dj szerintem nem kifejezetten streetre való. a 130 as rúgóút vanakinek sok. amúgy elég stabil darab, és ha nincs agyonhasználva, akkor jól is mozog. jóval könnyebb a 04-05 ös szériától, de hajszálnyival gyengébb is, de csak akkor, ha dirt-re van használva! (110-es acél helyett 130 as alu becsúszó). de ezt kompenzálja a súlya. szerintem egész jó villa.

Üdv: A Huszt

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kérek keress rá vagy olv visza vagy mtbr dotcom!!

vati

vati

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Bocs h nem olvasok végig párszáz oldalt de a 2003as DJ3 omról tudnátok nekem néhány infóval szolgálni??
mennyire jó/nem jó?? Nekem fõleg streetre kéne de azért idõnként hegyre is feltévedek....

elõre is köszi

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

A Manitou részesedése 65% tehát messze belõle használnak a legtöbbet, bár ez a részesedés nincs lebontva az egyes szegmensekre.

De a manitounak van trekking és rengeteg belépõ szintû villája is. Szvsz a trekking miatt lehet nagyobb a részesedése.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hmm, akkor ez a mondat már lejárt :D ::)
itthion viszont tuti több marzó van mint manitou, ahogy ezt a piaci lebontást is írtad, hisz ezt nem lehet tudni országok szeriint.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

és akkor itt jön megint zolle egykori okossága.
azért törik sok marzó, mert sokat használnak belõle.
(ha más lenne ennyi a piacon, az törne)

annyival módosítom a szöveg szerint ezt, hogy sokan használják, és sajna elég sokan nem szakszerüen.... ::)

A Manitou részesedése 65% tehát messze belõle használnak a legtöbbet, bár ez a részesedés nincs lebontva az egyes szegmensekre.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

a törik témát meg hanyagoljuk, ígérem, aki elõhozakodik vele még egyszer, bannolva lesz egy hétre.

;D ;D

Pinbike-on nekem azt szokta mondai, ha képet keresek, hogy le van tíltva a keresõ, 2 hét múlva lesz új szerver.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
juniort úgylátom direkt csinálod ezt az értetlent.
nem áll jól ám!
JÓL ki lettek vesézve ezek a villák is anno.
ujra senki nem fogja leírni, elhiheted.
de csak neked:
dj: nagy, nehéz, viszonylag erõs, de nem él túl mindent. (hajlamos ez is követni a 2003-as példáját)
ennyi.

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
valszeg a váll

juniorT

juniorT

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
nameg álltólag az új dj-k se olyan erõsek, mint amilyen a súlyuk, de ezt nem tudom mivel alátámasztani.

Miért mi van az új dj-kkel????
Melyik részük nem bírja?