Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:48
Posted 2004. November 01. - 11:04
Hy!
Meg tudná valaki mondani, hogy a 888 hányas gumiig kompatibiklis? 2.7-ig, vagy a 3.0-s is belefér?
Meg tudná valaki mondani, hogy a 888 hányas gumiig kompatibiklis? 2.7-ig, vagy a 3.0-s is belefér?
Posted 2004. November 01. - 00:57
Posted 2004. November 01. - 00:26
ühüm.akor most sokkal határozottab nem vagyok.
nekem szimpatikusabb a amrzo.nem tommért de erösebbnek tünik...
nekem szimpatikusabb a amrzo.nem tommért de erösebbnek tünik...
Posted 2004. October 31. - 23:57
érzésre a merevség! boxxerrel olyan volt a supert QR20-a és csirke lábai után, mint a boxxer után egy monster.
(nem a súly, a mozgás, vagy az erõsség, még mielõtt vmi okostojás...)
Érdekes, hogy 2 mm az átmérõben és az igazi bolt on ennyit számít. :-X
igen télleg érdekes :-*.... a válasz másik fele rob-tól.
Posted 2004. October 31. - 11:52
ja, szerintünk/em (helyes rész aláhuzandó) is szépek.
bár ez nemtudom mennyit számít egy villánál(kevesebbet mint a mozgás-erõsség)
mellesleg még mindig nincs senkinek ilyenje itt. szal nosza mtbr.com hátha.
bár ez nemtudom mennyit számít egy villánál(kevesebbet mint a mozgás-erõsség)
mellesleg még mindig nincs senkinek ilyenje itt. szal nosza mtbr.com hátha.
Posted 2004. October 31. - 11:46
HALI!
2005ös DJkrõl már tudtok vmit?? Mennyire jók ill nem jók.Mert ahogy nézegettem idén nem lesznek olyan dög nehezek. Meg ezzel a minimum designnal olyan szépek...
Szerintetek??
2005ös DJkrõl már tudtok vmit?? Mennyire jók ill nem jók.Mert ahogy nézegettem idén nem lesznek olyan dög nehezek. Meg ezzel a minimum designnal olyan szépek...
Szerintetek??
Posted 2004. October 31. - 10:51
az igazi boltonnál sz.tem az se mindegy, hogy milyen szélesen és hány csavar fogja azt a tengelyt.
supert és juniort: a supert-ben hscv csillapítás van, ami oda-vissza kívülrõl állítható (azt nme tudom, hogy a '02-ben is ez van-e, de azóta biztos) a juniort-ben meg "csak" ssvf, ami ráadásul csak belülrõl állítható.
supert és juniort: a supert-ben hscv csillapítás van, ami oda-vissza kívülrõl állítható (azt nme tudom, hogy a '02-ben is ez van-e, de azóta biztos) a juniort-ben meg "csak" ssvf, ami ráadásul csak belülrõl állítható.
Posted 2004. October 31. - 09:11
érzésre a merevség! boxxerrel olyan volt a supert QR20-a és csirke lábai után, mint a boxxer után egy monster.
Érdekes, hogy 2 mm az átmérõben és az igazi bolt on ennyit számít. :-X
Posted 2004. October 31. - 01:25
mário
ha attól fosol, hogy eltöröd, akkor csak annyit, hogy a 02DJ1 és a 02Super becsúszó falvastagsága ugyanannyi, anyag ugyanaz.
gondolom ez nem nyugtatott meg.
02supert volt nekem és egy nagyon finom kis mûszer, igényes, nagyon finoman mozog, jól állítható, én nem törtem el :.
boxxert minima team-et vegyél helyette, vagy Vole-tól 01/02-es boxxert.
ha attól fosol, hogy eltöröd, akkor csak annyit, hogy a 02DJ1 és a 02Super becsúszó falvastagsága ugyanannyi, anyag ugyanaz.
gondolom ez nem nyugtatott meg.
02supert volt nekem és egy nagyon finom kis mûszer, igényes, nagyon finoman mozog, jól állítható, én nem törtem el :.
boxxert minima team-et vegyél helyette, vagy Vole-tól 01/02-es boxxert.
Posted 2004. October 31. - 00:50
olyan volt csak, hogy a szimplavállas villák voltak gyengébbek az átlagnál, ezért kitört a becsúszó a vállból. na ezt a mutatványt megmutathatnád egy duplavállassal!
Posted 2004. October 30. - 23:42
ühüm...
mert "most" kéne veni villát.
nagy harc a boxxer meg a junior/super t közt.
gázos volt a 02es széri a marzónál?az "öszes"villája tört?vagyis hajlamos volt rá?
mert "most" kéne veni villát.
nagy harc a boxxer meg a junior/super t közt.
gázos volt a 02es széri a marzónál?az "öszes"villája tört?vagyis hajlamos volt rá?
Posted 2004. October 30. - 23:31
Posted 2004. October 30. - 23:28
Posted 2004. October 30. - 23:16
Posted 2004. October 30. - 00:30
nekem a jrt ben 7,5w olaj volt.lomha mint a csiga.most ötös van benne.de még igy is lehetne gygorsabb.
Bár lehet kicst még leveszek belöle(olajszint)
Lkoppnai ettöl meg nem fog,ne félj!
Próbáld ki,aztán ahogy érzed tölts hozzá,vagy eresz ki kicsit!
Bár lehet kicst még leveszek belöle(olajszint)
Lkoppnai ettöl meg nem fog,ne félj!
Próbáld ki,aztán ahogy érzed tölts hozzá,vagy eresz ki kicsit!
Posted 2004. October 29. - 08:47
Az olaj viszkozitása (ez a W) a csillapítás sebességét befolyásolja. Az olajszinttõl függ, hogy milyen hamar keményedik fel. Használd gyári mennyiséggel és hígabb olajjal, ha azt szeretnéd, hogy gyorsabban mozogjon.
A DO a 10-estõl (sajna csak ez volt otthon) nem látványossan de lassabb lett. Csak én tudom tekerni a csili állítót.
A DO a 10-estõl (sajna csak ez volt otthon) nem látványossan de lassabb lett. Csak én tudom tekerni a csili állítót.
Posted 2004. October 28. - 19:47
nem koppan le, töltsd PICIT túl. mondjuk a gyárinál így is lehet kevesebb. nem tom, h az 5östöl mennyie gyorsul fel, picit biztos.
Posted 2004. October 28. - 19:31
Hy
Ugyebár a marzocchi 7.5w-s olajat használ.Ha 5w-re cserélem az olajat a dirtjumperembe akkor nem fog lekoppanni?Vagy ha nem koppan le akkor milyen sûrûségû olajat ajánlatok,vagy az 5w-s jó?
köszi
Ugyebár a marzocchi 7.5w-s olajat használ.Ha 5w-re cserélem az olajat a dirtjumperembe akkor nem fog lekoppanni?Vagy ha nem koppan le akkor milyen sûrûségû olajat ajánlatok,vagy az 5w-s jó?
köszi
Posted 2004. October 28. - 18:56
igeen? szvsz meg annyira nem. egy 04es dj soha nem fog olyan gyorsan mozogni gyári olajjal, mint egy 2002es boxi. fordítva lehet, de ettöl még nem látom értelmét. szoval akkor a dj2 egy szar teló, mert nem lehet eléggé állítani?
hogy ki mit használ, hát igen, inkább merev villa van elterjedve errefelé. de egy lefolytott villa azért nem árt a csuklódnak... azért egy jumper csak birja, ha meg nem, akkor merevvillával se lennék a rider helyében.
hogy ki mit használ, hát igen, inkább merev villa van elterjedve errefelé. de egy lefolytott villa azért nem árt a csuklódnak... azért egy jumper csak birja, ha meg nem, akkor merevvillával se lennék a rider helyében.
Posted 2004. October 28. - 00:19
ez a jó telókon egy pici pöcöl átfordításával változik.... :paff...
dhra gyors teló
dirt lassú teló
ennyi...
dj dirt teló ezért lassú és ezért jó arra.
ezt azért ennyire nem kéne kategórizálni, mert aki dirtel, a legtöbbje merevvillával teszi, hisz felelsleges szétgyilkolni egy ennyit érõ villát pár elcse**ett ugrással.
más:
jó az ha kimozogja amit kell, ezért is vesz az ember jobb villát mint a mozo. ha nem ez lenne a lényeg, akkor mindenki r500-al menne.... :nemcsak az uton nyomogatom, hogy hü de jó ez 13-cm t mozog. Vagy ti nem igy gondoljátok?