Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Válasz az 1-re: mikor fejre fordítod, az olaj oda folyik, ahová rendeltetésnek megfelelõ használat esetén nem tud. Ekkor a csillapítás nem úgy mûködik, ahogy kell, de kis mozgatás után a helyére folyik és minden okés... (A legtöbb telónál észlelhetõ ez a jelenség.)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
2003as becsúszója anodizálva van.
a felfordítás hatására meg kifolyt az olaj a cartridge-böl, és a talpraállítás után még nem tudott rögtön visszafolyni, ezért nem is tudott rendesen funkcionálni.
mér írod hogy hayes?

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Hayes!
lenne 1-2 kérdésem:
1.(lehet hülyén hangzik de azért értelmes választ várok):Fejre fordítottam a bicót pár percre mivel a keréken szórakoztam,majd miután vissza fordítottam a talpára a bicót a DJ3-asom kissé begyorsult visszacsillapításban. Tehát gyorsabban jött vissza.Eza jelenség kb 1 perces volt utána helyre állt miután megmozgattam benne az olajat.>Mitõl volt ez a jelenség?<
2. A 03 DJ III-as becsuszóján milyen felületkezelés van és milyen anyagból készült mert én ezen a szérián láttam még csak ezt(hozzáteszem nekem tetszik).
3.mit jelent ez a rövidítés?>> 'szvsz'
Köszi elõre is mindenkinek!!
Bocs hogy hosszú voltam.
ÍRjatok

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
hja, nem rossz meglátás... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem nem véletlen, hogy a marzo ilyenre csinálta.
azért csinálta ilyenre, mert ez egy dirt villa. SEMMI MÁSRA nem jó. ennek megfelelõ a csillapítása is.

csak ezt itthon valami miatt nem fogják fel az emberek.
azt hiszek, ha a rugóút 100 és 130 között van, az már freeride, mindegy, hogy tulajdonképpen az egy mozo, egy nixon vagy egy dj3........

annyit tudok mondani, hogy semmit nem tudsz vele csinálni a garancia megtartása mellett, hogy olyan mozgása legyen, amilyet szeretnél. az olajcsere és a rugócsere sem fog segíteni. ezen a villán még 1wt-s olaj sem segítene, feltéve ha lenne...... :P

vagy add el, és vegyél egy psylot, vagy barátkozz meg vele, hogy ilyen marad.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
legkozelebb meg olyan telot vegyel ami a felhasznalasnak megfelelo

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
elvileg van 2.5-es Rock Shox olaj, de az eléggé drága lehet. Próbáld ki az 5-öst, azt olcsóbban találsz sztem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
köszi

valószínûleg a rugót nem fogom kicserélni, mert nekem megfelel a keménysége( 80kg vagyok).Azt szeretném megtudni, hogy milyen sûrûségû olajat rakjak bele?Szerintem 2W-s kellene bele, de nem tudom hogy hol tudnék 2W-s olajat szerezni, mert eddig sehol sem találtam, vagy melyik márkájú olajaknál van 2W-s olaj?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hisz dirt-re keményebb teló kell .

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
rakjál bele hígabb olajat és puhább rugót, az biztos bejön mert ismerõsöm dirt jumper 3 telójával is ez volt a gond.
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Olaj (és/vagy rugó) csere...

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
hy

Nem tudja vki, hogy miben különbözik a 2004-es dirt jumper a 2005-östõl??
Ja és aki tud tippeket, hogy hogyan tudnám a 2004-es dirt jumperem mozgásán változtatni az írjon, mert lassú a visszaútja és nem vmi érzékeny.

köszi

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Szerk.: nem szóltam !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Hy

Nem tudom mi a bajotok a JuniorT-vel.Szerintem nagyon jó kis villa,hyper érzékeny, királyul néz ki,tesómnak is ilyen van.Talán annyi baja van h a visszaútja túl gyors,de egy olajcsere segít rajta.A tengelyrögzítésrõl pedig annyit, hogy nem a legjobb megoldás,de legalább átütõtengelyes és merev.

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts

csak azt nem értem, mi a sz*rtért nem csinálnak 2005-re supert-t. olyan szekszi lenne. meg végre egyszer jó is....

Akkor senki nem venne a 888-at. :(
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
pontosabban, részemrõl: a villa jó a tengelyrögzítés szar.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
csak azt nem értem, mi a sz*rtért nem csinálnak 2005-re supert-t. olyan szekszi lenne. meg végre egyszer jó is.... van helyette 66rc. gáz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
mégbõvebben: az eddigi legrosszabb szvsz

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Halihó!!!

Véleményeket szeretnék hallani a 04-es junior-t-röl! Föleg a qr20 tengelyrögzitöröl.. elöre is kösz

Jó! Bõvebben? Nem jó! :shit:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
olvasd el az aláírásomat, és ne tedd fel még egyszer ezt a kérdést.

olvass vissza ebben a K betûs csúnya szó fórumban, azért van!!!!!!!!!