Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
www.nsmb.com de miért fontos? biztos akad valaki itt is, aki megválaszolja a problémádat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
köszi, de ezeket ismerem.Már megnéztem mindkettõt.Néztem a www.schlichjumper.de meg a testbike.hu meg az mtbr.com-ot.Ezen kívül nincsenek ilyen oldalak????

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
www.slickjumper.de
amugy az mtbr-t már végigolvasgattad?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Aki tud válaszoljon az elõzõ kérdésemre

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,és asszem megadom magam mert a végén az lesz hogy én egy 'nagyképû'srác vagyok és ezt nem szeretném...:'(
+nem szertném ha azt hinnétek hogy és vagyok aki '...mindent jobban tud...'
Uhogy asszem mégegyszer bocsánatot kérek...

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
hy

Nem tudtok tuti külföldi tesztoldalakat(www.mtbr.com) ehhez hasonlókra gondolok, ahol meg tudom nézni a Marzocchikat, mert kíváncsi vagyok a külföldi véleményekre.

köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerinted miért van kékül? mert módosítottam. de vannak, akik mindent _jobban_ tudnak.
és igen, van amit nem lehet mindenkinek. sajnálom. mondtam, hogy nem véletlenül töröltem a hozzászólásod, de látom ejtõernyõs tantusz van, és nem esik le.....

a magnézium lábnak amugy nem lesz baja egy kis víztõl. hiszen nem tiszta magnézium, hanem ötvözött magnézium. ennek ellenére jó vigyázni rá, nehogy baja legyen.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
direkt csinálod?
WWW.MARZOCCHI.COM !!!!!!!
de segítek.
2003-as marzó villák
példának okáért rámész a keresett villára és megnézed a kis táblázatban h mibõl van.

Arch/Sliders: New Design!
Magnesium Monolite
1-Piece Arch+Sliders
Freeride Design

ennek alapján magnéziumból van.
de ezt komolyan nem tudtad megkeresni egyedül?
látom frí lenne kékül írni, ha nem felejtetted volna kitenni a [-t:-)
ha nem áztatod 3 napig sós lében a villát, nem lesz baja
mint mindent, gondozni kell a kerékpárt is!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
bocsesz...(van aki megteheti én nem?)
kérdés:a 2003-as marzonak milyen a lába?
2kérdés:a só és a sós lé nem tesz neki rosszat?

+teheted, mindössze tod, dolgozni, csak pontosan, szépen, ahogy Pocok a jégen

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
mellesleg kérdés elött érdemes kipróbálni a:
www.kérdezni_kivánt_márka_neve.com -ot
hasznos szokott lenni!!!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
alu nyaka van. de ha felmész a www.marzocchi.com -ra, akkor ott is elolvashattad volna.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
hy

Azt szeretném kérdezni, hogy a 2005-ös Marzocchi Z1 Freeride szériának tényleg alu nyaka van??Mert valahol mintha azt olvastam volna de nem vok benne biztos.

köszi

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

helló

Ez az utolsó kérdésem mrgígérem.Ha hígabb olajat rakok bele akkor miért kell majd ráfújni??

mer ha jól emléxem '04 DJ, az meg ráfújós.
ha hígabb az olaj, könnyebb leütni is, hisz a kompresszió is kisebb.

ez nem szentírás, próbálgatni kell.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hed PE: Suck It Up: Egy szám címe... Szinte hímnusz. De ami még jobb az a: Grits: Ohh Ahh... A NWD5- bõl. Na ezt! ÉS kurva jók!!! Csak nem szabad sokat hallgatni,m ert akkor aztán kap a boxxer, meg a bullit... :)

SIMMONS: gondolom aki írta, úgy gondolta, hogy levegõs is a telód, ezért kell bele fújni... Hogy azért ne legyen fostalicska... Talán. Legalábbis az egyetlen értelmes magyarázat...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
...one... ...two... ...three... ...SUCK IT UP...!!!
kölyök8 ez mit jelent? Hát egyszer probáltam egy pazzazt télleg nem volt valami jó!

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
helló

Ez az utolsó kérdésem mrgígérem.Ha hígabb olajat rakok bele akkor miért kell majd ráfújni??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Értés... De én imádom a Boxxert és geci nagyokat szoktunk túrázn. Minden csak a három tányér kérdése. Meg az ötödik elemé. És akkor már jöhet akármilyen teló. A Pazzaz meg szar. Ezt mindenki tudja. És ha olyat akarsz venni, amirõl mindenki tudja hogy szar, akkor valószínû, hogy szar lesz... :) És nem baszogatni akartam... Csak csípõs a nyelvem... Meg mondom, ha valami eszembe jut... :) Vitázni azért csak lehet...!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Ez így van....
no comment...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
és a Magellan topicban emlegetett Pazzaz?
azis DH mégis kifogásolható a mozgása.

Maradjunk annyiban, hogy ha van rá mód/lehetõség/idõ, akkor a saját érdekedben nyomogasd meg a leendõ szerkezetedet.
és pont ezaz, hogy a DJ az DJ...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
de hogy vmi segítség is legyen:

castrol 2.5w ~ 3500 / fél liter
motul 2.5w ~ 4000 / liter

ezekbõl van ilyen híg, ezek nagyon jó minõségûek. ezektõl tuti gyorsabb lesz, de akkor rá kell jobban fújni.