Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
1. a z1 fr150, amennyiben erre gondolsz (ez qr20as, az új már 3 csavaros átütõs) 120e gyapinál. a 2005ös z1 freeride meg szintén 120 körül kezdõdik
2. ez a quake ez nem triál/gyerekbicikli? rákerestem neten, de mindenhol merewillával van... ebbe én nem raknék bele egy ekkora villát. a z150 nagyobb a flicknél.
az új z1 freeride pedig ugyan akkora mint a flick kb.
szoval inkább új váz.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Hello,

Szerintetek melyik a jobb a '04-es Sherman Flick (persze az átütõs), vagy a '04-es Marzocchi Z1 Freeride? A Sherman eredti ára 165, a Z1-é meg 205. Szerintem a Z1 többet ér (HSCV, ETA...), csak a Qr 20 Pro nem tetszik benne... A másik gond: nem igazán menne bele a Flick a !!!''14-es!!! Rock Machine Quake-embe... A Flick szépen emelné az elejét, annyira, hogy szerintem ki is törne, mert belemértem a gépembe... aláraktam könyveket, és hát elég rossz szögben áll... Nem tudtok magassági adatot a Z1 Freeride-ra?

Fontos lenne, kösz.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Szerintem is nem véletlen, hogy vannak nagykerekFeltöltött kép
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
akkor maradjon is annyi, ugyse tudsz nagykerbõl vásárolni, ha meg igen, akkor úgyis tudod:-)

jó, tudom, ez kivételezés (nyal nyal) meg ilyenek(nyal nyal) de ha egyszer úgyse tud normál júzer ott shoppingolni, akkor felesleges újabb számadatokkal terhelni a memóriájukat.
sztem 130 körül lesz/van boltban
nemtudom, utána kell járni (nyal nyal)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ide is jöhetne!!

én ugy tudom hogy kb 142 bikmag ára..

editke

akkor jó....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ment a zinfó.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mennyi a mális ára a z1 fr3-nak? csak érdeklõdésképpen....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ezt kérded február legelején... :-)
arra még várhatsz úgy 20 napot, mellesleg az ujság végébe be szokott lenni írva.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Mikortól lesz kapható a márciusi szám?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
66 RC a márciusi számban ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ma megnyomogattam egy 66 rc-t... aki akar nagy villát, és nemtudja mit vegyen, sztem nyugodtan... mutatós egy villa, és szépen is mozog:-)
aki meg kis villát akar, az sztem egész olcsón megkaphat egy z1 freeride 3-ast.... ezis tök jó, átütõs mi kell még...:-)
szépek. bár én annyira nem vagoyk marzó párti, de erõsen elgondolkodtató villák....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Malinál ha van.
telefon.
www.mali.hu
bécsi út, stop-shop.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Hol lehet marzo 2003-as dirt2 vagy 1-es külsõ szárat kapni?És kb mennyiért?Segítsetek!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ki lett az elsõ?:) Infot ide!!!
Tudnék kezdeni a mit azzal a villával...
Rob,te meg ne rosszalkodj!! :no:
Nem elég,h asszisztálsz a fórumon történõ hirdetéshez,még visszaélsz a a kék csillagokkal is!:) Állj a sarokba! :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hogy akkor miért nem jutott eszedbe, amikor benn voltam. sírok.. :(

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

STUG

STUG

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Sajnos, Rob most csak 2.lettél a jelentkezésben. Feltöltött kép Többi infó a luongóban!Nem is tudom kinek kedvezzek?Feltöltött kép
Feltöltött kép Saukopf/L48

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

edit

ha meg cserélem a külsõszárat akkor anyiból meg vehetnék "rendes"átütõs villát is...

utólag editelve válaszoltál is magadnak. de akkor minek kérdezel?
ez az egyetlen, és értelmes megoldás. veszel egy átütõs villát, ha átütõset akarsz.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ott kezdodik, hogy nem is lehet kapni
mert tan csak oem verzio.

haver aszonta a malinak van minden cucca amugyan

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
magnézium külsõszárat?
inkább csere átütõs külsõszárra.
dropoff patentos, jaja.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
valaki ha jár boltban akkor legyen kedves már megnézni hogy a drop off triple van-e!!meg hogy hány forint.

aszem az lesz a befutó,bár ha egy sherman jönne jó áron akkor "megcsalnám" a marzót...

áhh az gyzáras ugye!?

valaki alakiított már at villapapucsot!?!

edit

hát igen ez kicsit gond hogy nem alu,de ha kap egy vékony lemezet a papucs?!
ha meg cserélem a külsõszárat akkor anyiból meg vehetnék "rendes"átütõs villát is...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!