Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
juuj akkén én lájtfrirájder vagyok :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
de ez alkalmi vétel. 140 is jó érte sztem. a 2 centi sokat számít, azért mondom. De van 18-18 hc fr, 15-15 fr, 13-13 light fr/trail, 10-10 enduro..... nem?

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
na majd kérdezd meg a barátnõdet, mennyit számít két centi :)

120? áááááááááááá vegye meg valaki a boxxert, könyörgöm.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
rob: majd beszámolok róla. maradjunk annyiban, hogy 120 körül jön, de 140 ért hoz az a soproni gyerek. SRAM mindig értett a rohadt alacsony árakhoz, hiába, bringamulti, na. A minõség az már más, de talán elég is. Ez a 21. század már, vagy mi! Egyébként én is Pikeot vennék, ha egy 2 centivel többet, meg 3 centivel magasabbat tudna.. dehát az Enduró teló.
(tök jó egyébként, hogy 2 centinként van már külön stílus!)

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
endroo-nek van igaza, egy átütõs all mountain egy kellene nekem is.

junior t meg biztos merev egészen addig, amig nem használtál mást (nem kipróbáltál, használtál, nagy különbség!) ugyhogy errõl akkor ennyit.

és amig zap most vesz 140 körül egy z1 freeride 1-et, (aminek a mális ára lehet vagy 180-190, de nem hozzák, csak a 3-mat, ami meg 115 ezer) addig a legfullosabb pike kormányról állítható bizbaszal együtt is 100 ezer alatt van az ebike-on. na akkor szerinted miért van mindeki beleszerelmesedve? én is lennék beleszerelmesedve, ha nem lenne alacsony. de akkor meg nem lenne jó egy halom vázba. nekem marad a zap féle z1 fr1, ha valaki elvinné a boxxit. :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
és a z1 fr pont egy árkategória a pikekal, ugye? :chin:
lehet hogy 10x jobb de kétszer annyiba kerül, ár/érték arány!
egyébként az fr tényleg jobb de egy átütõs all mountain lenne a legjobb

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Junior T biztos merev 40 kilóhoz.Pike jó.Z1 jó.

KHM...
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Nekem a JuniorT-ben 1 csavar van és teljesen meg vok vele elégedve.Semmiféle rugalmasságot nem lehet észrevenni. Azt viszont nem értem , hogy miért van oda mindenki azért a Pike-ért. A Rockshoxokkal szívtam már eleget. A Z1 freeride szerintem 10x jobb mint a PIKE.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem is arról van szó, hogy "intended use"

mert ha csak kicsit akarsz durvulni, akkor megveszed a Z1-et, és akkor elég az 1 csavar is. Ha nagyon HC akarsz durvulni, akkor a 66-ot vedd, mert ttöbbet mozog, és két csavaros. Szóval arra amire szánják, arra elvileg elég is az oldalanként 1 csavar. Nomost, hogy ki mire használja, az már nem a gyártó felelõssége. És igazuk van.

szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nem tudom én csak hallottam valakitõl ;)
az fr viszont fr villa a szó klasszikus értelmében tehát valszeg nem kap akkora terhelést, arra ott van a 66 (annak 2x2 csavarja van). de igazából nem a csavar fogja merevíteni a telót, akkor már tényleg jobb megoldás a hex lock

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem jó, de ezt te is tudod;)
Amit egy olasz gyártó elhagy az minimum annyira rossz mint egy mozo.
Egyébként jó ötlet a csavarokon fejleszteni, sõt így lehetne kategóriákat is ugrani kap még egy csavart, picit többet mozog és máris mehet az fr kategóriába Extrema Etna néven:D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
viszont akkor ez már 100%-al erõsebb nála. jövõre meg lesz benne 2 csavar, hogy tudjanak fejleszteni is valamit és akkor iljicsnek sem kell köpködnie :P egyébként azért van csak egy csavar benne, hogy könyebb legyen ;)

a marzokhi qr20 megoldása jó? mert azt hallottam hogy nem jó.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

akkor a régi qr20 nagyon szar, mert abban még csavar sincs? :chin:

Endroo tudod hogy a qr20 szar;)te írod mindig:D
Egyébként szerintem bírná simán a kiképzést.
Persze szívesen venném én is ha nágy csavar enne oldalanként a vállakban három három.
Dehát ugye.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
akkor a régi qr20 nagyon szar, mert abban még csavar sincs? :chin:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

hidd el, nomrál ésszerü felhasználás mellett röhögve elég az egy csavar(kb mint a psylo 1 gyorszára)

Tudom, de én már csak egy morgós medve vagyok... ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

a sehermanban meg gyagya pici csavar van...

Nekem volt Sherman-em, ugyanolyan papucsa volt kb. mint a Dorado-nak.:chin:

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de ezt nem "déhá" villaként árulják:-)
hidd el, nomrál ésszerü felhasználás mellett röhögve elég az egy csavar(kb mint a psylo 1 gyorszára)
csak ne tessék ezzel letörést ugrálni(bender style)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
a sehermanban meg gyagya pici csavar van...

mondom én gyzárral...

hehe

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

már megint mi bajod van :confused:

1 csavar / oldal. Olyan Pazzaz-os... ;)

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az se jó baromkodni... Mármint egy darabig jó, de a mázsáddal lehet hogy hamar game over lesz neki... :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F