Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

eBalázs

eBalázs

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Szóval érdemese újonnan szétszedni és újból összerakni, ellenõrizni al olajszintet meg hasonlók ? Mert akkor megcsinálom. Gondolom nem nagy ördöngösség.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
Nekem is ilyen volt újonnan. Sokáig azt hittem sz@r. Most, hogy az éves TMK-ja megvolt úgy münködik mint ahogyan újonnan kellett volna.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van egy szelep benne, ami gátolja az olajfolyást, és mivel az nyomás alatt van, hát enged egy kicsit. öcsém z1 freeride-ja is engedett visszafelé.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

eBalázs

eBalázs

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Köszi a választ srácok ! Sztem pucolás nem segit, mert új a villa. Terepen sajna még nem volt alkalmam kipróbálni, péntek délután szereltem be a villát. Amúgy kb. 1mm/másodperc sebességgel jön vissza. Lehet , hogy inkább visszaviszem, hogy nézzék meg a dolgot.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
egy pucsolás esetleg segít.
Nekem régen kb fél perc alatt kezdett visszaengedni.
elvittem szervízbe ott kipucolták,stb mostmár korrekt.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
az ok, hogy azért az ETA sem tökéletes ;) nekem is visszajön ha éjszakára összenyomva hagyom. terepen viszont nem számít.

eBalázs

eBalázs

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hali!

Van egy ETA-s MX Comp villám, ami az ETA kar elforgatása után nem marad összenyomva, hanem nagyon lassan visszatér az eredeti állapotába. Mi lehet a gond ?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
:mybad:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
E manuelll :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
sala: köszike, bár most hirtelen nemvágom hogy miért is :chin:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Én most vettem egy sl-t.
Szép darab;)
Endroo neked meg grat!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nagyon úgy hangzott mi? :)

de neem, aki ismer tudja, hogy nem merek rámenni a duplára, szóval nekem ilyenem sose lesz. eccerüen csak teccik. ha dörtölNÉK ilyet venNÉK. de nem. ugyhogy pike-om lesz :D

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mi van tam, kötsög szponzorált lettél vagy elmentél dolgozni a mali nagykerbe? :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tegnap kiproszáltam egy '05-ös DJ2-t. hát azt kell mondjam hogy k.rvajó! van neki 10cm rugóútja, amibõl kb 8.5-et kimozog, de valami nagyon szépen. könnyen megindul, a visszaút nem túlcsillapított, és a végére olyan szépen felkeményedik, mint állat. dörtre tökély. a súlya persze odabasz, de az csak kézbe véve durva, mikor mész a géppel, akkor tulzottan nem veszed észre.

viszonyítási alapként ott volt a másik haver '04es DJ-je, amiben mintha kicsit túl sok és túl sürü olaj lenne, meg keményebb rugó, mert sokkal nehezebben indul meg, és a visszaút eszméletlen lassú. pici olajtuningal lehet hogy javítani lehetne rajta.

ja és az újnak a tengelyrögzítése is etalon kategória a tavalyihoz képest.

115ezer FT, ami nem kevés, de egy pár évig nem kell villában gondolkodni, az szinte tuti. Ja, nekem tetszik is :matrix:

'05 vs '04

Feltöltött kép Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
megkell hagyni jómunkát végeztél..
(nekem tetszett a kutya is ahogy ott lustult) :cool2:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
na de most tényleg : pirulós smiley :

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nice work! :spoko:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ugyan már, semmiség :icon_cool

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jeah baby! :spoko:

köszönjük!

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Király lett a manual!!

fõleg a "Az esetlegesen bekövetkezõ sérülésekért és/vagy halálért semmilyen felelõsséget nem vállalok." :D
csak kevésszer szerpel benne! Azt mindenután oda kell írni, hogy this can cause serious injury or even death. :D

Aktuális civil