MZ RACE
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
Írta 2005. június 23. - 09:25
vendég_AlViN_*
Írta 2005. június 23. - 09:19
Helló!
Valaki tud-e valamit az MZ RACE telóról? (pl:nyíltolajos-e,rugóút meg ilyesmiket,és megéri-e 35000 HUF-ért)
Valaki tud-e valamit az MZ RACE telóról? (pl:nyíltolajos-e,rugóút meg ilyesmiket,és megéri-e 35000 HUF-ért)
Írta 2005. június 22. - 22:55
Hu remelem meg nem keso szal gyorsan leirom ha meg nem tudod.
hogy az egyik szarat max 1 bar ig lehet fujni (A rugo oldalit, asszem jobb) A masikat is lehet de nem biztos. Nezd meg a marzo honlapjan, de nehogy tulfujd mert repul a 80 rongyos telod A bicikli pumpaval nagyon gyorsan elerheted ezt a nyomast szal erzessel.
Kifejezetten telopumpat 3-5000 Ftert kapsz. Az kisebb mennyiseget adagol.
Az utanfujas nem szukseges csak ha kemenyiteni akarsz . Elvileg bennt kell maradni a levegonek hisz szerves resze a mozgasanak. Ha megsem akkor gaz van (illetve nincs mert elszokott)
hogy az egyik szarat max 1 bar ig lehet fujni (A rugo oldalit, asszem jobb) A masikat is lehet de nem biztos. Nezd meg a marzo honlapjan, de nehogy tulfujd mert repul a 80 rongyos telod A bicikli pumpaval nagyon gyorsan elerheted ezt a nyomast szal erzessel.
Kifejezetten telopumpat 3-5000 Ftert kapsz. Az kisebb mennyiseget adagol.
Az utanfujas nem szukseges csak ha kemenyiteni akarsz . Elvileg bennt kell maradni a levegonek hisz szerves resze a mozgasanak. Ha megsem akkor gaz van (illetve nincs mert elszokott)
Írta 2005. június 22. - 22:35
fújni: kupak alatt.
béléscsõ? pf..ezt se hallottam még.
sztem tök fölösleges. ha 160kiló vagy, és a súly nem számít akkor rakj. de fölösleges..
béléscsõ? pf..ezt se hallottam még.
sztem tök fölösleges. ha 160kiló vagy, és a súly nem számít akkor rakj. de fölösleges..
Írta 2005. június 22. - 22:32
hello!!!
Én vagyok az aki-é a teló...
Még egy utsó kérdésem lenne h kelll e bele béléscsõ mert többen mondták h hajlik nyaka ...
és ha kell hol lehet beszerezni???
elõre is köszi!!!
Én vagyok az aki-é a teló...
Még egy utsó kérdésem lenne h kelll e bele béléscsõ mert többen mondták h hajlik nyaka ...
és ha kell hol lehet beszerezni???
elõre is köszi!!!
Írta 2005. június 22. - 22:04
Akkor mégegyszer kösz , ffigyi mivel haveromnak van ilyen telója ezért gyüjtök neki infókat, még annyit kérdez(õ!) hogy hol lehet bele fújni, mert nekem nem hiszi el!!
Írta 2005. június 22. - 22:03
1x felfújod amilyenre akarod és kész. ha nem ereszt le mert nem szar akkor itt vége is a történetnek.
érzéssel fújj bele. ahogy jó neked.
edit: nincsmit.
érzéssel fújj bele. ahogy jó neked.
edit: nincsmit.
Írta 2005. június 22. - 22:02
Jah , és még annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyi levegõt kell bele fújni ? (azt mindeki magának állitja be ?)És milyen idõközönként ?
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt
Írta 2005. június 22. - 21:59
Írta 2005. június 22. - 21:58
autós.
én a ~25 éves bicajpuNpával fújtam még annó bele. bõven jó.
én a ~25 éves bicajpuNpával fújtam még annó bele. bõven jó.
Írta 2005. június 22. - 21:56
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni,hogy a MARZOCCHI Z1 DROP OFF COMP-hoz milyen pumpa kell(autó szelepes ??,vagy szingós?vagy valami más ?),és kb mennyibe kerül hozzá egy pumpa ? Milyen idõközönként kell a levegõs telókba fújni?
A válaszotokat elõre is köszi!
Azt szeretném kérdezni,hogy a MARZOCCHI Z1 DROP OFF COMP-hoz milyen pumpa kell(autó szelepes ??,vagy szingós?vagy valami más ?),és kb mennyibe kerül hozzá egy pumpa ? Milyen idõközönként kell a levegõs telókba fújni?
A válaszotokat elõre is köszi!
Csak a hülyék tartanak rendet...
Írta 2005. június 21. - 18:35
nekem van ilyen de csak egy-két hete. hát jó mint egy marzocski villa. csak kicsit kemény. vagy én vagyok könnyû.
és miért nem tudja senki milyen szin milyen keménységet jelent ezeknél a villáknál?
miért?
és miért nem tudja senki milyen szin milyen keménységet jelent ezeknél a villáknál?
miért?
Sirkövemre:
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!
Írta 2005. június 19. - 12:21
Hello!
Tudtok valami véleményt mondani a Z1 FR 2-rõl? Adatokat értem, tehát tapasztalat kéne, bár nem hiszem, hogy sok mindenkinek van ilyen. Nem nekem kéne, nekem jó a Sherman
Kössz.
Tudtok valami véleményt mondani a Z1 FR 2-rõl? Adatokat értem, tehát tapasztalat kéne, bár nem hiszem, hogy sok mindenkinek van ilyen. Nem nekem kéne, nekem jó a Sherman
Kössz.
Írta 2005. június 16. - 13:32
Én Ebayról vettem, de akad talán ismerõs is, de mi kell?? Vagy az tiktok?
Aktuális civil
Írta 2005. június 15. - 23:39
kinek van pl nemeto.-ban elo nagymamija, vagy nagypapija?
Írta 2005. június 15. - 23:31
ha jól tudom Zap is tõle szerzett
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. június 15. - 23:30
akkor zsír:-)
kéne tudni honnan, nem egy embernek van kint ismerõse, rokona.
simán hoznának tuti.
kéne tudni honnan, nem egy embernek van kint ismerõse, rokona.
simán hoznának tuti.
Írta 2005. június 15. - 23:28
Ki tudja, maganak biztos o szerezre. lehet masnak is hozott mar...pl haveri kor.
Írta 2005. június 15. - 23:26
Írta 2005. június 15. - 23:21
nemhiába pécsi..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi