Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha szerencséd van, akkor egy 120-as van lebutitva (távtartókkal a nyomorud feje alatt) 105-re, ha nincs, akkor 2 féle becsúszóhosszáal készül a villa. (persze ha kell a 120 mm)
az eta kb 30 mm-t hagy rugóutnak a végén. (105-bõl vagy 120-ból) tehát ennyit mozog akkor is, ha be van kapcsolva az eta.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
2005-os MX COMP ETA rol kellene info. A rugouthosszara lenek kivancsi. A marzo honlapjat nezegetve ket verzio letezik? /120 es 105 mm?/
Vagy ez az ultetest jelenti? Bar en ugy gondolnam logikusnak hogy van egy max 105 es egy masik max 120 mm rrel biro telo es ezek utjat lehet kicsit csokkenteni.
A rugoutcsokkentes kb mennyi? (mm-ben)
Ahogy olvasgatom ez ugy nez ki 30 mm... Namost ha az ETA be van kapcsolva attol meg mozog a telo a maradek uton?

Ha valaki tud valami erdemlegeset kerem irjon, fontos lenne az uj vaz geometriaja szempontjabol...
Sajnos ket hete karamboloztam egy Lagunaval, uh a jo kis z2 atom 80 amnak es a yasec vazamnak lottek :-(

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Monster villához kellene alsó váll(2002-es)vagy alsó-felsõ(2003-as)
Sürgõs lenne privizz ha van ilyened elfekvõben!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
namost: nem akarom elõkeresni, de volt egy olyan hozzászólásod, hogy csak akkor szólsz itt legközelebb dj témában, ha már kicserélted az olajat. ugy látom, fél év nem volt elég idõ megcsinálni. hát tesa, ez egyeten egy következménnyel jár: a villád ugyanolyan marad, mint volt, mert attól, hogy itt növeled a postjaid számát, és hülyeségeket kérdezel, a villa bizony nem lesz gyorsabb. persze se a mûanyag bizbasz se a 2.5 wt olaj nem fog vele csodát mûvelni, ezt egyszer és mindenkorra fel kellene fognod!!
tehát: add el, vegyél helyette egy pike-ot, és örülj.

andrás:
nézz szét a marzo gyári honlapon némi usersmanual után, de én inkább elvinném egy szervizbe a heyledben.
kérdésem is lenne: van valami baja? mert ha nincs, és ráadásul még garanciális is, akkor a szétszedés természetesen garanciavesztéssel jár. tehát ha baja van, akkor ne szedd szét, hanem vidd a boltba, hameg nics baja, akkor minek szeded szét?
tuningolni nem lehet, nem elég hosszu a becsúszószára, hogy többet mozogjon.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
2002-es Msrzocchi EXR levegõs (legalapabb 50E Ft volt) telót milyen módon tudom szétszedni? A tetején kicsavartam a két szelep csavarját (a nagyot), nem történt semmi, azon kívül, hogy kifolyt az olaj.

Hogy tudnám kivenni a becsúszókat?

Esetleg lehetne valami rugóúthossz-növelést csinálni házilag?
Lécci segítsetek!
Kösz
andrás

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
de ciki :o
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Simmons, miért jó ez a folytonos hazugság? Add el az a vasdarabot és vegyél helyette rendes villát, ami mozog. Már régóta itt sír a szád, hogy így meg úgy... Bemész bringaboltba vagy tamshoz fordulsz és veszel olajat. Belerakod, ugyanolyan szar lesz, jössz vissza, hogy megint rossz a mozgása...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
aha...:chin:

Hy

Szétszedtem a 04-es Dirtjumperemet és a bal oldalon a rugó és a szelep között volt egy mûanyag vmi amit a szelere kell rárakni, amin kisebb lyuk van mint a szelepen, nem lehet h ez butítja el a mozgást? Valaki esetleg tudja h mi az a kis mûanyag??

hy

Nem tudja vki, hogy miben különbözik a 2004-es dirt jumper a 2005-östõl??
Ja és aki tud tippeket, hogy hogyan tudnám a 2004-es dirt jumperem mozgásán változtatni az írjon, mert lassú a visszaútja és nem vmi érzékeny.

köszi

Bocs de nem értek egyet pár emberrel.Amikor megvettem végre a 2004es Dirt jumpert nem tudhattam hogy ilyen mozgása lesz és csak dirtre lehet majd használni, pl. a tavaji Dj szépen mozgott, nem csak dörtre lehetett használni, csak azok elrepedtek.Én azt hittem h a 2004-es Djnek is olyan mozgása lesz amilyen a 2003asé volt.Amikor már megvettem akkor már késõ, nem tudod azt mondani h mégsem kell mert nem tetszik a mozgása.Tehát ilyenkor jól jön pár ötlet hogy hogyan lehet jó mozgást kicsiholni belõle.Meg ez a villa jó is, mert erõs mint állat, csak a mozgása.....
Bocs h ilyen hosszú voltam.

köszi

valószínûleg a rugót nem fogom kicserélni, mert nekem megfelel a keménysége( 80kg vagyok).Azt szeretném megtudni, hogy milyen sûrûségû olajat rakjak bele?Szerintem 2W-s kellene bele, de nem tudom hogy hol tudnék 2W-s olajat szerezni, mert eddig sehol sem találtam, vagy melyik márkájú olajaknál van 2W-s olaj?

van még biztos tovább is, csak lusta vagyok keresgélni...
Van állásom...:bananadan

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Nem nekem kell, hanem haveromnak. Nekem nem is volt Dj-m és nem is lesz. A haveromé volt az a Dj, csak megkért, hogy kérdezzem meg, régebben is õ kérdezte.Hülye haveromnak én is mondtam már hogy adja el azt a villát, dehát ez kell neki!!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
elmondták: most is ugyanannyira nem fog mozogni a villád, cseréld le, ha nem arra akarod használni, amire való. irjál tamsnak p.ü. t és szerez neked olajat.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
sztem az eredmény akkor is és most is ugyan ez lesz..
hogy itt ki mire gondol most azt nem tudom de szerintem ugyan az lesz az eredmény

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
meg is van:
http://www.forum.bik...3183#post203183

mondjuk ez "már nagyon rég", januárban volt..:D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

de nekem erõ déja vu érzésem van...mind a témát, mind a személyt illetõen...

Jaaaa, ez az a figura aki a DJ-ból FR-t villát csinál és kész ?!

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
biztos hogy van csak hülyeség 7,5-es olajat 2,5-re cserélni

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

2.5 ?? Tegyél bele vizet.

jó, csak minek..:D

de nekem erõ déja vu érzésem van...mind a témát, mind a személyt illetõen...

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Motorexbõl is van 2.5-ös nem? Castrolból 100% hogy van.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Hy

Marzo telómba szeretnék olajat cserélni, 7.5-ös helyett 2.5-öst akarok bele.Ha jól tudom Castrolból van 2.5-ös. Nem tudja vki, hogy melyik kutaknál lehet venni Castrol olajat?

2.5 ?? Tegyél bele vizet.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
jajaja
tegnap boxxert szervízeltünk, hát abba is belement 380ml
néztem is hogy mindjárt elfogy az 1L amit télen vettem tamstól
alig maradt

viszont a motorexnek finom illata van:D
a motul meg BÜDÖS
Autist Team:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
1 liternél minek kisebb kiszerelés, marzóba kell vagy 400 ml ;)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
most néztem van nekik a weblap szerint

de inkább tams mûvek mert az motorex és olcsóbb is (bár nagyobb kiszerelés)
Autist Team:)