Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

dirtbike

dirtbike

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Hello én azt szeretném kérdezni hogy ennyiért tényleg megérné e megvenni 1 dj 1-et vagy várjam meg a 06-os modelleket.a villa ára amcsiba úgy 74e ft lenne.
http://www.beyondbik...sp?CC=Forks-mtb

Zsol

Zsol

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
14,4 kbps..? :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
és gondolom betárcsázós interneted van ;)

marzocchi weboldal

tomyoy

tomyoy

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
üdv!Arcok!
Kérdésem a következõ lenne:Van egy '04 es Mx Comp-om és véletlenül kicsavartam az alján a csavart és elfolyt az olajam, azt tudom hogy SAE7,5 es kell bele, de azt nem,hogy mennyi!!!Kérlek Marzo fanok segítsetek...Próbáltam utánna tölteni de "zacskó hangja lett", meg szerintem a két szárban is különbözõ mennyiségû olaj van?!!
Elõre is köszi a válaszokat!
.:MERIDA Matts SE-MARZOCCHI Boomber MX Comp105c '04-SRAM 9.0 disc-Avid BB7*185-XT-DEORE-MAXXIS 2.1:.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
~ 140-110e között

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Hy!

Nem tudja vki, hogy a 2005-ös Z1 Freeride-nak mennyi az ára? És most télleg 30%-kal olcsóbban lehet a 05-ös Marzokat venni a Mali-nál?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
http://www.marzocchi...older=135&LN=UK

ott a visszaszámláló:-)

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
19 nap múlva!

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Mikor érkeznek a 06os marzok? Mert addig nekem is kéne várnom a vásárlással.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen szerintem várj,mert lesznek uj villák ezért a régebbieknek lemegy az ára...

talán azegyik legjobb marzo cc villa az volt a bikmagban is teszt,de ha a honlapjunkon megnézed akor mindenre fogsz választ kapni...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Le tudná írni valaki, hogy a Marzocchi Marathon Race mit is „tud” valójában? Mik a tulajdonságai, mi állítható rajt? Láttam a jobb szár tetején van valami ezüstös kupak, amin van egy kis lyuk, ebbõl arra gondolok, hogy talán remote lock out lehet. Jól gondolom?
Jövõre változnak a XC telói a Marzoonak, érdemes várni a vásárlással egy fél évet?

Bocs a sok kérdéséért, de nem akarok majd egy év múlva új villát venni, mert elkapkodtam.

Kösz

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

Bikertigger! Hivatalosan a Manitou Stance már erre van méretezve. De a villanyak UGGYANOLLYAN gizda acélcsõ, 2mm-nél is kisebb falvastagságokkal. Onnantól tökmindegy hogy mit okoskodnak a becsúszókkal, meg z "túlméretezett" vállal, ha a nyak nem bírja. Mindamellett a Marzo egyes Dirt jumperei sem túl vaskos darabok (konkrét típusban nem vok biztos, de 1 és 3 közt csak egyben van béléscsõ.)
Most azon küzdök h esztergáltatok egy béléscsövet a Stance-be. Az talán megfogja. (ötletek??!)

én csak arra reágaltam Neked, hogy az mz race egy alap cc villa, igazából kisebb padkákra, meg sótter útra kitalálva, azon ne csodálkozz ha eltörik...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
naugye.
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

Raga

Raga

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Béléscsõ nélkül telót használni.....:) -> ennél egyszerûbb és kézenfoghatóbb tuning nincs is csak egy olyan méretû csõ kell bele, majd kétkomponsû ragasztóval rögzíteni és nem fog kiesni és kellõen kimerevíti.

Álltalában a nyak 2mm-es falú, és ha rax bele egy u.o vastagot máris kapsz egy 4mm-eset amit kizárt, hogy könnyen eltörnél. Mindenképpen valami erõs csövet üss bele, de ne esztergálltasd ki valami szar acélból, hanem egy húzott és ötvözött acélcsövet esztergáltass méretre különben olyan lessz mint ha ott sem lenne!
Az itt Ragadt vendég....

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Bikertigger! Hivatalosan a Manitou Stance már erre van méretezve. De a villanyak UGGYANOLLYAN gizda acélcsõ, 2mm-nél is kisebb falvastagságokkal. Onnantól tökmindegy hogy mit okoskodnak a becsúszókkal, meg z "túlméretezett" vállal, ha a nyak nem bírja. Mindamellett a Marzo egyes Dirt jumperei sem túl vaskos darabok (konkrét típusban nem vok biztos, de 1 és 3 közt csak egyben van béléscsõ.)
Most azon küzdök h esztergáltatok egy béléscsövet a Stance-be. Az talán megfogja. (ötletek??!)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ott a pont.
kuka. a manitou se fogja bírni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

Egy 2004-es MZ Race- nek elgörbítettem a nyakát és megrepsztettem a vállát. Dörtöt ugráltam vele és 180cm-nél nem nagyobb letöréseket. 65kg vok.
Reménykedjek abban, hogy anyaghiba volt, vagy az ugyanolyan nyakcsövû Manitoum ugyanígy fel fogja adni?????????????????

Ember szerinted az mz race erre van kitalálva, meg méretezve ???
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
manitounak kb 1 dirt villája van. a sherman jumper
a többi nem örökéletû

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Egy 2004-es MZ Race- nek elgörbítettem a nyakát és megrepsztettem a vállát. Dörtöt ugráltam vele és 180cm-nél nem nagyobb letöréseket. 65kg vok.
Reménykedjek abban, hogy anyaghiba volt, vagy az ugyanolyan nyakcsövû Manitoum ugyanígy fel fogja adni?????????????????

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Travel kit-tel ! Másik nyomórúd, rugó meg mittomén mi, a szakik majd megmondják rendesen.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.