Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

J88

J88

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Akko bocs,én tudtam rosszul, nincs Pike-om, de azt tudom,h az egyik felsõ tekerentyû kitörött a 2bõl,és nem U-turn volt,azt hittem elõfeszítés,de ezek szerint nem.
A lényeg akkor is az, hogy kitörött./nem kell hinni nekem,de miért kamuznék?/
Ha nektek jó,akkor örüljetek neki,kész.
(Akkor sem veszek még Pike-t:D)
[aNdRiS]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szerintem tökéletesen jól tudod. Én nem is vettem észre, csak most, hogy említetted, olvastam ismét végig a post-ot.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Itt Szombathelyen nincs túl sok Pike,ellenben 2-bõl is kitört már a tekerentyû,szal a U-turn mûködik,csak az elõfeszítést nem lehet már állítani...ez szerintem nem normális. Amúgy nekem is tetszik a villa, és ha neked tökéletes,hát örülj neki!

én ezt igazából nem is értem. mert amúgy hogy lehet állítani a pikeban az elöfeszítést? felül csak odaút csilli van, meg floodgate, másik oldalt meg jutörn, alul meg a visszaút csilli. mit tudok rosszul?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az ismeretségi körömben ennél lényegesen több Pike van, és ilyen hibát se közöttük, se máshol nem tapasztaltam, és azt hiszem, ilyenrõl még a Fórumon sem történt említés.

J88

J88

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Itt Szombathelyen nincs túl sok Pike,ellenben 2-bõl is kitört már a tekerentyû,szal a U-turn mûködik,csak az elõfeszítést nem lehet már állítani...ez szerintem nem normális. Amúgy nekem is tetszik a villa, és ha neked tökéletes,hát örülj neki!
[aNdRiS]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Fox 36 az egy csöppet drága nekem...Pike-t nem szeretnék,mert új teló,gyermekbetegségekkel,legalábbis a környéken eddig mindenkinek gondja volt/van vele, a sherman az már megint csak drága és tudom,h bitang erõs elvileg a polar x eleje,de nem gyilkolná meg egy akkora teló?Z1 fr szimpatikus mert átütõs, és igazából ez az egy ok ami miatt nem vok biztos a Vanilla-ba,mert az nem az.És ha úgy is kel vennem majd agyat a tárcsafék miatt,akkor nem lenne célszerûbb átütõs villát is venni,vagy annyira nem számit?
komplikált a dolog..:D

És mik azok a gyermekbetegségek? Hagy okosodjak, mint Pike tulajdonos.

J88

J88

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Fox 36 az egy csöppet drága nekem...Pike-t nem szeretnék,mert új teló,gyermekbetegségekkel,legalábbis a környéken eddig mindenkinek gondja volt/van vele, a sherman az már megint csak drága és tudom,h bitang erõs elvileg a polar x eleje,de nem gyilkolná meg egy akkora teló?Z1 fr szimpatikus mert átütõs, és igazából ez az egy ok ami miatt nem vok biztos a Vanilla-ba,mert az nem az.És ha úgy is kel vennem majd agyat a tárcsafék miatt,akkor nem lenne célszerûbb átütõs villát is venni,vagy annyira nem számit?
komplikált a dolog..:D
[aNdRiS]

Zsol

Zsol

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Thez, hová pateroltad el azt a jópofa kiskutyát..? :(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

foxból meg sajna nicnsen átütõs,

a Fox 36 ?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ez mind jó választás..
fox egyik legjobb villa, shiver sem sürün tört még, bár jóval rugalmasabb, foxból meg sajna nicnsen átütõs, csak gyorszáras, viszont RS pike, csak az meg nem annyira szép, viszont erõs,marzóból még a z1 fr sorozat jócska, csak az meg nem mozog akkorát, amekkora a villa(magas az egész) manitouból pedig serman szokott lenni a favorit.. ezek közül rosszul nem tudsz dönteni, ha még sok tapasztalat sincs egyik irányba, semelyikben sem fogsz csalódni. csak kialaCULT (tév)eszmék miatt szokták egyik márkát nagyon nemszeretni, másikat pedig favorizálni.

J88

J88

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
hát ne nézz teljesen hülyének, de egy 04es polarX-be:DIgazából fingom nincs mien telót vegyek,a shivert azt most láttam,h le van értékelve,igazából fox-ra gondoltam
[aNdRiS]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
:-D :-D :-D
Zoom v Mozo pénzesebb kiadásban:)
milyen kerékpárba rakná,kedves dirtstreetes dualosdéhás?
(akármibe is,az tuti,h ne Shiver SC-t...)

J88

J88

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Tsá,tellót akarnék venni, hobbiból csinálom,szal dirt, street egy kis dual, és a hazai dh-k is mennek.kéne egy villa,ami megbízható,és sokáig nem kell újat vennem,melyik legyen fox vanilla r esetleg float R vagy shiver sc vagy vmi más,tippek,javaslatok érdekelnek.Olyan 120 körüli árra gondoltam
[aNdRiS]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
igen csakhogy a mali nem kizárolagos így nem kötelezhetõ ugyse.. meg marzó ezt meg sem meri eljátszani
csak ajánlott fogyasztói
mondjuk ha úgy vitatkoznánk ezen hogy tudjuk hogy le van e víve.. szal elöbb boltjárat:-D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
de akkor legalább nem kéne hirdetni,mert ezzel csak a fogyasztókat dühítik,nem?
vagy,ha elõírnák h milyen határok között alakul6 a fogyasztói ár,az megintcsak segítene,de ez már túlzott fáradtságot jelentene,vagy mi?
megoldás;nem szabad venni Marzot:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
az hogy a malinál mennyire vannak leárazva nem mutatja hogy a boltokban mennyivel van
és mivel marzó mindig hiánytárgy, ezért a boltok önfejû árképzési stratégiát alkalmaznak.. vagy egyszerüen "õk nem is vettek az olcsó marzóból". "ez még korábban lett véve, ezért nem adhatja olcsóbban"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
arra gondolsz,h elötte mindennek felvitték az árát 40%-kal?

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Amúgy állítólag a Malinál most minden 2005-ös modell 30%-kal le van árazva, bár vannak elõítéleteim a Malival kapcsolatban.

dirtbike

dirtbike

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Szerintem még megvárom a 15 napot amíg megjelennek a marzocchik és majd meglátom hogy mit fogok venni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
minden idei modell ára lemegy majd szeptember felé. nem rossz a '05 dj1 sem, sõt!
74 ezer meg barátságos ár érte.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.