Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
hellosztok!!!
Van egy drop off compom ha összemérem a sredem fejcsövével kicsit visszafelé áll .... elcsavarodott??? v a nyak hajlott meg egy kicsit??? mert már errõl halottam pár embertõl h hajlik meg törik.. v semmi baja???

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hi!

Itt megtalálható a 2006-os marzocchik ára font ban: http://www.allterrai...&make=MARZOCCHI

bike-discount.de-n az idei marathon race kb. 120.000Ft. megvárom míg ott is lehet majd kapni a jövõ évit, hátha olcsóbb, meghát nincs mibõl megvenni - ez adja a másik okok a várakozásra

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
marzocchikkal nekem eddig jó tapasztalataim vannak. én egy EXR-t nyúzok (legegyszerûbb levegõs, 50E az ára) 2,5éve, és semmi baja nincs. a szimeringnél kicsit engedte az olajat, de aztán húztam a szorító rugón és pöpec lett. meg vagyok vele elégedve, csakhát a súlya...
a családban van egy '97es Z3-as, az is köszöni szépen, jól érzi magát.
marzo jó, más telóról nincs tapasztalatom

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Én is ezt akartam mondani. A 2006-os Marathon Race nyakkal 1606 gramm+85 gramm a remote controll, de viszont cserébe soha nem megy tönkre a villa. Azt nekem meg ne mondja senki, hogy 100-200 grammot megérez egy bicajon menet közben, mert az ilyenektõl hülyét kapok.

Én meg az olyanoktól kapok hülyét, hogy soha nem megy tönkre a villa, amikor a villával 0 km tapasztalata sincs senkinek. A többirõl nem beszélve...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Hi!

Itt megtalálható a 2006-os marzocchik ára font ban: http://www.allterrai...&make=MARZOCCHI
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Én is ezt akartam mondani. A 2006-os Marathon Race nyakkal 1606 gramm+85 gramm a remote controll, de viszont cserébe soha nem megy tönkre a villa. Azt nekem meg ne mondja senki, hogy 100-200 grammot megérez egy bicajon menet közben, mert az ilyenektõl hülyét kapok.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Most is így van, így sikerült végre könnyíteniük... :P

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
marzo sulyadatok: nyak nélkül. (eddig igy volt)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
juhiiiiiiii, a marathon race 1,5kg alatt. de nagyon jó, most már csak azt kéne tudnom honnan lesz meg rá a lé.
egy vese árából kijön? mer akko eladom az egyiket :-))))

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
vérzik a szívem,nem lesz jövõre shiver.pedig megjelenésekor óta meglehetõsen sokat adtak el belõle,érdekes.
fanatiX mtbc

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Ha valakinek már lenne ilyen hamar információja hogy mennyi lesz kb a dj1 és közzétenné itt akkor nagyon megköszönném. És hogy nálunk mikor lesz elérhetõ.
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Lehet csemegézni !

Mer' egy állat vagyok !

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

2 centi gumibak a nyomórud feje alá. és 80-at mozog 100 helyett, és 2 centivel alacsonyabb.

ilyen egyszerû lenne?ez egy levegõs teleszkóp.bár én nem értek a részletekhez

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

szerintetek az MXC ECC-t meg lehet úgy csinálni hogy 80 mm-t mosogjon 100 helyett és kisebb legyen a magassága?

2 centi gumibak a nyomórud feje alá. és 80-at mozog 100 helyett, és 2 centivel alacsonyabb.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem igy van? De sagittis Hungarorum libera nos, Domine

A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
szerintetek az MXC ECC-t meg lehet úgy csinálni hogy 80 mm-t mosogjon 100 helyett és kisebb legyen a magassága?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ó
okosság
meg a tatárok haragjától is

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
off: mit jelent az aláírásod?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Meg 170-es.. blõ

Mer' egy állat vagyok !