Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
tényleg nemjár?
nemár.
nem képesek a vasrudat itthon beletennni? vagy máshogy mondva azt is kilopják belõle?(a hozzájáró aggyal együtt?)

ezt úgyse hiszem el.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Csak amerikából lehet rendelni..

Az a szép, hogy Te vicceslz, közben meg kiderül, hogy tényleg nem jár hozzájuk tengely... :confused: :o

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
8e a boltban

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
nem jár hozzájuk

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nekem van egy eladó...

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Hali

Nem tudja vki, hogy a malinál a Marzocchi átütõtengelyes villákhoz jár e tengely, vagy azt külön kell hozzá megvenni?

Csak amerikából lehet rendelni..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Hali

Nem tudja vki, hogy a malinál a Marzocchi átütõtengelyes villákhoz jár e tengely, vagy azt külön kell hozzá megvenni?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
van valakinek ilyen telója (marzo marathon race), aki esetleg tudna nekem írni tapasztalatokat róla? elõre is köszi

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ja még valami ezeken ugye olyan ecc-s lockout van ugye. vagyis az amikor a villa a legalsó állásban blokkol, de még mocorog egy picikét.?!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

bocs, hogy ilyen kérdést teszek fel, ezt én is mindig utálom, de nem tudok dönteni.

mekkora különbség van az idei marathon race és a jövõ évi marathon race telók közt?
megéri megvárni a jövõ évit? ahogy nézegettem külsõre kicsit csinosabb lesz, de az ára az gondolom nem áll meg 200E alatt. Az ideit meg meg tudnám venni 420Euroért.
légyszives segítsetek

én nem hagynám ki ennyiért az ideit....mintha olvastam vón vhol hogy a maratonok egetverõen nem fognak változni....ráadásul az idei már bizonyítottan q. jó teló....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
bocs, hogy ilyen kérdést teszek fel, ezt én is mindig utálom, de nem tudok dönteni.

mekkora különbség van az idei marathon race és a jövõ évi marathon race telók közt?
megéri megvárni a jövõ évit? ahogy nézegettem külsõre kicsit csinosabb lesz, de az ára az gondolom nem áll meg 200E alatt. Az ideit meg meg tudnám venni 420Euroért.
légyszives segítsetek

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ezerszer meg lett mondva: add el, és vegyél egy pike-ot. annyiért el is tudnád adni, amennyi egy pike....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Hali!

Technikailag a 04-es DJ2 ugyanaz, mint a 05ös dj2. De nem módosították belül egy kicsit a 05öst mozgásilag? Ja és a 05ösbe mekkora becsúszó van? Mekkora rugóútra lehet kihúzni max?

juj ez még mindig tart hogy abbol a dirt villábol akarsz gyors reagálású mindnere megmoccanó villát gyártani?!

annyi féle fr válla van most már a marzónál hogy sterintem vegyél egy z1 est vagy agy Am bármivel jól jársz..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a mali árul dirt jam pro-t, asszem.
ha nem, akkor veszel comp-ot, nincs benne csillapitás, de az elb*szott ugrásokat birja, nem ugy, mint egy mx comp....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nyuulbela

nyuulbela

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
köszi
helyette jó lenne Marzocchi '05 MZ Drop Off Comp vagy Marzocchi '05 MX Comp(?) ?
mert polar-xbe keresek rendes telót dirt-re.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts

itt se tudja senki, hogy hol lehet dirt jam pro-t venni?:(

'05-ös dirt jam pro az OEM villa. külön nem tudod venni boltba.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
szimmonsz:

'04 - 110mm, gyári biszbasszal--->130mm (qr20pro)
'05 - 100mm (normál tengelyes)

de dirtjump villát mi a fsznak kihúzni? 100mm pont elég.vagy sok is...

nyuulbela

nyuulbela

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
itt se tudja senki, hogy hol lehet dirt jam pro-t venni?:(

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Hali!

Technikailag a 04-es DJ2 ugyanaz, mint a 05ös dj2. De nem módosították belül egy kicsit a 05öst mozgásilag? Ja és a 05ösbe mekkora becsúszó van? Mekkora rugóútra lehet kihúzni max?

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
oksi köcce