most nagyon birk@ leszek .. de olyan regen voltam spree boltba magyarorszagon hogy nem tom milyenek leteznek ..szal passz
amit tudok 100% ra jo az a PAKTOOLS fele.. de tuti van magyarba is valami..
nezd meg a hatoldalan lehet irja hogy mire jo .. esetleg telefonszam .??..?? es megkerdezed.. ..
: nem olcso a szimering sajna
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
Írta 2002. november 02. - 19:21
Írta 2002. november 02. - 15:12
Most hadd legyek má' láma:
Felülrõl a szimmeringet?
És mi az a JÓ spray, amivel nekimehetek? MÁRKÁRA gondoltam...
Felülrõl a szimmeringet?
És mi az a JÓ spray, amivel nekimehetek? MÁRKÁRA gondoltam...
Írta 2002. november 02. - 15:01
aaaoooahhh szet ne szedd !!
a becsuszo szarakat , es a szimeringet .. jahh es figyelj a sray -re ne valami olcso sz@r legyen ami esetleg marja a muanyagfeleket .. nem tenne jot a szimeringnek
a becsuszo szarakat , es a szimeringet .. jahh es figyelj a sray -re ne valami olcso sz@r legyen ami esetleg marja a muanyagfeleket .. nem tenne jot a szimeringnek
Írta 2002. november 02. - 13:54
BombrideR
A perselyes dolgot hogy gondoltad a szilikon spay-vel? Szedjem szét? Bármit szétszedek, ami használt de ez még egy hetes! Egyszerûen nem merek hozzányúlni... Azért kívülrõl befujkálom, meg az Owner's Manualban is benne volt, hogy 5-10 óra használat után lesz az igazi. Most kis erõre még darabosan indul meg, de remélem kinövi
A lényeg, hogy a vázhoz jól be lehet lõni, a monoblokkház nem került magasra, és szépen is mutat.
A perselyes dolgot hogy gondoltad a szilikon spay-vel? Szedjem szét? Bármit szétszedek, ami használt de ez még egy hetes! Egyszerûen nem merek hozzányúlni... Azért kívülrõl befujkálom, meg az Owner's Manualban is benne volt, hogy 5-10 óra használat után lesz az igazi. Most kis erõre még darabosan indul meg, de remélem kinövi
A lényeg, hogy a vázhoz jól be lehet lõni, a monoblokkház nem került magasra, és szépen is mutat.
Írta 2002. október 30. - 23:16
Írta 2002. október 30. - 22:17
Rob ..
fujd be szilikon spray-vel a szimeringeket es a becs.szarat es adj vagy ~30 Km-ert terepen neki amig betorod a telot...
fujd be szilikon spray-vel a szimeringeket es a becs.szarat es adj vagy ~30 Km-ert terepen neki amig betorod a telot...
Írta 2002. október 30. - 22:14
Írta 2002. október 30. - 10:38
BombrideR te tudsz a djII olyan rugót szerezni amellye 12-13 cm-re növelhetö az útja? Ha igen mennyiért? Mert gondolkozom, hogy a 99-es drop offom elcserélem.
Írta 2002. október 29. - 23:31
;D
(készülj fel, hogy sajnos ennek is recsegni fog a válla, de egyébként fasza villa!!!jaaa és az aljáról vedd le a csillapítás állítókat, mert nekem egyszer majdnem elveszettt!!!!!)
(készülj fel, hogy sajnos ennek is recsegni fog a válla, de egyébként fasza villa!!!jaaa és az aljáról vedd le a csillapítás állítókat, mert nekem egyszer majdnem elveszettt!!!!!)
Írta 2002. október 29. - 19:31
Igen, átütõset vettem! Mosolyog az arcom nagyon, annyira szépen mutat benne a DeeMax! (bár miben nem mutat jól...)
Ma már mentem is vele, és király. Elég jól mozog, szerintem ki fog bírni engem a következõ 5 évben...
Ma már mentem is vele, és király. Elég jól mozog, szerintem ki fog bírni engem a következõ 5 évben...
Írta 2002. október 29. - 12:57
Írta 2002. október 29. - 12:56
Írta 2002. október 28. - 23:41
ha szóltál volna lehet én is eladtam volna az enyémet!!! még két hetes sincs!!!!
Írta 2002. október 28. - 20:39
Tegnap reggel megérkezett a DropOff-om! I'm happy!! ;D ;D ;D
Igaz, hogy pont kéket nem szerettem volna, de már beleszerettem, olyan szép!
Ha használni is kezdem, majd mondom, milyen...
Igaz, hogy pont kéket nem szerettem volna, de már beleszerettem, olyan szép!
Ha használni is kezdem, majd mondom, milyen...
Írta 2002. október 28. - 19:31
Naná!
A legkeményebb rugó volt benne, most közepes!
Még az én girnyó testemmel is nagyon jó!
A legkeményebb rugó volt benne, most közepes!
Még az én girnyó testemmel is nagyon jó!